ladenie programov

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
michaldrak
Nováček
Nováček

ladenie programov

Příspěvek od michaldrak »

Ahojte

mam odtialto stiahnuty setting nxpHD_CXDatabaseV1.00_2.sdx a ked chcem nascanovat druzice mimo tych co su uz naladene /1W, 19,2E, 23,5E, 13E/ takto nejde.
Dam nastavenie anteny, v lavo vyber druzice napr 16E a proste nenacita signal. skusal som aj v pravo vybrat s motorom tam som dal auto pozicia potom vychod a pekne naslo druzicu potom som dal ulozit poziciu a ked som sa vratil na predchadzajucu stranku a dal prehladava satelit aj konkretnu TP stale nic nenaslo ziadny signal...
sranda je ze v lavo ked vyberam satelity tak tie vyssie spomenute krasne nabehnu ale ostatne nie...
mozete mi poradit co s tym??
dakujem

HD-Box 7119, Dreamsky NXP256HD USALS, AZbox S720USB, UPC, Skylink, Samsung LE40B651, Sony Vaio VPCCW1S1E,
tras Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: ladenie programov

Příspěvek od tras »

Druzicu treba zafajknut s OK,nespravil si to ak som Ta dobre pochopil.

Amiko A3
AMIKO A3 Combo
Formuler F3
michaldrak
Nováček
Nováček

tras píše:Druzicu treba zafajknut s OK,nespravil si to ak som Ta dobre pochopil.
aj druzicu som zafajkol

HD-Box 7119, Dreamsky NXP256HD USALS, AZbox S720USB, UPC, Skylink, Samsung LE40B651, Sony Vaio VPCCW1S1E,
michaldrak
Nováček
Nováček

Upc, Skylink, orf, austriasat aj volne hd programy som v pohode naladil ale 39E stale nejde... skusal som rozne settings tovarenske nastavenia ale stale to robi co som popisal v prvom prispevku ze dam nastaveni anteny na lavo vyberiem 39E nula signal dam v pravo s motorom, dam auto poloha vychod a pekne naladi signal aj kvalitu dam to ulozit... ale ked dam prehladavat TP signal aj kvalita je nula. a to robi na kazdej TP na tomto satelite....
este ked dam nastavenie tp tam 11012 V SR30000 3/4 tak kvalita je 70% ale sila 0%
poradte prosim
este ma napadlo uploadol som do sekcie setting svoj setting keby bol niekdo taky dobry a doplnil ho o bulsat.
edit:
podarilo sa mi rozchodit
TP12565 a TP12647 chcem sa spytat je mozne ze ostatne tp nejdu lebo neni presne nastaveny motor?
da sa nejako cez prijmac doladit motor?
dakujem

real
Nováček
Nováček

Příspěvek od real »

No neviem či si ten probléuž vyriešil, ale mal som úplne identické ťažkosti s AB DSR 322 a motorm SG 2100A. Jednoducho nespolupracovali. To, že tam je problém mi potvrdil aj predajca, ktorý mi odporúčal zmenu motora. Napokon som však vrátil prímač. Zaujímalo by ma teda, či je to aj tvoj prípad, aký máš motor, leba aj ja uvažujem o kúpe tohto stroja, ale nechcel by som sa napáliť ako s tým AB DSR.

marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 181 poděkování
Dostal poděkování: 267 poděkování

Příspěvek od marsim21 »

Nevím jak vy já mám NXP s motorem SG 2100 BS a žádné problémy nemám motor s NXP mi chodí bez problému.

Motor BigSat SG2100BS ovládáný signálem DiSEqC 1.2 pro digitální satelitní přijímače !

Profesionální výrobek firmy MOTECK, která se už dlouho zabývá vývojem a výrobou motorizovaných systémů, pozicionérů, táhlových motorů a příslušenství. Pod označením SG-2100A zdařile prošel několika testy odborných satelitních časopisů. Je doporučován výrobcem pro offsetové parabolické antény do 120cm. Má nastavitelný úhel otáčení od 75°E do 75°W, celkem tedy 150° (!).

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“