setting Astry 23,5+19,2E nastaveno sdílení

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Ladax
Nováček
Nováček

setting Astry 23,5+19,2E nastaveno sdílení

Příspěvek od Ladax »

Vše funguje jak má - i ve standby režimu bez chyby.

LubosM
Nováček
Nováček

Re: setting Astry 23,5+19,2E nastaveno sdílení

Příspěvek od LubosM »

Zdravim,

akym programom sa daju pripravit podobne settings? V AliEditor-e neviem odmazavat napr. nezmyselne keys pre CW a neda sa tam prednastavit zdielanie karty. Rad by som si upravil posledny firmware pre A3 a A1, zdielanie ICE Skylink na troch SatElitach, ale nemam na to nastroj. Poradite?

rebecci
Nováček
Nováček

Příspěvek od rebecci »

uz jsem psal nekolikrat muj dotaz na SatElitu a sdileni + soucasne karta cslink, proste mi to nejde .. jede nekomu soucasne sdileni s internetu + karta cslink? jede mi pouze jedno nebo druhe, zaroven ne .. zkousel jsem vice druhu firmware ...je nejake skryte menu nebo tak neco ? fakt uz nevim .. :(

pepawo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepawo »

To Thomik1: Skvělá práce! V rodině se vyskytly 4 Satelity v jedné LAN, a já jako jediný IT políbený byl jsem poctěn zprovozněním. Tápal jsem asi 2 hodiny, pak jsem stáhl a nahrál Tvůj setting, přepsal adresování - a BINGO! Vše chodí super bez problémů. Kdybychom se někdy potkali, máš u mně flašku dobrého pití! Dík!

P.S. Ještě poznámka - tak pěkný a jednoduchý setting by se mi hodil i pro AZBox, nemáš?

AZB HD Premium+ (twintuner) + WD500AVVS HDD, AZB HD Premium Combo, Quad LNB Monoblok 19+23 0.1 dB, E2 OpenRSI-OpenPLI 3.0, Skylink ICE, OSCAM, CCCam 2.2.1
rebecci
Nováček
Nováček

Příspěvek od rebecci »

funguje nekomu pri tomto settingu sdileni a karta soucasne? me bud jedno nebo druhe.. zaroven vubec:(

pepawo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepawo »

Sdílení jak čeho. V lokální LAN sdílíme Skylink kartu do dalších třech klientů. Ale Tobě jde asi o externí sdílení + legální karta, to asi ve stávajícím FW nepůjde.

AZB HD Premium+ (twintuner) + WD500AVVS HDD, AZB HD Premium Combo, Quad LNB Monoblok 19+23 0.1 dB, E2 OpenRSI-OpenPLI 3.0, Skylink ICE, OSCAM, CCCam 2.2.1
rebecci
Nováček
Nováček

Příspěvek od rebecci »

jj, prave .. jde o share z netu + ofic. karta cslink v prijimaci ... proste nejde :( je to velka chyba .. napr. Ariva ma moznost vyberu a nastaveni u share a karty .. ach jooo

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

pepawo píše:To Thomik1: Skvělá práce! V rodině se vyskytly 4 Satelity v jedné LAN, a já jako jediný IT políbený byl jsem poctěn zprovozněním. Tápal jsem asi 2 hodiny, pak jsem stáhl a nahrál Tvůj setting, přepsal adresování - a BINGO! Vše chodí super bez problémů. Kdybychom se někdy potkali, máš u mně flašku dobrého pití! Dík!

P.S. Ještě poznámka - tak pěkný a jednoduchý setting by se mi hodil i pro AZBox, nemáš?
U azetu mám zkušenosti ,že nejlepší si je udělat setting svůj. Zabere to cca půl hodky . Jinak flašku dobrého si samozřejmě dám :106:

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
glajdo
Nováček
Nováček

Příspěvek od glajdo »

a funguje v tomto firmwari spolahlivo ICE karta?

glajdo
Nováček
Nováček

Příspěvek od glajdo »

nemohol by si prosim urobit na najnovsi firmware tento setting?

Mirasss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mirasss »

glajdo píše:a funguje v tomto firmwari spolahlivo ICE karta?
Zdravím! Taky se přidávám k této otázce.Díky za info.

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Abych řekl pravdu zkoušel jsem ice kartu nezaregistrovanou a s tou se mi to nepodařilo. Měl jsem málo času na větší laborování a zkoušení jiných FW.
Se starou cryptoworks to jelo bez problémů.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Mirasss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mirasss »

pepawo píše:To Thomik1: Skvělá práce! V rodině se vyskytly 4 Satelity v jedné LAN, a já jako jediný IT políbený byl jsem poctěn zprovozněním. Tápal jsem asi 2 hodiny, pak jsem stáhl a nahrál Tvůj setting, přepsal adresování - a BINGO! Vše chodí super bez problémů. Kdybychom se někdy potkali, máš u mně flašku dobrého pití! Dík!

Ahoj! Prosím tě,ty 4 SatElity máš teda v síti,z toho jeden je server a propojený jsou přes switch,pochopil jsem to správně?

Já jsem zkoušel tenhle setting a mezi 2 přijímači to chodí,ale pokud mezi ně hodím switch,už mi server přestane komunikovat a teď nevím jak dál.Nemáte někdo nápad? Díky za reakce.

LubosM
Nováček
Nováček

Příspěvek od LubosM »

glajdo píše:nemohol by si prosim urobit na najnovsi firmware tento setting?
Tiez sa pripajam k tejto prosbe.

Myslim, ze u novsich FW trosku lepsie funguje ICE karta. Skusal som 1.07B4. Samostatne ide ICE karta v pohode, ale zdielanie v LAN este stale sem-tam zamrzne. Myslim, ze je to sposobene pritomnostou mnozstva klucou, ktore sa nedaju manualne odmazat v Menu. Po odmazani a resetnuti SatElity sa znova objavia. Ak by vedel niekto urobit settings bez tychto natvrdo zadanych klucov, mohlo by to pomoct...

pepawo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepawo »

Mirasss píše: Ahoj! Prosím tě,ty 4 SatElity máš teda v síti,z toho jeden je server a propojený jsou přes switch,pochopil jsem to správně?
Já jsem zkoušel tenhle setting a mezi 2 přijímači to chodí,ale pokud mezi ně hodím switch,už mi server přestane komunikovat a teď nevím jak dál.Nemáte někdo nápad? Díky za reakce.
Nikoliv, síť je propojená přes běžný router (obsazeny 4 porty LAN). Po delším sledování však se zdá, že sem tam server nestíhá distribuovat ECM všem klientům, pokud jsou zapnuty 2 nebo 3. Prostě to chvílemi mrzne. Při zapnutém jednom klientu je to OK. Řešením bude zřejmě zakoupení druhé karty a rozdělení na 2 x 2, ovšem nemám zkušenosti s ICE (Skylink je podmínka).

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“