Nastavenie anteny

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
smeiko1
Nováček
Nováček

Nastavenie anteny

Příspěvek od smeiko1 »

Dobry deň prajem. Chcem sa opýtať či mam problem len ja alebo aj niekto iný. Mám primač AZbox HD premium + a motor, kde pri vyhladavani sat polohy mi ukazuje percenta kde tieto sú o ničom. Musím nastavit polohu s prijímačom za 20 € ortonom kde následne tuto polohu uložím do pamäte na Azetku. Nemám tam náhodou niečo prepnute.

Ďakujem za postrehy lebo som s toho dosť nervózny nebaví ma prehadzovať koaxial pri nastavovaní antény.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Nastavenie anteny

Příspěvek od visper »

Prehadzovat koaxiál? To nastavuješ každý den? Já jsem to nastavil jednou před lety a USALS maká sám. A dělá to dokonale.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
smeiko1
Nováček
Nováček

Příspěvek od smeiko1 »

Syn sa mi niekedy hraje so sat napr. da dovload kanalu a som tam kde som bol na začiatku takže musim znova hladat pozicie. Napr. dnes som sa docital nieco o družici 39 E chcel som ju dodat a znova musim nastartovat moj zlatucky ortonik aby som ju vyhladal atd.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

smeiko1 píše:Syn sa mi niekedy hraje so sat napr. da dovload kanalu a som tam kde som bol na začiatku takže musim znova hladat pozicie. Napr. dnes som sa docital nieco o družici 39 E chcel som ju dodat a znova musim nastartovat moj zlatucky ortonik aby som ju vyhladal atd.
Tak tomu opravdu nerozumím co vyhledáváš. Když se objeví nová družice třeba na pozici 33,3E, tak ji zapíšu do seznamu a motor se na ni natočí sám. Co bych měl vyhledávat? Dnešní přijímače mají všechny USALS, tak proč to děláš ručně jak před 20ti lety?

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Jen bych k tematu podotknul, aby USALS pracoval bezchybne (a on tak skutecne u AzBoxuHD pracuje), je treba pri montazi paraboly nastavit t.zv. nulovy bod (jih) kdyz je motor v pozici "0". Potom uz pridani noveho satelitu je jenom otazka doplneni do setingu.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“