IPTV diskusia

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

IPTV diskusia

Příspěvek od Kessn »

Ahoj bylo tady dnes 26.9. 2010 téma o zprovoznění IPTV v AZBOXU kam se podělo :?: Dík Lád'a :sad:
ps. snažil jsem se to zprovoznit stáhl na to soubor nainstaloval a vše je pryč http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#69615389 .

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam se ztratilo téma?

Příspěvek od dempsey »

Zrejme si prišiel neskôr.
Bolo to v downloade a tam ako by sme mali všetci vedieť patrí len súbor s popisom - nie diskusia.
Tu to môžete v pokoji prebrať

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Tomjec
Nováček
Nováček

Re: Kam se ztratilo téma?

Příspěvek od Tomjec »

No jo toje sice fakt, ale už už jsme to skoro vyřešily a ted abych se ptal znova .-) co ještě nastavit aby se rozběhla IP TV, když už vše je správně nakopírované a vidět na obrazovce kanaly ale ty bohužel nefungují, musí se ještě nastvit IP TV v natsavení : TV kanál - IP Chanel je tam nutný něco nastavit??

Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: IPTV diskusia

Příspěvek od Kessn »

Ahoj nevíte někdo jak to zprovoznit co nastavit a pod. :?: Jaká rychlost internetu je na to ptřeba :?: Dík

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

nastavovat nemusíš nic, rychlost bude potřeba podle mě min 1 -2 Mb/s (dle kvality vysílání), a že ti s toho většina nejede může být tím že ty servery už to nevysílaj. Jinak to můžeš zkusit v pc jestli to běží :wink:

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
hmov
Nováček
Nováček

Příspěvek od hmov »

Ahoj, ma AZ E HD s fw 5209 a nechce mi fungovat IP_Channel.
Nema s tym niekto skusenost pre dany fw ??
Dakujem

AZBOX E HD; fw 5300; Samsung 6510
adams
Nováček
Nováček

Příspěvek od adams »

Takto ještě zkusím:funguje to někomu?Vyzkoušel jsem všechny možné seznamy http_channel dát podle návodu do disk 2,ale nic.Nepátral bych,ale nejdřív mi šly čtyři ruské programy,pak jsem zkusil přepsat adresy a dál nic.Ani ty Rusové.Poradí někdo?

AZBox HD Premium+,100cm+motor Opticum(75E-45W)+75cm(28-23,5-19E).Open RSI kernel 3.3.1.
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“