Az box HD premium+ CCamd ariva alebo newcmd
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
jano333
- Nováček

Az box HD premium+ CCamd ariva alebo newcmd
Dobry den , nikde som to tu nenasiel tak zakladam nove vlakno.
mam Azbox premim HD+ v nom FW 4080+multicas.karta skylink modra
Pred tyzdnom som skusal cez Newcmd spojit s arivou ale bez vysledku tak moja otazka je ci pokusat dalej cez Nwecmd alebo ccamd nakok ariva ma v posled Fw aj ccamd.
Spomeniem ako som to skusal nahral spomenuti FW+ sett a zaroven multiCAs. zo zalohy od demps....
najskorej som editoval nwecmd.xml normalne zmenil priponu na txt. upravil a opat premenovl tak to neviem ci mozem takto?
dalej som tam menil IP to som tiez nemal.
Dnes pridem domov po tyzdni tak chcem dalej laborovat.
Chcem urobit toto. zmazat plugin, ä
nahrat s netu nanovo , potom zalohu od demps...
potom uz len nastavit arivu zmena MAc to som spravil zadat Ip v rozsahu mojej siete, IP:azboxu port 20000
meno.test1
heslo.test1
a dat auto pripojovanie a to je vsetko?
netreba nastavovat v AZ boxe plugin, multicas ..... citacku kariet ako server a tam port 20000?
takto nejako?
Alebo poradte ako na ccamd.
dakujem za radu
uz zasa sa tesim na hodiny nauky
mam Azbox premim HD+ v nom FW 4080+multicas.karta skylink modra
Pred tyzdnom som skusal cez Newcmd spojit s arivou ale bez vysledku tak moja otazka je ci pokusat dalej cez Nwecmd alebo ccamd nakok ariva ma v posled Fw aj ccamd.
Spomeniem ako som to skusal nahral spomenuti FW+ sett a zaroven multiCAs. zo zalohy od demps....
najskorej som editoval nwecmd.xml normalne zmenil priponu na txt. upravil a opat premenovl tak to neviem ci mozem takto?
dalej som tam menil IP to som tiez nemal.
Dnes pridem domov po tyzdni tak chcem dalej laborovat.
Chcem urobit toto. zmazat plugin, ä
nahrat s netu nanovo , potom zalohu od demps...
potom uz len nastavit arivu zmena MAc to som spravil zadat Ip v rozsahu mojej siete, IP:azboxu port 20000
meno.test1
heslo.test1
a dat auto pripojovanie a to je vsetko?
netreba nastavovat v AZ boxe plugin, multicas ..... citacku kariet ako server a tam port 20000?
takto nejako?
Alebo poradte ako na ccamd.
dakujem za radu
uz zasa sa tesim na hodiny nauky
- cvoky007
- Mírně pokročilý

Re: Az box HD premium+ CCamd ariva alebo newcmd
treba viac citat.
azbox:
-odzalohuj kanaly
-sprav ff
-obnov pluginy od depmseyho
-obnov kanaly
-zablokuj multicas, povol newcs a mgcamd
arriva:
ipadresa azboxu, meno a heslo test1 port 20000
azbox:
-odzalohuj kanaly
-sprav ff
-obnov pluginy od depmseyho
-obnov kanaly
-zablokuj multicas, povol newcs a mgcamd
arriva:
ipadresa azboxu, meno a heslo test1 port 20000
VU+ UNO last openAAF, int. HDD WD10EVDS
DM7020 (geminy 4.70)
OPTIBOX500S (geminy 4.20)
Astra 23.5/Thor 0.8
2x LNB Inverto RED Twin; Panasonic TH-37PV8PA; Samsung 2333HD; Yamaha HTR-6130
DM7020 (geminy 4.70)
Astra 23.5/Thor 0.8
-
jano333
- Nováček

to cvoky007
dakujem za radu citam a citam.
Este takuto otazku pokial nechcem vyuzivat test1, a test1 ako cim preeditovat v newcmd.xml staci zmenit priponu na txt prepisat ulozit aposlat cez ftp. do azka alebo nejakym editorom napr MaZ?
Este k tomu nastaveni azka terba tam v pluginoch nastavovat azko ako server alebo je to v tej zalohe od Demps... prednastavene?
dakujem vecerom testujem
jano
Este takuto otazku pokial nechcem vyuzivat test1, a test1 ako cim preeditovat v newcmd.xml staci zmenit priponu na txt prepisat ulozit aposlat cez ftp. do azka alebo nejakym editorom napr MaZ?
Este k tomu nastaveni azka terba tam v pluginoch nastavovat azko ako server alebo je to v tej zalohe od Demps... prednastavene?
dakujem vecerom testujem
jano
- cvoky007
- Mírně pokročilý

newcs je kartovy server. mgcamd klient.
newcs.xml edituj pomocou oblubeneho txt editora (nie word/wordpad), ak pristupujes cez ftp. pripadne pomocou vi priamo v azboxe. ziadnu priponu nemusi menit
newcs.xml edituj pomocou oblubeneho txt editora (nie word/wordpad), ak pristupujes cez ftp. pripadne pomocou vi priamo v azboxe. ziadnu priponu nemusi menit
VU+ UNO last openAAF, int. HDD WD10EVDS
DM7020 (geminy 4.70)
Astra 23.5/Thor 0.8
DM7020 (geminy 4.70)
Astra 23.5/Thor 0.8
-
jano333
- Nováček

zdravim postupoval som podla navodu od cvoky007, demp.... ale este toto nejed citacka mam bielu kartu T&T to je asi Ident ako modra skylink cice asi zablokovane v v ignore liste kde to najdem a odstranim dakujem.
inac ariva po nastaveni nwecmd sa uz pripoji na Azetko len ta citacka
este raz dakujem
inac ariva po nastaveni nwecmd sa uz pripoji na Azetko len ta citacka
este raz dakujem
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Skylink stará a nová biela 0D03
Skylink modrá 0D70
CSlink-Gital 0D0F
UPC 0D02
Skylink modrá 0D70
CSlink-Gital 0D0F
UPC 0D02

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
jano333
- Nováček

to dempsey
Dempsey vazim si taku rychlu reakciu priznam sa ze mi par STb preslo rukami ale v linuxe som nie doma :???:
prosim ta ak sa da porad mam v azetku staru kartu TT bielu ked povolilm multicas a skusim nastavit server tak mi ukaze ID0D70 vtedy citacka funguje.
ale ja chcem na azetko pripojit arivu co sa mi aj podarilo cez newcmd ale ja v pluginoch zakazujem multi movolujem len nwecmd a mgcmd a tak asi citacka nejde.
prosim ta ako to nastavit najracej by som Azetko nastavil ako server aklient zaroven ale cez ccamd ariva to uz vie .
Ale ja to neviem ako to nastavit v azku.
Doposial som tam nahral FW 4089, set od teba a zalohu pluginu od teba modrkarta.
dakujem za nakopnutie
jano
prosim ta ak sa da porad mam v azetku staru kartu TT bielu ked povolilm multicas a skusim nastavit server tak mi ukaze ID0D70 vtedy citacka funguje.
ale ja chcem na azetko pripojit arivu co sa mi aj podarilo cez newcmd ale ja v pluginoch zakazujem multi movolujem len nwecmd a mgcmd a tak asi citacka nejde.
prosim ta ako to nastavit najracej by som Azetko nastavil ako server aklient zaroven ale cez ccamd ariva to uz vie .
Ale ja to neviem ako to nastavit v azku.
Doposial som tam nahral FW 4089, set od teba a zalohu pluginu od teba modrkarta.
dakujem za nakopnutie
jano
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Keď máš bielu kartu tak nemôže mať ident 0D70.
Ak chceš používať azeta ako server a aj klienta musíš používať newcs+mgcamd v newcamd protokole.
Ak chceš používať azeta ako server a aj klienta musíš používať newcs+mgcamd v newcamd protokole.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
jano333
- Nováček

to dempsey
Mas pravdu ale ako to cele rozchodit nejde citacka.
A ako nastavit ten spolocny newcmda mgcmd server ale hlavne ta citacka ako na to.
POMOC
dakujem
A ako nastavit ten spolocny newcmda mgcmd server ale hlavne ta citacka ako na to.
POMOC
dakujem
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Nenapadlo Ťa použiť inú zálohu pluginov ? Napr. nie modrá ale biela?

-
jano333
- Nováček

to dempsey
priznam sa nenapadlo ale mam aj modru skylinkkartu 019763575xxxxxxxx skusal som aj tu a citacka nic ,
a ta stara TT karta biela je naozaj stara 0000285316xxxxxxx .
Tak mi porad ako na to co tam nakoniec nahrat .
dakujem .
este otazka co to ccamd u ariv je stabilne skusil by som ale neviem ako azko nastavit ako ccamd dik
jano
a ta stara TT karta biela je naozaj stara 0000285316xxxxxxx .
Tak mi porad ako na to co tam nakoniec nahrat .
dakujem .
este otazka co to ccamd u ariv je stabilne skusil by som ale neviem ako azko nastavit ako ccamd dik
jano
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
CCCam ako klient v AZ HD funguje výborne v MultiCASe
Ak máš bielu kartu daj tam z USB toto download/file.php?id=4425
Addony:
MultiCAS v1.62D-A09
#mgcamd 1.34c
#newcs 1.20 RC3 / newcamd server - identifikuje sa ako 1.6 /
Je v tom ale prednastavený MultiCAS a tak musíš zmeniť v Home 3 - OpenXcas - Activation a priority setting zakázať ten MultiCAS a povoliť a naštartovať mgcamd a newcs.
Postup aktualizácie je v radách a návodoch - to druhé video. Po nahratí pluginov nezabudni na reštart prijímača.
A čítaj tie návody a fórum...
Ak máš bielu kartu daj tam z USB toto download/file.php?id=4425
Addony:
MultiCAS v1.62D-A09
#mgcamd 1.34c
#newcs 1.20 RC3 / newcamd server - identifikuje sa ako 1.6 /
Je v tom ale prednastavený MultiCAS a tak musíš zmeniť v Home 3 - OpenXcas - Activation a priority setting zakázať ten MultiCAS a povoliť a naštartovať mgcamd a newcs.
Postup aktualizácie je v radách a návodoch - to druhé video. Po nahratí pluginov nezabudni na reštart prijímača.
A čítaj tie návody a fórum...