Přehrávání videa ze sítě.

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
divak
Nováček
Nováček

Přehrávání videa ze sítě.

Příspěvek od divak »

Zdravím, chtěl bych se zeptat majitelů tohoto přístroje jestli jde přehrávat formát .mkv nebo .avi přes síť. Mám firmware 1.31 . Pokud pustím z pc přes router .mkv tak se mě obraz seká zvuk jde tak 10 sekund, začne se taky trhat až skončí. Audio jde přehrávat bez problému. Nevím jestli podpora videoformátů se netýká jen přehrávání z hd připojeného přes usb. Spoštěl jsem taky z flešky připojené k příjimači a to samé. Fleška je však dost pomalá. Chcili přehrát .avi natočené fotoaparátem objeví se hláška nepodporovaný formát. Na druhou stranu spustil jsem z flešky starší film v .avi a bez problému. Dik za radu.

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: Přehrávání videa ze sítě.

Příspěvek od ShaMan »

divak píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat majitelů tohoto přístroje jestli jde přehrávat formát .mkv nebo .avi přes síť. Mám firmware 1.31 . Pokud pustím z pc přes router .mkv tak se mě obraz seká zvuk jde tak 10 sekund, začne se taky trhat až skončí. Audio jde přehrávat bez problému. Nevím jestli podpora videoformátů se netýká jen přehrávání z hd připojeného přes usb. Spoštěl jsem taky z flešky připojené k příjimači a to samé. Fleška je však dost pomalá. Chcili přehrát .avi natočené fotoaparátem objeví se hláška nepodporovaný formát. Na druhou stranu spustil jsem z flešky starší film v .avi a bez problému. Dik za radu.
Nějaké parametry toho videa ?
U 1.38 mi jde přehrávat MKV u těch co mám i posouvat skokem .. jump , tlačítko Info , pro mkv , avi asi ne .
jedu po síti z síťového disku .

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
divak
Nováček
Nováček

Příspěvek od divak »

ShaMan píše:
divak píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat majitelů tohoto přístroje jestli jde přehrávat formát .mkv nebo .avi přes síť. Mám firmware 1.31 . Pokud pustím z pc přes router .mkv tak se mě obraz seká zvuk jde tak 10 sekund, začne se taky trhat až skončí. Audio jde přehrávat bez problému. Nevím jestli podpora videoformátů se netýká jen přehrávání z hd připojeného přes usb. Spoštěl jsem taky z flešky připojené k příjimači a to samé. Fleška je však dost pomalá. Chcili přehrát .avi natočené fotoaparátem objeví se hláška nepodporovaný formát. Na druhou stranu spustil jsem z flešky starší film v .avi a bez problému. Dik za radu.
Nějaké parametry toho videa ?
U 1.38 mi jde přehrávat MKV u těch co mám i posouvat skokem .. jump , tlačítko Info , pro mkv , avi asi ne .
jedu po síti z síťového disku .

No, je to ripované z original bluray programem DVD Fab 8 Qt. Koncert. Naripované do mkv, audio copy.

Kasr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kasr »

Ze je to kodovane do mkv vieme,ale ako je nastaveny koder do h264 to je podstatne-pozri cez media info(nainstaluj media info-to sa ti zide).A fotak som ti pisal inde-nie je avi ako avi-z fotaku je to kodovane v mjpegu(ziaden divx,xvid a podobne-pozri googla,co je mjpeg).

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“