Zastavování obrazu NXP256
Moderátor: 005jon
-
djpablocz
- Nováček

Zastavování obrazu NXP256
Objevuje se mi závada u Dreamsky 256 - po přepnutí se zastavuje obraz . Dělá to u těchto kombinací - karta CSLINK + GSHARE a karta CSLINK + sharing newcamd . Pokud se vypne patch, přijímač funguje normálně . Zkoušeny softy .35 a .38 . Díky za rady .
-
mike69
- Nováček

Re: Zastavování obrazu NXP256
Ja používam 1.38 a stáva sa mi to isté, ale len pri sharingu N:line. G-share ide normálne a kartu nemám.
Obraz sa pri prepnutí asi na 2 sekundy zastaví a potom sa rozbehne a ide už normálne.
Obraz sa pri prepnutí asi na 2 sekundy zastaví a potom sa rozbehne a ide už normálne.
-
Radek
- V.I.P.

Mě tohle dělá pravidelně Hustler TV. Přepnu to, vidím pohyb v obraze (cca 1/4 s), pak zastavení a obraz stojí.
Někdy se po pár vteřinách rozběhne, ale většinou stojí dál ...
Myslím ten obraz, samozřejmě ...
Kombinace : G-Share + CSLink (FW 1.38).
Někdy se po pár vteřinách rozběhne, ale většinou stojí dál ...
Myslím ten obraz, samozřejmě ...
Kombinace : G-Share + CSLink (FW 1.38).
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
-
djpablocz
- Nováček

Takže jsem po dvou dnech testování vysledoval , že nejlepší stav je SW 1.35 + vymazat server č.40 z Gshare + karta + eventuálně sharing LAN newcamd (vyzkoušeno ze 2 serverů současně) . Zastavovaní obrazu se nekoná , což je dobře , ale nelze současně přes Gshare sledovat CZ prémiové programy + základ z karty. Podle mě se zřejmě kouše share newcamd + Gshare CZ prémiových programů .
-
mike69
- Nováček

Ja dnes vyskúšam na verzii 1.38 vypnúť G-Share (vypnutím serveru 40) a LAN sharing cez NewCS protokol a zajtra dám vedieť.
V každom prípade díky za radu.
V každom prípade díky za radu.
-
mike69
- Nováček

Po vypnutí G-Share (pomocou F1) a reštarte príjímača fungoval newcamd sharing pre N: line bez zasekávania obrazu. Prepínanie bolo rýchlejšie, obraz nabiehal do 2 sekúnd. Takže si mal pravdu, že newcamd sharing a G-Share si moc nerozumejú.
Tak ešte raz díky za radu a pomoc.
Bol by som ale oveľa radšej, keby sa tento problém vyriešil priamo vo firmware namiesto toho, aby sme museli stále niečo zapínať a vypínať... Dávam to preto do návrhov na úpravu firmware.
Tak ešte raz díky za radu a pomoc.
Bol by som ale oveľa radšej, keby sa tento problém vyriešil priamo vo firmware namiesto toho, aby sme museli stále niečo zapínať a vypínať... Dávam to preto do návrhov na úpravu firmware.
-
coolmen
- Nováček

Mam otazku mimo debatu - pises,ze davas navrh na upravu firmware (a aj som to v prilusnej sekcii nasiel) - to znamena,ze je tu niekto na tomto fore,co pracuje na aktualizacii firmware alebo ako to je?
Dreamsky NXP256 HD (firmware NXP256_satdigitalne_beta0.18_no_WEB)
-
mike69
- Nováček

Neviem, či na tom spolupracuje niekto z tohoto fóra, ale dúfam, že naše návrhy a nápady sa dostanú ku tým, čo na tom robia.
-
Denji
- Nováček

Určitě dostanou,onehdy jsem tam psal připomínku ohledně nechtěného přemačknutí a nasledovného vymazu favoritních programu pří zmačknutí zeleného tlačítka místo přepnutí skupin červeným.Měsíc a půl nebyl doma,šoupl tam hned fw. 1.38 a problém vyřešen.Teď se stroj při zmáčknutí zeleného prvně zeptá jestli program opravdu chceš odmazat,předtím bez milosti a varování konal.mike69 píše:Neviem, či na tom spolupracuje niekto z tohoto fóra, ale dúfam, že naše návrhy a nápady sa dostanú ku tým, čo na tom robia.
-
mike69
- Nováček