modul SMIT a skylink ICE HD karta

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
tomanek
Nováček
Nováček

modul SMIT a skylink ICE HD karta

Příspěvek od tomanek »

Zdravím,
koupil jsem HD-BOX 9100 a kartu skylink ICE HD společně s modulem SMIT. Modul je vložen do 1. slotu, vše funguje téměř bezvadně, až na to, že pokud po zapnutí přijímače je zvolen kanál skylink, který je potřeba dekódovat, tak přijímač napíše "program zakódován". Po přepnutí na jiný kanál a zpět program dekóduje bez problémů.

V sapru mne odkázali na upgrade firmware, což jsem provedl na poslední dostupnou verzi, ale nepomohlo.

Je chyba někde v nastavení?

Zd

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: modul SMIT a skylink ICE HD karta

Příspěvek od dempsey »

V Hdboxe CI modul kôli ICE vobec netreba. Zbytočná investícia. Stačí nainštalovať MCAS plugin - ICE v nom ide bez problému

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
tomanek
Nováček
Nováček

Re: modul SMIT a skylink ICE HD karta

Příspěvek od tomanek »

díky, zkusím tedy plugin a SMIT prodám - původní myšlenka byla ať je to spolehlivé, když koupím kartu s modulem, ale ani na to se nedá spolehnout :-(

tak jsem zjistil, že karta skylink jede v interní čtečce i bez MCAS, což jsem bohužel předtím netušil a hlavně tohle forum neznal

díky za tip

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9100PVR“