zápisy na kartě

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
frank68
Nováček
Nováček

zápisy na kartě

Příspěvek od frank68 »

Mám azbox premium hd cca 3 dny,se vším jsem si celkem poradil za pomoci tohoto fóra.mám v něm openXcas+Multicas,newcs,mgcamd,používám kartu skylink(základ),ale za boha se nedostanu na zápisy na kartě.V multicasu se mě zobrazí jen info o kartě a dost,v newcs a mgcamd se do menu ani nedostanu.mám satelit připojen přes wifi k pc pomocí MAZu 3.0.0.0.
poraďte jak se dostat na zápisy na kartě,ale jsem laik co se týče linuxových strojů.
fórum jsem pročetl,ale nic jsem nenašel,za radu díky.

vicini
Nováček
Nováček

Re: zápisy na kartě

Příspěvek od vicini »

frank68 píše:Mám azbox premium hd cca 3 dny,se vším jsem si celkem poradil za pomoci tohoto fóra.mám v něm openXcas+Multicas,newcs,mgcamd,používám kartu skylink(základ),ale za boha se nedostanu na zápisy na kartě.V multicasu se mě zobrazí jen info o kartě a dost,v newcs a mgcamd se do menu ani nedostanu.mám satelit připojen přes wifi k pc pomocí MAZu 3.0.0.0.
poraďte jak se dostat na zápisy na kartě,ale jsem laik co se týče linuxových strojů.
fórum jsem pročetl,ale nic jsem nenašel,za radu díky.
¨zapni newCS..... dej v počítači do adresy tvoji ip adresu (boxu) a na konci :1001 (dvojtečkatisícjedna)... v položce sub najdeš zápisy

AZBox HD Elite HDD Smasung 2,5 S2 Portable 320 GB @ A200 HD HDD Verbatim 3,5 500GB fw.new karta Skylink, mgcamd @ newcs , Inverto monoblok twin 2x LCD Phillips 42+26
frank68
Nováček
Nováček

Příspěvek od frank68 »

díky za radu!
ještě se zeptám,jak ovládat satelit na pc a zda jde obraz na pc?

mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

Satelit z PC jde ovládat pěkně tímto
viewtopic.php?f=104&t=4011
a sledování obrazu z AZka na PC nevím jestli jde,ale asi ne

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

sledování tv programu z Aztka na PC jde přes streaming, ale jen přes kabelové připojení ne přes wifi, když máš tv program tak zmáčkneš "malé menu" a tam je položka streaming v PC většinou přes program VLC, ale je to tu na fóru popsané, myslím něco je v sekci RADY a Návody

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“