Samovolné spustenie AzBoxu HD po výpadku elektiny

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 4 poděkování

Samovolné spustenie AzBoxu HD po výpadku elektiny

Příspěvek od Bond »

Mam takyto problem. Po vypadku elektriny a opatovnom naskoceni sa mi box samovolne zapne ako keby som ho normalne spustil dialkovym ovladanim. Neviete mi pomoct cim to je, alebo mate take iste skusenosti?

GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 7.4 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 7.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
Blackfire
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 5 poděkování

Re: Samovolné spustenie AzBoxu HD po výpadku elektiny

Příspěvek od Blackfire »

Bond píše:Mam takyto problem. Po vypadku elektriny a opatovnom naskoceni sa mi box samovolne zapne ako keby som ho normalne spustil dialkovym ovladanim. Neviete mi pomoct cim to je, alebo mate take iste skusenosti?

A v čom je ako problém??? Pokiaľ nebol vypnutý vzadu kolískovým vypínačom, tak je to normálne.

AZBOX Premium, LNB Inverto Black ULtra, SG2100, Gital, WI-FI, Interny HDD wd 2.5" scorpio blue 500gb, plazma Samsung PS50, pes
Jirka 76
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jirka 76 »

Blackfire píše:
Bond píše:Mam takyto problem. Po vypadku elektriny a opatovnom naskoceni sa mi box samovolne zapne ako keby som ho normalne spustil dialkovym ovladanim. Neviete mi pomoct cim to je, alebo mate take iste skusenosti?

A v čom je ako problém??? Pokiaľ nebol vypnutý vzadu kolískovým vypínačom, tak je to normálne.
Normální to sice je, ale problém je v tom když jsem třeba týden pryč a dojde k výpadku el. proudu tak je přijímač po celou dobu zapnutý.

AZBox HD Premium fw.: E2 PLI 2.1 + Vali HD flex , GREEN WD10EADS 1TB 32MB, Ferguson ARIVA 220HD combo, Dreambox DM500s
SAMSUNG UE46B6000
Blackfire
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Blackfire »

Jirka 76 píše:
Blackfire píše:

Normální to sice je, ale problém je v tom když jsem třeba týden pryč a dojde k výpadku el. proudu tak je přijímač po celou dobu zapnutý.

Keď idem na týždeň preč a nenahrávam, tak ho vypnem vzadu a netrápi ma to, alebo potom skús založný zdroj, neviem, ale či to pomôže.

AZBOX Premium, LNB Inverto Black ULtra, SG2100, Gital, WI-FI, Interny HDD wd 2.5" scorpio blue 500gb, plazma Samsung PS50, pes
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“