Jaké nejlepší video zvládne AZ

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
milunkove
Nováček
Nováček

Jaké nejlepší video zvládne AZ

Příspěvek od milunkove »

Chtěl bych se zeptat, jaké nejlepší mkv vide jste na azboxu přehráli?
Mně se nepovedlo přehrát ani Samsung-Demo-Oceanic-Life-x264-1080p-40Mbps-mkv

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Jaké nejlepší video zvládne AZ

Příspěvek od visper »

Oceanic Life mi to přehrává trhaně. Noťas mi to přehraje plynule, ale musím zapnout 16 jádrovou grafiku Nvidia Ion. Klasické fw Azboxu jdou tak do 15 Mbits. Na Youtube je nahrávka jak Azbox s Enigmou ten Oceanic Life přehrává, ale já jsem to nezkoušel.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
whiteman
Nováček
Nováček

Příspěvek od whiteman »

Řekl bych, že toto video je jedno z nejnáročnějších, málokteré zařízení ho plynule přehraje. Jediné na čem jsem to viděl jet plynule je Xtreamer Pro.

interfernet
Nováček
Nováček

Příspěvek od interfernet »

Zkoušel jsem Oceanic na Enigma2 RC4 a překvapivě jel plynule zvuk, obraz netrhal - zpomaloval a pak dobíhal. Takto se podařilo přehrát celé toto demo.

AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
abdulmp
Nováček
Nováček

Příspěvek od abdulmp »

whiteman píše:Řekl bych, že toto video je jedno z nejnáročnějších, málokteré zařízení ho plynule přehraje. Jediné na čem jsem to viděl jet plynule je Xtreamer Pro.
Skus hociktory popcorn hour - mne to na A200 ani necuklo... a myslim ze ani starsie verzie s tym nemali problem (mimochodom zalozene na tom istom cipe ako azbox hd...) - ja som raz skusal uz neviem v ktorom ofiko fw aj ten priority manager a napr. avatar z vyssim datovym tokom cca 20Mbps tam isiel docela svizne az na niektore sceny (napr. ked pristavaju na zakladni na zaciatku filmu) ale inak vacsinu predtym trhanych prehral skoro bez cuknutia. Problem bol ze prepnutie medzi mediaplayerom a sat trvalo aj dve minuty...

Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“