S4ProcLVL - diskuze k S4ProcLVL

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

hades
Nováček
Nováček

Re: S4ProcLVL - diskuze k S4ProcLVL

Příspěvek od hades »

Tak už mi swap běží. V PriorityManagerSettings.txt jsem měl přesměrován swap na DATA/usb1/sda1, ale ve skutečnosti mám na usb1 již jednotlivé adresáře s filmy. Nově jsem vytvořil adresář sda1, rebootl Azbox a swap se objevil. :))
Na disk lze nahrávat opravdu pouze pokud je naformátován celý na FAT32. Je to opruz, ale je to tak. Před půl rokem jsem to tady řešil, měnil firmware a zkoušel celý disk formátovat v boxu na ext2 - nenahrával, rozdělit na 100 GB NTFS, 220 GB FAT32 - nenahrával. Až někdo tady poradil naformátovat celý disk přímo utilitkou od Samsungu na FAT32 a použít poslední ofiko fw a od té doby nahrávání jede. Nyní mám fw 4890. Na disku mám cca 40 GB filmů a v PC max 10 GB volného prostoru, takže nové formátování je možné až pořídím koncem roku nové PC a bude opět místo.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

Neměl by být problém s nahráváním na disk s formátem ext2 nebo ext3. Sám to mám vyzkoušené s jiným USB Samsungem (Portable), který mám rozdělený. Část NTFS a část EXT3. Z obou lze přehrávat, nahrává pouze do EXT3. Diskové operace jsem ale nedělal přes AZtko, ale přes PC.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
abdulmp
Nováček
Nováček

Příspěvek od abdulmp »

Ja ho pouzivam na 0.9.5006 a DOOOST vyrazne to pomaha pri prehravani mkv :cool: - uz som spustil take mkv- absolutne bez trhania ktore predtym cukali aj uplne od zaciatku (samozrejme ze HW akceleraciu vobec nepouzivam). Ale problemom je ze po aplikovani tohoto scriptu nefunguju ostatne startup-scripty z adresara /DISK2/etc/start.d/ - mam tam spustanie cronu kvoli vypinaniu disku a mapovanie adresarov na movie a music atd... ale nevykonaju sa ani po viacerych restartoch

Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“