MaZ - nelze uložit kanálový list

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: MaZ - nelze uložit kanálový list

Příspěvek od theruck »

ta rezervacia nejde ani mne. ten novy maz 3.0 mi nefunguje na viste tak dobre ako 2.3. dost casto mi hadze vselijake errory

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
Norbi44
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norbi44 »

skopecant píše:Me to delalo, pokud jsem mel otevrene ftp ci telnet pripojeni mimo Maz, nebo pokud byl Maz pusten vickrat, docela dlouho nabiha a ta druha ci treti instance neni videt na liste ale pouze v task manageru.. Po restartu a opravdovem spusteni programu pouze jednou funguje, navic verze 3.0 mnohem lepe. I kdyz porad se mi nedari provest rezervaci nahravani a musim to resit pres webinterface coz je na dost dlouho, nebo nekdo nejake reseni jak resit rezervace na dalku?
Maz je spusteny len raz, s boxom vobec nie som spojeny, editujem offline. Aj tak to na Viste nefunguje. XP v pohode.

PavelJ
Nováček
Nováček

Příspěvek od PavelJ »

Mám podobný problém ve Win XP. Z AZ boxu sem si vygeneroval CHANNEL.BAK a MAZ 3.0 se při pokusu o načtení souboru snaží v adresáři DISK2 vytvořit adresář nebo soubor ◘<◘

AZ Box Elite HD FW 0.9.4890, Gibertiny 100, Iverto black ultra
rebus
Nováček
Nováček

Příspěvek od rebus »

Mám úplně stejný problém, kde a co dělám blbě, může někdo poradit. Dík.

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“