Time shift

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
xpetrx Czech Republic
Nováček
Nováček

Time shift

Příspěvek od xpetrx »

Chtěl bych se zeptat jak vám chodí time shift?Na nekódovaných programech jde tak jak má.Když přepnu na kodované,vrátím se třeba o čtvrt hodiny,tak se mi to přehraje jen do místa odkud jsem se vracel.Tam se to sekne a přeskočí to do reálného vysílání.Soft V.1.02.B8,disk WD.Katry jsem zkoušel Sky ICE i cs link.

supersat
Nováček
Nováček

Re: Time shift

Příspěvek od supersat »

xpetrx píše:Chtěl bych se zeptat jak vám chodí time shift?Na nekódovaných programech jde tak jak má.Když přepnu na kodované,vrátím se třeba o čtvrt hodiny,tak se mi to přehraje jen do místa odkud jsem se vracel.Tam se to sekne a přeskočí to do reálného vysílání.Soft V.1.02.B8,disk WD.Katry jsem zkoušel Sky ICE i cs link.
To máš ale asi hodně starý soft v tom .....
Nahraj novější , udělej továrko a znova si nalaď kanály

xpetrx Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od xpetrx »

To je to co se mi nechce .Na novějších softech nejede Eurosport2.Ale dík za info,až předělají kodování tak soft přehraju.Tak budu nahrávat a koukat až potom.

erdedy
Nováček
Nováček

Příspěvek od erdedy »

"jak" nejde eurosport2? :31:

Myslis zo SkyLink-u? Nic take. Nepozoroval som ani na jednom softe (teda z novsich ako uvadzas).

Inac este jedna vec k "V1" a "V2" sw:
- zalohovany setting (teda presnejsie v "dump") z "V1" bez problemov "narvat" aj do novsej "V1" verzie aj cez USB ("klasickym" sposobom upgrade->userdb).

Problem je len pri "V2" cez USB - tam polozka "userdb" chyba (je tam "prazdne" policko) a keby si to riskol/spravil tak vytuhne prijimac (pomoze len "emergency upgrade" cez rs232). Ked chces preniest setting z "V1" do "V2" tak len cez rs232.

xpetrx Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od xpetrx »

No já myslel eurosport2 na KD v emu.Soft co používám bude mít tak rok a půl,tak bude problém asi v tom.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“