zabudni, alebo snivaj do smrtiGringo píše: :) 10 v 1 je můj sen. Ale stačilo by 4 v 1.
na ktorom konkretnom programe mas po prepnuti zvuku ci titulkov stale to iste?Gringo píše: TTl a Audio: no díky za každý tip, ale jak píšu, tlačítko zobrazí možnost výběru audio stopy, ale ať zvolim co zvolim, jede to samí. A tak je to i u titulků. Pokud navolim ovldačem stopu titulků nebo vypnout, výsledek je, že se stále zobrazuje to samé. A proč běhat do hlavního menu a vypínat titulky, když mám tlačítko na ovladači???
nastav si jazyky
ja nikam do menu chodit nemusim, audio i titulky viem vypnut, mam zazracne rucicky?
zamyslel si sa, ci tvoja istota, ze nastavenie TV na to nema vplyv a ze auto format na TV je spravny?Gringo píše: VFORMAT: jde o to, že pokud je obraz v jiném formátu než 16:9 nebo 4:3 tak je konec. A to je dneska každej druhej film. Jinak nastrevení bedny mám na auto formát a hlavně to na to nemá vliv, protože výstupní signál je z HDBOXU
preco sa vlastne pytas, ked to vies?
zamyslel si sa na tym, ze do hry vstupuju 3 nastavenia? (format od vysielatela, format boxu a format TV)