ty ses ale borecKUBELÍK píše:S těmito jednoduchými přístroji nejsou žádné problémy ve spolupráci s kartami Gammna a SW diablo 2 verze 3.9 spoluprapracuje tento přístroj OK C+nl,Bulsat com,ORF a SATAUSTRIA, France program na ASTRA1 19E,NOVA HELLAS s kartou Blue dragon OK,AlJAZZERA sport 1-10 s kartou Gamma,ve čtečce C+ CYFRA sport včetně HD,Polsat N3,švédské,norské a finské programy na ASTRA4/bývalý sirius/ Videoguard švýcaři včetně HD na HOTBIRDU 13E. atd.včetně všech programů kodovaných v systému Biss,kdo si to prostě neumí nastavit a pořád se ptá na různá programování SW tak vždy nic nerozchodí.Mám i Arivu 200HD t.j. to samé.Jinak používám VANTAGE 8000S HD,Ogtagon 1018 ,Ferguson 8900 HD,ARGUS VIP a vše je jen o přístupu ke svému přijímači,neptám se makám,znám je všechny dobře,včetně aktualizace SW,úpravy keys, u patch SW,dovedu z nich vyždímat vše co je potřebné a vše chodí i bez sdílení.Chce to jenom čas,investice do karet a modulů a trochu času na všechna zkoušení,kdo se chce jen dívat ať si koupí třeba Technisat a nemusí nic přeprogramovávat a může koukat jenom Skylink."""""nekupuj nic jiného""" pak jsou zde hloupé dotazy./Hery-Aliaz KUBELÍK/
FW SatElita-2000HD_2-07-B6
-
maxxa
- Nováček

Re: FW SatElita-2000HD_2-07-B6
SatElita 2000HD V2-18B1.abs , HD-BOX 9105 HD Plus, Multibeam E-85 , 1.0°W, 5.0E, 19.2°E, 23.5°E
- AB DSR-322
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ach bože když nemuže na parabolu tak bude psát ty slinty tady kdo je na to zvědav?Hery nech toho. :eek:
Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
HD BOX FS-9105+
-
gatecomputers
- Nováček

V novejsim dvojkovem firmwaru nez tento by to chtelo dodelat funkcni zalohu a obnovu kanalu na satelite pres USB. Timto se obracim na nekoho v tomto foru, kdo ma kontakt na programatory nebo to ma moznost nejak ovlivnit. Pozn. v jednickovych verzich firmwaru to funguje.
- madfox51
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to tu pročítám, tak si tu lidi stěžují, s tímto firmware, na nemožnost zálohy a po editaci v AliEditoru opětovné nahrání zpět do přístroje, pochopil jsem to správně? Já jen že já takové problémy nemám, žádná mrtvolka se nekoná, zpět do přístroje, po editaci v AliEditoru, to nahrávám přes Allcode+bootloader a vše běhá jak má a bez problémů.
-
flegma
- Nováček

Díky za info, takhle jsem si to netroufl. I když se podle mě zbytečně vždycky přehrá celý FW a né jen opravený setting.madfox51 píše:Tak jak to tu pročítám, tak si tu lidi stěžují, s tímto firmware, na nemožnost zálohy a po editaci v AliEditoru opětovné nahrání zpět do přístroje, pochopil jsem to správně? Já jen že já takové problémy nemám, žádná mrtvolka se nekoná, zpět do přístroje, po editaci v AliEditoru, to nahrávám přes Allcode+bootloader a vše běhá jak má a bez problémů.
Ale když uděláš část editace přímo v SatElitu, třeba poskládání podle abecedy apod., pak to nahráš na flashku Dumpem nebo jak? A pak to doedituješ AliEditorem v PC a zpátky do SatElitu to nahráš přes Allcode+bootloader???
- madfox51
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Je to jedno, zkoušel jsem po naladění všech programů udělat rovnou zálohu ´dump.abs´ na flash a vše upravil v PC, zkoušel jsem to i tak, že jsem si to předběžně poupravil přímo v satelitu zbytek dodělal v PC, poté jsem to nahrál zpět přes Allcode+bootloader a žádný problém, je sice zbytečně vždycky přehrá celý FW a né jen opravený setting, ale když to zatím jinak nejde, tak furt lepší než drátem do voka :-) V AliEditoru vše jako User Data base. Hlavní je, že už tam nejsou ty výpadky co jsem měl v jedničkové verzi :-)
-
flegma
- Nováček

Tak to zkusím taky tak ........
ale je to dost naprd, protože se vždycky přepíše i základní nastavení SatElitu, jako třeba názvy oblíbených skupin apod. Je to jen nouzové řešení !!!
Další postřehy tohoto FW: časovač má jen 8 položek, video se ovládá trochu jinak, např. nefunguje dvojstisk SHIFTu, když neni zapnutý TimeShift a nepamatuje si kde bylo přehrávání ukončeno a začíná vždy od začátku .......
ale je to dost naprd, protože se vždycky přepíše i základní nastavení SatElitu, jako třeba názvy oblíbených skupin apod. Je to jen nouzové řešení !!!
Další postřehy tohoto FW: časovač má jen 8 položek, video se ovládá trochu jinak, např. nefunguje dvojstisk SHIFTu, když neni zapnutý TimeShift a nepamatuje si kde bylo přehrávání ukončeno a začíná vždy od začátku .......