Dreamsky a externí úložiště NDAS.

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
divak
Nováček
Nováček

Dreamsky a externí úložiště NDAS.

Příspěvek od divak »

Zdravím,
chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti se sdílením mezi dreamsky 256 a externím úložištěm používající ne tcp/ip ale systém ndas. Mám externí zařízení IOCELL NET DISK připojen do routeru, tak jako dreamsky a využívající systém ndas, to zn. že je potřeba soft. na pc a potom se disk jeví jako lokální. Nikde nefiguruje ip adresa tohoto úložiště. Ani žádný program pro správu sítě jej nenajde. Proto nemohu nastavit sdílení v sambě. Pokud bych toto úložiště připojil přímo k dreamsky přes usb, dostal bych se na něj z PC ?
Dík za každou radu.

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Re: Dreamsky a externí úložiště NDAS.

Příspěvek od Radek »

No zajímavej problém. :31:

A co ten disk zkusit nasdílet v počítači a zkusit se sambou připojit na disk přes PC ???
Pokud jde takto disk nasdílet, mohlo by to jít.
Dreamsky by se připojil na disk v PC a software v PC by už možná obstaral zbytek.

Přímo jak už jsi psal to asi nepůjde ... :107:

Kdybys ho připojil přímo k NXP256HD, tak se na něj z PC nedostaneš. :42:

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
divak
Nováček
Nováček

Re: Dreamsky a externí úložiště NDAS.

Příspěvek od divak »

rnechvatal píše:No zajímavej problém. :31:

A co ten disk zkusit nasdílet v počítači a zkusit se sambou připojit na disk přes PC ???
Pokud jde takto disk nasdílet, mohlo by to jít.
Dreamsky by se připojil na disk v PC a software v PC by už možná obstaral zbytek.

Přímo jak už jsi psal to asi nepůjde ... :107:

Kdybys ho připojil přímo k NXP256HD, tak se na něj z PC nedostaneš. :42:
No, tak nad tím jsem taky přemýšlel ale já bych se chtěl dostat na disk i když je vyplý pc přímo z dreamsky abych nemusel mít zaplý pc když si chci něco přehrát. Vypadá to že budu muset pořídit nějaké síťové úložiště bez NDAS s identifikací v síti ip adresou.

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“