PLUG-INS ELITE HD

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
nick1612
Nováček
Nováček

PLUG-INS ELITE HD

Příspěvek od nick1612 »

AHOJ

Mám doma jeden Elite, na něm FW 4890vit. s predinstalovanymi pluginy (MG+NEWCS), vse jede vpohode, celkem pravidelne ho vypnu zadnim vypinacem, az na sekani MKV vpohode,,,

No znamy ma ten samy a mel s nim problemy a ted je mam ja :-)

Mel tam FW 3877 a MGCMAD+NEWCS, ale tuhlo mu to a denne tak 2 x reset. Tak mi to donesel. Hodil jsem stejny FW co mam ja (postup dle mistnicho doporuceni, vcetne FAA, factory reset atd...) a prvni problem nastal takovy, ze jsem nemohl svou zalohu plufinu dostat do jeho Elitu (vzdy chyba), to same s jinymi zalohami, treba od Dempseaho ... Takze jsem stahoval z AZBOXWORLD.COM. No ale to s ruznymi vysledky, nekdy sla jen karta a nesel share (nastaveni z meho stroje, kde to jede) ... Nebo zase neco jede, konekti se na server, ale treba CT1 OK, CT2, CT HD, NOVA nic ,,, PRIMA tusim OK, hmmmm , zajimave ,,, ale karta nic (Skylink St.). Takze jsem se dal na dalsi ruzne FW pres 5020, 4466, cisty 4890, zadne zalohy nejedou, preinstalovane zalohy v 4890 VIT. taky ne ,,,
Ted uz mam problem rozjet i samotnou ctecku ... Navic po istalaci noveho FW (jednojakeho) tam visi v pluginech nejake iradio (ikdyz vzdy smazu vsechny pluginy).

Jsem z toho uz magor, sedim u toho 3 dny a porad nic. Tak dlouho jsem se snad netrapil ani se svym prvnim Elitem pred rokem, pote nekolik upgrade na novejsi FW a bez problemu a ted tohle...

Muzete mi prosim poradit, co s tim??? Je mozny nejaky tvrdsi reset nebo co ja vim?

Moc dekuji za odpoved, dnes uz na to kaslu ,,, No kamos si koupil novou bednu a myslel, ze se bude konecne koukat na pekny obrazek, ale asi to dopadne tak, ze mu pujcim muj AZ a bez obrazku budu nakonec ja :-) .... za to, ze jsem mu doporucil AZ ...

Dik, L.

Clarke Tech ET9000 HD, AZBOX HD ELITE, 0.9.4890 vit.
LCD TV SONY KDL 46V5500
schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: PLUG-INS ELITE HD

Příspěvek od schmegea »

Zkus zkontrolavat DOM(dotlačit),
ještě bych zkusil E2 (neumí číst kartu) a pak návrat zpět or FW

Co kus to originál :99:

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ak by nemal dosadnutú DOMku tak by prijímač nenabootoval.
Zaujímavosťou je že niektorí užívatelia boli príjemne prekvapení po reinštalácii ofiko fw z E2. Ak si v obraze a už si to úspešne skúšal tak to urob aj s jeho prijímačom. Moju zálohu PLUGINov použi úplne poslednú. Tá by mala v tomto fw ísť / mne ide /

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

pouzi iny usb kluc na tu zalohu

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
nick1612
Nováček
Nováček

Příspěvek od nick1612 »

Záloha PLUGINU z USB se mi na nem nepovedla u zadneho FW (menil jsem i flsh disk), FW z tech diku nacita vpohode ,,, Nekdy se stalo, ze nesla instalace pluginu ani po stazeni z netu (primo z AZBOXu). No a kdyzuz se to povedlo, tak zase jely jen nektere programy jak jsem psal vyse (MGCAMD+NEWCS). Ja fakt nevim, je to nejake divne ,,, ten muj je o neco starsi a zadny problem (teda nenahravam, semtam pad MKV).

E2 jsem neinstaloval, zatim nebyl duvod ... Rikate, ze by to mohlo pomoci jo ... stejne tomu nerozumim-pokud vse smazu, udelam tovaro, resnu to, dam FAA, znovu tovarko - melo by to byt prece ciste, tak proc pokusy s E2? Ale asi je to tak jak pisete, co kus to original ;-) Kdyby nekoho jeste neco napadlo, tak napiste prosim ,,,

Diky!
L.

LCD TV SONY KDL 46V5500
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

nick1612 píše:E2 jsem neinstaloval, zatim nebyl duvod ... Rikate, ze by to mohlo pomoci jo ... stejne tomu nerozumim-pokud vse smazu, udelam tovaro, resnu to, dam FAA, znovu tovarko - melo by to byt prece ciste, tak proc pokusy s E2? Ale asi je to tak jak pisete, co kus to original ;-) Kdyby nekoho jeste neco napadlo, tak napiste prosim ,,,

Diky!
L.
Enigma a návrat zpátky přepisuje nejenom DOM, ale i flash memory na základní desce, tak možná proto se to někomu polepší.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
nick1612
Nováček
Nováček

Příspěvek od nick1612 »

Je nějaký návod na instalaci Enigmy nebo je to stejne, jako u klasickeho FW?

LCD TV SONY KDL 46V5500
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

nick1612 píše:Je nějaký návod na instalaci Enigmy nebo je to stejne, jako u klasickeho FW?
viewforum.php?f=254

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Návod aj s AzUp / aktuálnym / je pri každej novej verzii E2

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
nick1612
Nováček
Nováček

Příspěvek od nick1612 »

Chlapi dekuji!

Opravdu pomohla instalace ENIGMY a pak navrat zpet (v mem pripade 4890). Dal jsem Dempeseyho zalohu, svuj settings a vsechno slape !

Jen by me jeste zajimala jedna vec - kdyby nebyla Enigma, jak by jsem se dopracoval ke stejnemu vysledku ???

Jeste jednou DIKY, L.

LCD TV SONY KDL 46V5500
suliman
Nováček
Nováček

Příspěvek od suliman »

azbox elite fw5304 skylink ice
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“