nejdú ladiť stanice

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
joj69
Nováček
Nováček

nejdú ladiť stanice

Příspěvek od joj69 »

Po dvoch týždňoch, čo som konečne našteloval Sky a CS kartu a všetky stanice, tak som ešte chcel vyhľadať NOVU HD. Keď som dokončil uloženie Novy, tak som zistil, že všetky stanice čo som mal pred tým nastavené mi ukazovali, že nieje video, alebo je kodované. Tak som urobil reštart zo siete zad. vypínačom. Prijímač dokážem nastaviť iba po menu. Ak chcem naladiť /Nastavení antény/ tak neotvorí priečinok a skočí to po sekunde naspäť na nastavení antény. Pred tým som mal zálohované nastavenie prog. v zozname a keď som dal nový sw tak jednoducho som to nahral a nemusel som nič nalaďovať. Takže zmizlo aj to. Nemám tam nič, ani satelity, ani transportéry, proste je všetko prázdne a neviem sa dostať do toho ladenia sat!!! Parabola je OK, napojil som ju do starého prijímača a išla. Skúšal som nahodiť znova SW 1,22 aj továrenské nast a nič. Na displeji mi ukazuje "0000" a ledky bez signálu. Prosím o radu, či robím niekde chybu pri zákl. nastavovaní po reštarte, alebo je problém v prijímači.
Dík

Kisaruj
Nováček
Nováček

Re: nejdú ladiť stanice

Příspěvek od Kisaruj »

joj69 píše:...Nemám tam nič, ani satelity, ani transportéry, proste je všetko prázdne a neviem sa dostať do toho ladenia sat!!! Parabola je OK, napojil som ju do starého prijímača a išla. Skúšal som nahodiť znova SW 1,22 aj továrenské nast a nič. Na displeji mi ukazuje "0000" a ledky bez signálu...
Myslím že odpověď najdeš zde : http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 280&t=7074

Amiko IRD 7800 Irdeto - a vůbec to není střep jak někteří píší - Skylink Standard HD Irdeto
Samsung G2 Portable 320GB
ASTRA 1D-3A (23,5°E) EUROBIRD 1 (28.5°E)
joj69
Nováček
Nováček

Re: nejdú ladiť stanice

Příspěvek od joj69 »

Ďakujem za pomoc, už to ide,..som iba užívateľ tak sa učím.

Panasonic TH-37PX8ES___DreamSky NXP 256 HD___par.90cm_monoblock-LNC30-Fte___19°E, 23°E-SkyLink-ICE__WELL WCU 150N___Logitech MK 250
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“