Interni ctecka

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Interni ctecka

Příspěvek od ltrejbal »

Tak jsem se snazil po case jet pouze na samotnou kartu a interni ctecka mi neustale dela problemy a seka se pri obycejnych volnych programech (nejvice Prima). Uz jsem vycistil kompletne vsechny Pluginy, dal tam zalohu od Dempseyho a nic nenastavoval jen jedu Multicas a kartu Skylink a kazde 2-3 minuty se to zasekne a nekdy dokonce napise Zakodovano.
Nedokaze nekdo poradit? Jo FW 4466

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
shibal
Mazák
Mazák

Re: Interni ctecka

Příspěvek od shibal »

Zkus si ty pluginy stáhnout ze serveru Islaremota, jedná se o verze označené FULL.....
(Pokud máš však ICE kartu, tak tam ti asi toto nepomůže, tam musíš použít MULTICAS)

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

ltrejbal píše:...a nic nenastavoval jen jedu Multicas a kartu Skylink a kazde 2-3 minuty se to zasekne a nekdy dokonce napise Zakodovano.
Nedokaze nekdo poradit? Jo FW 4466
ak nemas ICE ale staru dobru CRW kartu, tak pouzi zalohu od dempseyho kde su aktivne newcs a mgcamd pre Tvoju kartu (bielu alebo modru). ... a ziadne zakodovane neuvidis.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

mam bilou a jak pisu. Zalohy jsem dal a neni to nic platne. Takto se ale na to divat opravdu neda a je to na vyhozeni z okna. Jeste zkusim, zda to dela i mgcamd+newcs

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Tak mgcamd+newcs jede bez problemu, ale Multicas se seka. Co s tim? Hlavne nechapu proc to zaclo zlobit jen tak, kdyz jsem s tim nic nedelal. Mam tam posledni Multicas, tak leda jesgte zkusit nejake predchozi

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Zkusil jsem dat A12 a stejny problem. Interni ctecka se seka. Pokud jedu Multicas-cccam, tak je to OK nez strcim kartu do ctecky. Pak zacne sekat.
Poradte nekdo prosim. Dik

hades
Nováček
Nováček

Příspěvek od hades »

Mé zkušenosti jsou takové:

Multicas - sdílení newcamd - jede bez sekání
Multicas - emu (když jelo Digi) - jelo bez sekání
Multicas - karta Cslink v interní čtečce - sekání, někdy zakódováno (testováno několik verzí Multicasu)
newcs + mgcam - emu (Bulsat) - jelo bez sekání
newcs + mgcam - karta Cslink v interní čtečce - jede bez sekání

Můj závěr - Multicas + karta cw v interní čtečce - PROBLÉM.

FW 4890.

AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“