Wake on lan - Jak probudit PC

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Jijirka
Nováček
Nováček

Wake on lan - Jak probudit PC

Příspěvek od Jijirka »

Narazil jsem na problém s probuzením pomocí "WAKE ON LAN" PC serveru. Mám z PC vytvořený datový server a v případě nepoužívání se tento server uspí. Pokud jej potřebuji probudit z NB tak pošlu tzv. MAGIC PACKET a server se probudí.
Jenže nevím jak toho dosáhnout z AZBOXU?????

Zkoušel jsem nastavit i probuzení pomocí tzv PATTERN MATCH jenže to se zase server probudí každých několik minut takže to nelze využít.

Nevíte jak na to????

Jestli toto AZBOX vůbec podporuje, nebo jestli to někdy bude podporovat či jestli existuje nějaký script, který by to mohl dělat?

ET8000 s OpenATV, parabolou MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, USB tuner Evolve Venus Dual
St.
Nováček
Nováček

Re: Wake on lan - Jak probudit PC

Příspěvek od St. »

pochybuju, ze bys to po vic jak roce resil, ale kdyby nahodou, tak koukni na:
viewtopic.php?f=104&t=6250

St.
Jijirka píše:Narazil jsem na problém s probuzením pomocí "WAKE ON LAN" PC serveru. Mám z PC vytvořený datový server a v případě nepoužívání se tento server uspí. Pokud jej potřebuji probudit z NB tak pošlu tzv. MAGIC PACKET a server se probudí.
Jenže nevím jak toho dosáhnout z AZBOXU?????

Zkoušel jsem nastavit i probuzení pomocí tzv PATTERN MATCH jenže to se zase server probudí každých několik minut takže to nelze využít.

Nevíte jak na to????

Jestli toto AZBOX vůbec podporuje, nebo jestli to někdy bude podporovat či jestli existuje nějaký script, který by to mohl dělat?

DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“