opat problem Azbox hd a dreambox500s conect
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
jano333
- Nováček

opat problem Azbox hd a dreambox500s conect
Zdravim nedavno som tu popisoval problem conekt po lan Azbox hd ako server a dreambox 500 cli..
V Azetku multicas a dream mgcmd1.31 to na cas vyriesilo ale neviem kde je problem po case to zacalo hrozne mrznut ten client . net je v pohode ako na strane serv a aj client.
Na azetu su este v lokalnej siet..... 2x ariv 200 a tie nesekaju ale dream po net,,, seka . Ako sa to da riesit ? napada ma toto
Nahrta do server azboxu E2 a nastavit cez ccam2.0.11 alebo neviem arivy asi vedia aj ccamd ma niekto odskusane?
Neviem co s tym ako sa to da riesit popripade ako nakonfigurovat clienta , ale ak sa na cas spoji a potom to sekne nebude to asi v nastaveni neviem
dakujem za radu jano
V Azetku multicas a dream mgcmd1.31 to na cas vyriesilo ale neviem kde je problem po case to zacalo hrozne mrznut ten client . net je v pohode ako na strane serv a aj client.
Na azetu su este v lokalnej siet..... 2x ariv 200 a tie nesekaju ale dream po net,,, seka . Ako sa to da riesit ? napada ma toto
Nahrta do server azboxu E2 a nastavit cez ccam2.0.11 alebo neviem arivy asi vedia aj ccamd ma niekto odskusane?
Neviem co s tym ako sa to da riesit popripade ako nakonfigurovat clienta , ale ak sa na cas spoji a potom to sekne nebude to asi v nastaveni neviem
dakujem za radu jano
- schmegea
- Mazák

- Kontaktovat uživatele:
Re: opat problem Azbox hd a dreambox500s conect
server azbox hd s enigmou 2, zatím nelze, protože zatím nečte kartu. server bych udělal s dreamboxu
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
-
jano333
- Nováček

to all
Zdravim porosim Vas aky typ emuletora pouzit v dreamboxe500 , ako server je AZbox hd a multicas. STB nemozem menit azetko nie je moje .
cardserv dreame pouzivam Mgcmd1.35 a seka to dost az sa to casom neda pozerat
Skusal som Newcmd ale neviem ako to nakonfigurovat v dreame kde dat config a kde newcmdlist .
Dakujem
jano
cardserv dreame pouzivam Mgcmd1.35 a seka to dost az sa to casom neda pozerat
Skusal som Newcmd ale neviem ako to nakonfigurovat v dreame kde dat config a kde newcmdlist .
Dakujem
jano
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Táto otázka / teda okrem toho že je plná nedoruzumení / v tom prípade asi nesúvisí s AZ HD a patrí buď do inej sekcie alebo na iné fórum

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- schmegea
- Mazák

- Kontaktovat uživatele:
chyba bude nejspíš mezi křeslem a dreamem.
nastavení dreama řeší jiné fórum, tak jak psal dempsey, ale přece jen napíšu
mgcamd není cardserver ale klient, nastavit stačí newcamd.list
var/keys
třeba
CWS = XXX.XXX.XXX.XXX 20000 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
ale je to tu už několikrát vysvětleno
Jinak pokud někdo umí nastavit server na azboxu a poskytne ti údaje, měl by ti říci i jak nastavit klienta. Všichni chtějí sdílet, ale málo čtou.
Promiňte tento můj povzdech, ale po konci digi nikdo nic jiného neřeší.
Takže co závěrem LIDÉ "PROSÍM" ČTĚTE
nastavení dreama řeší jiné fórum, tak jak psal dempsey, ale přece jen napíšu
mgcamd není cardserver ale klient, nastavit stačí newcamd.list
var/keys
třeba
CWS = XXX.XXX.XXX.XXX 20000 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
ale je to tu už několikrát vysvětleno
Jinak pokud někdo umí nastavit server na azboxu a poskytne ti údaje, měl by ti říci i jak nastavit klienta. Všichni chtějí sdílet, ale málo čtou.
Promiňte tento můj povzdech, ale po konci digi nikdo nic jiného neřeší.
Takže co závěrem LIDÉ "PROSÍM" ČTĚTE
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
-
jano333
- Nováček

to schmegea a dempsey
Chlaci dik za povzbudenie ok .
Spytam sa teda takto ako upravit AZbox hd teda aky car.....server pouzit aby sa nan dal pripojit aj prijimac typu satelita 2000 a aj dreambox 500 .
Spomenuta satelita cez newcmd ide v pohode ale dream cez ccamd ani tuk a cez mgcam seka a iny client sa mi nepodarilo nakonfigurovat.
dakujem
jano
Spytam sa teda takto ako upravit AZbox hd teda aky car.....server pouzit aby sa nan dal pripojit aj prijimac typu satelita 2000 a aj dreambox 500 .
Spomenuta satelita cez newcmd ide v pohode ale dream cez ccamd ani tuk a cez mgcam seka a iny client sa mi nepodarilo nakonfigurovat.
dakujem
jano
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
dm500 môže byť server pre celú ulicu, ale pochop už prosím že tomuto prijímaču sa tu jednoducho nevenujeme. Tak sa nesnaž oživovať tému v tomto smere

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
jano333
- Nováček

Ok dempsey ale ja pisem o AZboxe ako server a tato tema je asi vhodna.Prosim ako na to v azeboxe aby sa pripojil aj pomocou STB ktoreho tema sa to netyka?cize DB
Do azetka som nahral tvoj plugin pre bielu sky a vsetko sa vyzera ok aj sh ...ale len cez newcmd a to na satelitea 2000 ale co DB?
dakujem.
Do azetka som nahral tvoj plugin pre bielu sky a vsetko sa vyzera ok aj sh ...ale len cez newcmd a to na satelitea 2000 ale co DB?
dakujem.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Aha.Takže TY nepotrebuješ pomôcť s zápisom do DM ?
Klienta zapíš v DM do newcamd.listu / ak používaš mgcamd /alebo ak požívaš cccam tak do cccam.conf
Ak máš DM tak sa ho musíš naučiť rovnako používať ako každý iný prijímač.
To akým sa tu venujeme je hádam jasné. Predpokladám že sa vrátiť a položíš otázku: Kde je newcamd.list alebo ako to tam napíšem ?
Ja píšem už teraz: Študuj
Klienta zapíš v DM do newcamd.listu / ak používaš mgcamd /alebo ak požívaš cccam tak do cccam.conf
Ak máš DM tak sa ho musíš naučiť rovnako používať ako každý iný prijímač.
To akým sa tu venujeme je hádam jasné. Predpokladám že sa vrátiť a položíš otázku: Kde je newcamd.list alebo ako to tam napíšem ?
Ja píšem už teraz: Študuj

-
jano333
- Nováček

to dempsey
dakujem za radu stale studujem ale uz nejako dlho bez vysledku.
Ja som ale pak.....OK opytam sa uz len takto ako upravit v AZbox *plugins/openxcas/newcs a dalej xlm, alebox config , alebo co aby sa na Az dostal aj DB s CCamd ,ci newccmd1.6.
V primacoch nie linux co mam doma v lan to nejak ide, ale po inte.... na DB ked nastavim Mgcam DB sa pripoji ide asi 2min a sekne a potom sekne a tak dookola co upravit v AZku aby to ten DB vedel cez ccamd ci ako ?
DAKUJEM
Ja som ale pak.....OK opytam sa uz len takto ako upravit v AZbox *plugins/openxcas/newcs a dalej xlm, alebox config , alebo co aby sa na Az dostal aj DB s CCamd ,ci newccmd1.6.
V primacoch nie linux co mam doma v lan to nejak ide, ale po inte.... na DB ked nastavim Mgcam DB sa pripoji ide asi 2min a sekne a potom sekne a tak dookola co upravit v AZku aby to ten DB vedel cez ccamd ci ako ?
DAKUJEM
- schmegea
- Mazák

- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě jednou
kde leží azbox a kdo je na něj a čím již funkčně připojen
kde leží dreambox
co závěrem: pokud se někdo již na azbox připojil a funguje to, tak dreambox nemůže mít problém, pokud ti nejede dream a všichni ostatní fungují je chyba u tebe na dreamu.
kde leží azbox a kdo je na něj a čím již funkčně připojen
kde leží dreambox
co závěrem: pokud se někdo již na azbox připojil a funguje to, tak dreambox nemůže mít problém, pokud ti nejede dream a všichni ostatní fungují je chyba u tebe na dreamu.
-
jano333
- Nováček

to schmegea
Dik za reakciu tak takto:
azetko je moje lezi u mna a aj dva nelinuxove STB kto idu korektne.
Je tam biela sk karta a nahrate Openxcas plugin od dempsey a upravene len user a pas.
config zacina takto:
<?xml version="1.0"?>
<newCSconfig>
<readers name="Card Readers">
<device>
<name>upper</name>
<type>azbox</type>
<node>/dev/scard</node>
<export>yes</export>
<enabled>yes</enabled>
<blocksa>no</blocksa>
<blockua>yes</blockua>
<blockga>yes</blockga>
<newcamd_port>20000</newcamd_port>
<autosid>no</autosid>
<carddetect>yes</carddetect>
<priority>hard</priority>
<PTShandshake>no</PTShandshake>
<mhz>500</mhz>
<boxkey>79FDC0E18D278138</boxkey>
znami ma DB 500 v nom som cez blue panel doinstaloval Mgcam a upravil som config.
DB sa rozbehol ale mrzne asi kaze 2 min tak chcem skusit v DB napr. newccmd1.6 ako client ale neviem ako upravit to vsetko.
este DB uz jeden server vyuziva cez CCamd2.0.1 a ide ok ak som ja dopisal c.IP atd do ccamd config neslo to iba cez spomenuty MGcam a le zle seka.
Tak co teraz?
dakujem
azetko je moje lezi u mna a aj dva nelinuxove STB kto idu korektne.
Je tam biela sk karta a nahrate Openxcas plugin od dempsey a upravene len user a pas.
config zacina takto:
<?xml version="1.0"?>
<newCSconfig>
<readers name="Card Readers">
<device>
<name>upper</name>
<type>azbox</type>
<node>/dev/scard</node>
<export>yes</export>
<enabled>yes</enabled>
<blocksa>no</blocksa>
<blockua>yes</blockua>
<blockga>yes</blockga>
<newcamd_port>20000</newcamd_port>
<autosid>no</autosid>
<carddetect>yes</carddetect>
<priority>hard</priority>
<PTShandshake>no</PTShandshake>
<mhz>500</mhz>
<boxkey>79FDC0E18D278138</boxkey>
znami ma DB 500 v nom som cez blue panel doinstaloval Mgcam a upravil som config.
DB sa rozbehol ale mrzne asi kaze 2 min tak chcem skusit v DB napr. newccmd1.6 ako client ale neviem ako upravit to vsetko.
este DB uz jeden server vyuziva cez CCamd2.0.1 a ide ok ak som ja dopisal c.IP atd do ccamd config neslo to iba cez spomenuty MGcam a le zle seka.
Tak co teraz?
dakujem
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
No ale už dosť.
Tento problém nesúvisí s azetom a tému zamykám.
Založ si tému vo volnej - ak to chceš riešiť na tomto fóre
Tento problém nesúvisí s azetom a tému zamykám.
Založ si tému vo volnej - ak to chceš riešiť na tomto fóre