Ako zistit vsetky kody F1+111 a podobne?
Moderátor: 005jon
-
belickam
- Nováček

Ako zistit vsetky kody F1+111 a podobne?
Chcem sa opytat ze odkial mate vsetky tie kody F1+111, F1+222 a podobne pre aktivovanie roznych doplnkovych menu? Existuje nejaky kompletny zoznam?
Dreamsky zatiel nemam ale paci sa mi co vsetko dokaze a za slusnu cenu. Zatial teda zbieram informacie...
Dakujem...
Dreamsky zatiel nemam ale paci sa mi co vsetko dokaze a za slusnu cenu. Zatial teda zbieram informacie...
Dakujem...
-
jbystrik
- Nováček

Re: Ako zistit vsetky kody F1+111 a podobne?
Nazdar hľadaj tu, alebo na abfore v sekcii Dreamsky, myslím si, že rnechvatal takú tabuľku vytvoril ...
-
belickam
- Nováček

Nasiel som tabulku ale aj tak ma zaujima odkial o tych kodoch vedia? Je to niekde napisane pri navode k pluginu alebo existuje nejaka developer stranka kde tvorcovia pluginov pisu tieto kody? Alebo je to len metodou pokus-omyl?
-
Radek
- V.I.P.

Ty kódy nejsou nikde v manuálu, stejně jako tam není plno dalších podstatných a důležitých věcí.
Podle manuálu k NXP256HD nejde udělat pořádně v podstatě nic.Je tam je jen popis nabídek, ale jak ladit, třídit atd., o tom tam není ani slovo.
Podle manuálu neuděláš vůbec nic ...
Takže jediné co ti pomůže, je každodenní louskání nových příspěvků zde na fóru.
Zde se zmíní jeden o něčem, támhle někdo jiný a když si to dáš trochu dohromady získáš základní přehled, od kterého už se můžeš trochu odrazit.Aspoň už víš o čem je řeč, ikdyž tomu přesně nerozumíš, ale základní orientace by měla být. Já sám když čtu některé příspěvky zde a fóru, nemyslím teď v sekci Dreamsky, je to jako bych se dostal do nějaké čínské sekce, dá se říct, že pořádně nerozumím ani slovu.Ale jsou zde tací, kteří tomu rozumí, protože to používají.I já se to snažím pochopit, pro si čtu co nejvíc příspěvků i těch co třeba s Dremsky přímo nesouvisí.Ano spoustu věcí o kterých se zde píše nepoužívám, ale je dobré o nich aspoň vědět a mít trochu přehled a když to člověk slyší, řekne si : Aha, o tom už jsem slyšel.
Takže já kódy pomalu a postupně vydoloval z různých fór, není jich moc, jsem přesvědčen, že zdaleka nejsou všechny, ale postupným skládáním a přidáváním se třeba někam dobereme.
Metoda pokus omyl jak píšeš taky funguje.
Pro mě by třeba bylo zajímavý vědět, jak kdo hledá nové ferze FW pro NXP256HD.
Je to někde na nějakém šíleném serveru pro sdílení, ale jak kdo ví, že to má hledat právě tam ???
Těch věcí, co by mě zajímalo je celá řada.
Pokud budeš kupovat satelit, musíš tady studovat.Já než si Dreamsky koupil, měl jsem několikrát přečtené zdejší fórum, měl jsem přečteno mnoho recenzí, nejen o NXP256HD ale i jiných receiverech.Je to docela náročný, naštěstí moje povolání mi umožňuje být celý den na internetu a být v obraze.
Podle manuálu k NXP256HD nejde udělat pořádně v podstatě nic.Je tam je jen popis nabídek, ale jak ladit, třídit atd., o tom tam není ani slovo.
Podle manuálu neuděláš vůbec nic ...
Takže jediné co ti pomůže, je každodenní louskání nových příspěvků zde na fóru.
Zde se zmíní jeden o něčem, támhle někdo jiný a když si to dáš trochu dohromady získáš základní přehled, od kterého už se můžeš trochu odrazit.Aspoň už víš o čem je řeč, ikdyž tomu přesně nerozumíš, ale základní orientace by měla být. Já sám když čtu některé příspěvky zde a fóru, nemyslím teď v sekci Dreamsky, je to jako bych se dostal do nějaké čínské sekce, dá se říct, že pořádně nerozumím ani slovu.Ale jsou zde tací, kteří tomu rozumí, protože to používají.I já se to snažím pochopit, pro si čtu co nejvíc příspěvků i těch co třeba s Dremsky přímo nesouvisí.Ano spoustu věcí o kterých se zde píše nepoužívám, ale je dobré o nich aspoň vědět a mít trochu přehled a když to člověk slyší, řekne si : Aha, o tom už jsem slyšel.
Takže já kódy pomalu a postupně vydoloval z různých fór, není jich moc, jsem přesvědčen, že zdaleka nejsou všechny, ale postupným skládáním a přidáváním se třeba někam dobereme.
Metoda pokus omyl jak píšeš taky funguje.
Pro mě by třeba bylo zajímavý vědět, jak kdo hledá nové ferze FW pro NXP256HD.
Je to někde na nějakém šíleném serveru pro sdílení, ale jak kdo ví, že to má hledat právě tam ???
Těch věcí, co by mě zajímalo je celá řada.
Pokud budeš kupovat satelit, musíš tady studovat.Já než si Dreamsky koupil, měl jsem několikrát přečtené zdejší fórum, měl jsem přečteno mnoho recenzí, nejen o NXP256HD ale i jiných receiverech.Je to docela náročný, naštěstí moje povolání mi umožňuje být celý den na internetu a být v obraze.
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
-
mike69
- Nováček

Posledný firmware na Dreamsky NXP sa vždy dá nájsť aj tu:
Kód: Vybrat vše
http://www.realsky.tv/files.php?f=ZmlsZXMvRFZCLVMyL0RTUi1OWFAyNTZIRC8%3D&l=eng
-
Radek
- V.I.P.

To vím, (teď tam každý den koukám), ale tam je to se zpožděním několika dní od vydání nové verze ...
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
-
mike69
- Nováček

Tak som moc nepomohol.
Ale inak aj ja som už dosť nervózny... Neviem sa dočkať dalšej verzie.
Len dúfam, že ešte nejaká bude. :lol:
Ale inak aj ja som už dosť nervózny... Neviem sa dočkať dalšej verzie.
Len dúfam, že ešte nejaká bude. :lol:
-
Radek
- V.I.P.

Nevadí, každá rada drahá, nejen pro mě ...
Jo, jo, nějak nás chlapci natahujou, snad to bude stát za to.
Jo, jo, nějak nás chlapci natahujou, snad to bude stát za to.