Menu, pohyb v menu , volba programov a nastup dekodovania je rychlejsi ,ako v starsich verziach prijimacov. Je to dane typom procesoru, ktory je tu STi7110FTAUC -
Zaujimavy je prehliadac YouTube. Ako prve video mi ponukol kralovsku svatbu. Parada. Ma to jednu malu chybicku. Ja nemam net na optike a najvyssie rozlisenie, ktore nejde zmenit na nizsie, je 1080i - co je na mobilny internet neskutocne vysoky datovy tok, mi neumoznil plynulo prehrat "urcite jedinecne okamihy" z tej svadby. Nastastie som dalej nasiel podobne video v rozliseni 480 a to uz slo prehrat . Podotykam, ze sa jedna o datovy tok internetu, nie chybu prijimaca !!! Skoda len,ze vselico ide nastavit,ale rozlisenie pri Yotube video zmenit nejde (tak ako to ide na PC) .
Video ide rozsirit cervenym tlacitkom (alebo dva krat OK) aj na celu obrazovku - takze pohodicka.
Mam tu aj klavesnicu s mouse Logitech, tak kuknem ako je na tom web a podpora HIM - human interface module (klavesnice , mysi a podobne) .
Zatial to ale vypada na fajn volbu :) Teda- ak neprehrame- to si potom zapnem starucky SD Humax .