Ako nainstalovat nove pluginy?

Diskuze o Enigmě2.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
marttinsk
Nováček
Nováček

Ako nainstalovat nove pluginy?

Příspěvek od marttinsk »

Tak, uz ju mam aj ja :-)
@grantec: Dakujem, skvele navody! Mal som trochu problem s Win7 lebo mi padal program recovery tools.. ale nakoniec sa podarilo..

no k veci. Skusal som obidva image co su tu. HDFreaks stale vyhadzoval nejake chyby. Tak som dal ten druhy AAF a ten uz ide v pohode. Akurat na tom druhom bolo dost pluginov, na image AAF som nejake stiahol cez menu, ale chcel by som napr. aj na youtube atd.

Takze moja otazka: Kde to instalovat a kde sa k nim dostat. Popripade, ci vsetky pluginy urcene na enigmu2 pojdu aj na tejto enigme2, alebo ma kazdy pristroj svoje vlastne pluginy? Dufam ze je to univerzalne :-)

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ako nainstalovat nove pluginy?

Příspěvek od grantec »

Menu - Plugins a ked ti to otvori , stlac zelene tlacitko. Z internetu stiahne aktualnu ponuku pluginov. Pozeraj aj na obrazovku - farebne oznacene tlacitka maju vzdy inu funkciu -podla toho v akej casti menu sa nachadzas. Ja som napriklad ostal pri HDF enigme - ta sa mi viac paci. Samozrejme -obe maju este vela chyb a napriklad driver na nase citacky este nemaju vobec.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
marttinsk
Nováček
Nováček

Příspěvek od marttinsk »

jj tie som postahoval. Dakujem za info..
tiez som presiel na HDF.. akurat Youtube player ked zapnem, neviem ci treba tak dlho cakat, alebo sa zasekne a musim na tvrdo vypnut a znova zapnut..

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

youtube ma tiez svoje muchy. Ked cakas na zobrazenie ponuky klipov, daj exit a opat vstup do pluginu - potom sa zobrazia.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
marttinsk
Nováček
Nováček

Příspěvek od marttinsk »

vyriesene.. mal som zle nastavene DNS

7lucas7
Nováček
Nováček

Příspěvek od 7lucas7 »

Grantec mi psal ze udajne jde YOUTUBE na Enigmu 2 verze od AFF (nejnovejsi je Hot Summer v2) Ale už mi neodpovedel , kdyz sem mu rikal ze sem prosel vsechny VSECHNY PLUGINY!!! co nabizi AFF v nabidce a nikde není, Funguje nekomu Youtube na Enigmách od AFF??

Optibox7750(firmware RYPL105.68_060709_E) HDbox 9100 (linux 1.09.09+Xcam,Mcas z 20.5) LCD Sharp 47 fullHD Parabola Maximum E85 Fe Multifocus (IntelSat,Thor,Astry19° a 23°)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze E2 pro HD-BOX“