Nastavenie satelitu

Diskuze a nastavení Parabol , Sat. Motorů LNB snímačů.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
vazky
Nováček
Nováček

Nastavenie satelitu

Příspěvek od vazky »

Dobry den mam taky problem na obale s karty mam napisane ze na ceske a slovenske programi musi byt astra 23,5E a 12565,27500 lenze nastavil som parabolu a dal som hladat druzice a naslomi ASTRU 1D 23.5E a vise 260 programov ale ked prehadzujem programi tak mam od jednotky slovenske potom zatym idu ceske a potom zahranicne ,ale na tych slovenskych a ceskych a zopar zahranicnych ktore by som mal mat mi pise ze ziadny signal a ked prejdem dalej tak nemecke mi idu dobre a na 205 programe mam znovu slovenske programi a tam mi uz idu no a ja by som chcel aby mi isli aj slovenske aj ceske co mam mat a co mam na zaciatku skusal som nastavit parabolu na inu druzicu a naslo mi astra 1A asi a tam mi uz na tych slovenskych napisalo ze Level 83% a qualita 73% ale nesiel mi zase obraz ani zvuk tak vas prosim co by ste mi poradili.Dakujem ak by to pomohlo mam primac OPTICUM HDx p402

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavenie satelitu

Příspěvek od grantec »

je problem programy od vyrobcu zmazat , naskenovat vsetky programy znovu a usporiadat si ich ?
TO ci si na dobrej druzici , spoznas podla toho,ze ti naladi volny program NOE TV .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
vazky
Nováček
Nováček

Příspěvek od vazky »

Neni to problem vimazat ale mne ide oto ze tam mam iba 5 slovenskych a ziadne ceske a asi 50 nemeckych a chcem aby som tam mal slovenske ceske co tam mam mat

dodkomajka Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od dodkomajka »

Všetko si vymaž a manuálnym ladením si nastav programy jeden po druhom aké potrebuješ. Neviem či cslink alebo skylink, tu máš všetko čo treba pre skylink: http://www.parabola.cz/cz-sk/skylink/

HD-BOX FS-9200 PVR,fw 1.11.57 , plugin Oscam 8972 , Mcas + Xcam , SatElita 2000HD ECO,
Odpovědět

Zpět na „Paraboly , Sat. Motory a LNB snímače“