Jak funguje třídění programů?

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
kubisek78
Nováček
Nováček

Jak funguje třídění programů?

Příspěvek od kubisek78 »

Ahoj, můžete mi prosím někdo osvětlit, jak funguje třídění programů?
Dělám následující (vše přes menu přijímače, v PC nedělám nic, páč ten soft je děsnej):
1) Tovární nastavení
2) vymažu všechny transpondery na 23,5, zadám si jen ty, co chci (CSLink+SkyLink)
3) naladím, vymažu nepotřebné programy
4) jako jednu favoritní skupinu (Skylink) si dám všechny programy, jako druhou pak ty neplacené (CZSK)
5) to samé provedu pro UPC na Thoru (body 2-4, české programy ukládám opět do CZSK, další skupina jsou všechny programy UPC)

Jakmile provedu bod 5, tak už přes tlačítko OK (výběr programů) nevidím v kategorii Všechny kanály programy z 23.5, ačkoliv mám nastaveny "Včechny družice" (vidím jen UPC) nebo "Astra 23.5" (prázdný seznam). Jednotlivé skupiny jsou pak OK.
Chyba SW nebo moje?

kubisek78
Nováček
Nováček

Re: Jak funguje třídění programů?

Příspěvek od kubisek78 »

kubisek78 píše:Chyba SW nebo moje?
Takže to zmizení nemá nic společného s naladěním a roztříděním kanálů UPC, ale s tím, že SkyLink je pod FAV8. Když jsem to dal pod FAV6, tak už je to OK. Takže asi chyba firmwaru....

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Ty FAV skupiny se stejně chovají nějak divně.
Stanice v některých FAV skupinách nejsou vidět.Třeba mě ve skupině Movie.Když ji dám do Sports tak pak vidět je.
Navíc jsem myslel, že menu kompletně počeštěno, ale FAV skupiny počeštěny nejsou.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Pokud nahlédnete do nějaké FAV skupiny, je tam tlačítko editace, myslím na modrou a anglický název FAV skupiny jde přepsat a můžete ho nahradit svým vlastním.Tím si odpovídám na dotaz, proč jsou názvy FAV skupin v angličtině. :28:

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
Denji
Nováček
Nováček

Příspěvek od Denji »

A co je absolutně blbě umístěno,to je tlačítko přepínání oblíbených favoritních skupin.Červené přehazuje skupiny,hned pod ním zelené maže programy bez jakéhokoliv upozornění.Večer u televize je to hodně o hubu,nejednou už jsem si místo přehození favoritní skupiny,smazal kanál.V tom by to chtělo doladit,pokud je to tedy vůbec možné.

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Souhlas.Ovladač je na první pohled hezký, ale z praktického hlediska dost nedotažený.
Bývá dobrým zvykem mít na voliči programů na čísle 5 malej "pupík", aby se lépe po tmě hledal, ale tady nic.
Pro praktické ovládání v noci není právě ideální. :42:

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“