skratka prestal nahravat

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

skratka prestal nahravat

Příspěvek od theruck »

ahojte
asi 2 tyzdne mi box nenahrava z EPG.
skusal som multicas aj mgcamd aj newcs a skratka box sa tvari ze nahrava. svieti cervena ale ziadne nahravky nepribudnu. ani .tmp subor skratka nic
nevie niekto poradit ze co by malo bezat alebo ako sa to da odsledovat co ten hajzlik zrovna robi ked nic neuklada na disk? ina pluginy ako openxcas tam nemam vobec spustene
ci mam zapnuty alebo vypnuty swap ziadna zmena
ani za ziva ani zo sleepu

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: skratka prestal nahravat

Příspěvek od Thomik1 »

A co disk? není plný . Někde jsem tu četl že max 200 nahrávek, což nemám osobně odskoušeno a možná je to blbost.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
honzasa
Nováček
Nováček

Příspěvek od honzasa »

Mně to také jednou nešlo nahrávat, něco podobného jako u tebe. Problém byl v nastavení. Měl jsem to nastavené přes internet (datum, hodiny a ještě tam něco je ), ale internet mi nešel a jak jsem zjistil, tak tyto položky byly vynulované, a proto to nešlo nahrávat (aspoň si to myslím). Pokud nemáš připojený internet, tak tam zadej v tom nastavení manuálně a mělo by to po ručním nastavení chodit. Aspoň mně to pomohlo.

theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

nerozumim ti ani slovo...

uz som ho donutil nahrat ked som pouzil multicas. ale multicas je nepouzitelny na normalne pouzivanie. teda aspon u mna.

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

dneska som pozeral na cool top gear a zaroven sa nahraval z epg. nahralo mi to 6,7 MB subor ktory je samozrejme nepouzitelny... asi zmenim firmware lebo uz ma ozaj nic ine nenapada. divne ale je ze mi to asi mesac fungovalo

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“