Ahoj.
Mám koupený 2ks Dreamsky 256HD s fw 1.16. Oba jsou napojené na sat. antenu, v klientovi mám karu na C.s.l.i.n.k a jsou propojené LAN kabelem. Potřeboval bych prosím (pokud možno co nejpodrobnější návod ) na to, jak zprovoznit příjem kodovaných stanic na klientu (bez karty) přes G-share. Již jsem několikrát zkoušel nastavení sítě a serveru, ale asi dělám něco špatně. Nekodované mi tam jdou.
A ty jsi tady něde četl že NXP256HD umí dělat servr?Snad Oscam ale ten není ještě odladěn.Takže by jsi mohl skusit mezi sebou sdílet přes rs232 ale to jsem nezkoušel.Jinak jako klient pod newcs tak i cccam OK
AB DSR-322 píše:A ty jsi tady něde četl že NXP256HD umí dělat servr?Snad Oscam ale ten není ještě odladěn.Takže by jsi mohl skusit mezi sebou sdílet přes rs232 ale to jsem nezkoušel.Jinak jako klient pod newcs tak i cccam OK
Tak nevím možná by to šlo udělat jednoduše.Já taky koupil tento receiver.
Nahrál firmware 1.17, koupil wifi adaptér, je to tady na fóru popsáno i s obrázky a přípojil se do WIFI sítě. viewtopic.php?f=280&t=7075&start=15.
Ten adaptér stál i s dopravou kolem 250,- Kč.Po připojení k routeru mi najednou začaly jít programy, ikdyž v něm nebyla žádná karta.
Za to můžou servery, které jsou součástí Dreamsky a už jsou pro příjem přednastaveny.Pokud se ti přes Wifi adaptér podaří připojit k routru, je to v podstatě vše co musíš udělat.Musíš tedy ještě zapnout Patch Enable přes kombinaci F1 + 000.Jen to problikne na obrazovce.V sekci Nastavení serveru už není třeba na nic šahat.Po chvilce se server č. 40 připojí do Internetu a základní i rozšířené programy které chytneš na kartu jedou.Taky jsem si k němu koupil novou kartu, ale zatím leží doma v šuflíku, protože není třeba.
Přepínání je svižné, nemůžu si na nic stěžovat.
Mrkni na více informací o gshare zde na fóru.
Takže já jsem s koupí maximálně spokojený.A to nemluvím o programech pro starší a pokročilé, které běží na 13E.
Naposledy upravil(a) Radek dne 04 dub 2011, 15:53, celkem upraveno 2 x.