Nenahrava pres EPG kanaly na frekvenci 12109

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
mour
Nováček
Nováček

Nenahrava pres EPG kanaly na frekvenci 12109

Příspěvek od mour »

Nejdou mi nahravat kompletne vsechny programy pres EPG na ASTRA 23.5 frekvenci 12109 (nova HD, History HD,HBO HD.......),na ostatnich frekvencich i druzicich nahrava AZbox bez problemu. Mam Skylink ICE kartu - zkouseno pres mgcamd+newcs(zablokovane zapisy) i pres multicas, zkouseno na firmwaru 0.9.5020 a 0.9.4931, reinstalace kompletne s tovarkem. Co mam spatne? Diky za radu.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Nenahrava pres EPG kanaly na frekvenci 12109

Příspěvek od vikino »

myslim, ze som mal podobny problem v lete, ked vysiel fw 5020, akurat ze ja mam jupici ale tiez mi nenahravalo na niektorych HD programoch. To ma vtedy tak vytocilo, ze som kupil iny prijimac na nahravanie, ktory uz ale nemam a fungujem zase na AZ HD s fw 4890 OK.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
fittipaldi
Nováček
Nováček

Příspěvek od fittipaldi »

Vikino, ja sa s tým tiež teraz trápim. Mám Premiu HD+ a soft 5020. Dá sa povedať, že mne nahrá box HD programy všetky, no niektoré pri prehrávaní sekajú, kockujú až sa prehrávka zasekne. Záleží to od kvality HD programu. Mám 3D TV a cez Vianoce som plánoval dačo nahrať. No s týmto softom to je nepozeratelné. Dnes som sa z AZ kom babral celý deň. Dal som tam z tohto dôvodu aj E2. No tá nenahráva vôbec. Aspoň mne sa nepodarilo nič nahrať. A 3D programy cez E2 boli v oveľa horšej kvalite. Teraz sa už s prijímačom nejdem babrať. Pozerá rodina. S tým softom, čo si napísal, tak nahráš a prehráš všetky HD programy ? Najviac by ma zaujímala nahrávka z 3D programu. Nemáš dáky naladený ?

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

3D ma nezaujima a HD mi vo fw 4890 nahra a prehra OK. Chybu mozes mat aj v HDD. Riesilo sa to tu velakrat. Citaj prispevky od Visper-a.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
johny_sk
Nováček
Nováček

Příspěvek od johny_sk »

fittipaldi píše:Vikino, ja sa s tým tiež teraz trápim. Mám Premiu HD+ a soft 5020. Dá sa povedať, že mne nahrá box HD programy všetky, no niektoré pri prehrávaní sekajú, kockujú až sa prehrávka zasekne. Záleží to od kvality HD programu. Mám 3D TV a cez Vianoce som plánoval dačo nahrať. No s týmto softom to je nepozeratelné. Dnes som sa z AZ kom babral celý deň. Dal som tam z tohto dôvodu aj E2. No tá nenahráva vôbec. Aspoň mne sa nepodarilo nič nahrať. A 3D programy cez E2 boli v oveľa horšej kvalite. Teraz sa už s prijímačom nejdem babrať. Pozerá rodina. S tým softom, čo si napísal, tak nahráš a prehráš všetky HD programy ? Najviac by ma zaujímala nahrávka z 3D programu. Nemáš dáky naladený ?
...nahravky 3D programov (aj ostatnych HD) bez najmensej chyby, fw:4890

AZBox Premium HD+, Seagate Pipeline 0,5 TB, Philips LCD LED 3DTV 40PFL8605H, Skylink
fittipaldi
Nováček
Nováček

Příspěvek od fittipaldi »

Tak 4890 nahráva všetko. Ďakujem. Tento soft som mal nainštalovaný keď so kúpil prijímač ako prvý a nechcel mi vtedy sformátovať interný disk. Teraz šlape. Ešte raz vďaka.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“