Problem s Divx
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- ArcturusTO
- Nováček

Problem s Divx
Cafte hosi
mam taky problemik... ked pozeram niekedy divx tak sa mi sem tam stane ze film sa neda dopozerat... nacita povedzme 80% filmu to si pozeram a ked dosiahne priblizne cas odpovedajuci danym percentam tak prehravanie ukonci ako keby film normalne skoncil. Spustim film znova ale za dany cas sa neda ani preskocit pretoze dany cas prehravania jednoducho nepozna. Stalo sa mi to uz asi pri troch filmoch roznych dlziek a roznej velkosti v MB.
Nemali ste podobny problem? Pripadne riesenie?
dakujem za kazdu reakciu
mam taky problemik... ked pozeram niekedy divx tak sa mi sem tam stane ze film sa neda dopozerat... nacita povedzme 80% filmu to si pozeram a ked dosiahne priblizne cas odpovedajuci danym percentam tak prehravanie ukonci ako keby film normalne skoncil. Spustim film znova ale za dany cas sa neda ani preskocit pretoze dany cas prehravania jednoducho nepozna. Stalo sa mi to uz asi pri troch filmoch roznych dlziek a roznej velkosti v MB.
Nemali ste podobny problem? Pripadne riesenie?
dakujem za kazdu reakciu
.:.:.AZBox Premium HD+, E2 RTI 1.7.:.:.
.::: Umenie života spočíva v tom, správne sa rozhodnúť, na čo sa vysrať! :::.

-
005jon
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 207 poděkování
Re: Problem s Divx
Dosť často pozerám DivX z externého HDD 5 filmov týždenne
a nemal som takýto problém , niektoré Xvid nejdú pretáčať do predu alebo zadu ale to ma netrápi.
a nemal som takýto problém , niektoré Xvid nejdú pretáčať do predu alebo zadu ale to ma netrápi.
- ArcturusTO
- Nováček

Doplnenie: dnes som pozeral film po sieti z HDD na pc a zostalo mi to stat na 2:01:48/ ked som skusil prejst skokom na 2:01:49 tak som nic nedosiahol pretoze dany cas azbox nepoznal pravdepodobne a kludne pokracoval v prehravani/, tak som skusil ten film hodit na USB kluc a spustit z neho ale dostal presne ten isty efekt azbox nacital len po danu cast ako aj po sieti.
v kodeku to asi nebude .... skusil som spatne prekontrolovat tie filmy co mi sekli a minimalne na dvoch boli pouzite rozne kodeky...
samozrejme film ked pustim na pc tak ziadny problem...
any ideas?
v kodeku to asi nebude .... skusil som spatne prekontrolovat tie filmy co mi sekli a minimalne na dvoch boli pouzite rozne kodeky...
samozrejme film ked pustim na pc tak ziadny problem...
any ideas?

-
theruck
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na 90% mas corruptnute (poskodene) divx subory ktore prehravas
ak to prehravas po sieti tak mozes mat aj iny problem a v takom pripade to nerob a pustaj filmy len z pripojeneho disku usb alebo sata
ak to prehravas po sieti tak mozes mat aj iny problem a v takom pripade to nerob a pustaj filmy len z pripojeneho disku usb alebo sata
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
- ArcturusTO
- Nováček

pustam to aj cez usb kluc a mam to iste...
keby boli filmy poskodene nerobilo by to aj na pc?
keby boli filmy poskodene nerobilo by to aj na pc?

-
merida7
- Nováček

- Dostal poděkování: 1 poděkování
skus si to prehrat na PC a pozri ci v tom casovom okamziku kedy ti to seklo na boxe, nedojde na PC k jemnemu preskoceniu na dalsi obrazok. Ak ano tak mas poskodeny subor, PC sa s tym dokaze vysporiadat ale Azbox nie.
AZBOX HD Premium, Skylink, HH90
- ArcturusTO
- Nováček

tak som skusal pozerat na pc vsetky filmy pri ktorych mi to zatial spravilo v danom case ale ani na viac krat som si nic nevsimol... ani tuk...

-
theruck
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak si sprav format AA a nainstaluj firmware 4890
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
- paleaaro
- Mírně pokročilý

mal som rovnaky problem, je to FW nainstaluj inu verziu FW. FW4466 bez problemov.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)