AKY CA MODUL
Moderátor: By.Bob
-
peko59
- Nováček

AKY CA MODUL
Dobry den, chcem sa opytat, aky CA modil kupit k HB BOX-u?? Mam kartu SKYLINK ICE vymena a podmienkou je, aby dany modul podporoval aj PIP-ko. Niekde som nasiel, ze dobry je aj CA modul Mascom Cryptoworks + Irdeto, na tejto stranke je recenzia:
http://www......
http://www......
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: AKY CA MODUL

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
peko59
- Nováček

- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
v HDBOX9105 mam odskusany ako 100% funkcny aj Neotion Irdeto CI+ - samozrejme dual decode to nevie, ale ide bez problemov.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
marecek666
- Nováček

dobry vecer, tento prijimac som si vcera objednal a mam aktivovanu ICE skylink kartu ktoru pouzivam v prijimaci amiko. Ktory CAM modul bude pre tuto kartu lepsie pouzit v tomto HDBOXe - SMIT alebo NEOTION? Bude prijimac pracovat s CAM modulom a skylink kartou bez problemov? Cital som tu na fore ohladom problemov s integrovanou citackou a pluginom OSCAM kde dekodovanie po case vypadava. Tyka sa tento problem aj pouzitia karty v CAM module? Dalsia vec ktora ma zaujima je nahravanie, ak pouzijem CAM modul a nie internu citacku budu nahravky na USB disku tiez odkodovane?
-
folcrun
- Nováček

Dnes som kupil modul smit ci+ skylink ready s kartou ICE. Zatial testujem asi 4 hodiny a ide bez problemou. Prepinanie rychle ako ked je karta v citacke. Ziadne vypadky dekodovania som nezaznamenal, nic nekockuje vsetko ide ako ma. Sice je to kratka doba na nejake zavery ale zatial spokojnost.
Coolstream Zee
-
satanolog
- Nováček

Funguje i ve čtečce jak ICE tak IRDETO.Jenom sdi s tím trochu pohrát.CAM modul pokud používáš jenom jednu kartu nepotřebuješ. 
-
folcrun
- Nováček

Ja som nepisal tento prispevok pretože neviem rozchodit kartu v citacke ale preto aby som referoval svoje poznatky o spolupraci hdboxu s tymto modulom. Ako pisal grantec v prispevku vyssie modul neotion funguje 100%, tak možem po tyzdnovom pouzivani modulu smit irdeto CI+ skylink ready povedat ze taktiez funguje v hdboxe 9105 na 100%.satanolog píše:Funguje i ve čtečce jak ICE tak I-deto.Jenom sdi s tím trochu pohrát.CAM modul pokud používáš jenom jednu kartu nepotřebuješ.
Dovod preco som kupil modul je ze my proste nechodil mcas ani oscam korektne. Hlavny problem bol v na tv prima kde my po niekolkych minutach napisalo program zakodovany potom sa to zase rozbrhlo a za chvilu zase program zakodovany. Takto sa to opakovalo. Niekedy sa stavalo ze mcas nedekodoval po zapnuti prijimaca s pohotovostneho rezimu, pomohol len rester zadnym vypinacom. Nenasiel som zidnu kombinaciu mcasu a firmweru, kde by mi prima isla spravne. Vcera som vyskusal aj mcas upraveny pre ice ale stale to iste. asi je to problem len u mna pretoze nikto tu takyto problem nepopisoval.
Skratka kupil som modul a vsetko ide bezproblemov aj tv prima.
Coolstream Zee
-
satanolog
- Nováček

[font=Arial Black][/font]Mám dobrou zkušenonost pro zákazníky s modulem IRDETO Mascom v1,23.Bez problému za něj ručím.
-
jahnny
- Nováček

PLS funguje ti to PIP aj nahravanie je dekodovane a ide to prehrat v PC? Mozes nahravat 1 a zaroven sledovat 2 program? Dikfolcrun píše:Ja som nepisal tento prispevok pretože neviem rozchodit kartu v citacke ale preto aby som referoval svoje poznatky o spolupraci hdboxu s tymto modulom. Ako pisal grantec v prispevku vyssie modul neotion funguje 100%, tak možem po tyzdnovom pouzivani modulu smit I-deto CI+ skylink ready povedat ze taktiez funguje v hdboxe 9105 na 100%.satanolog píše:Funguje i ve čtečce jak ICE tak I-deto.Jenom sdi s tím trochu pohrát.CAM modul pokud používáš jenom jednu kartu nepotřebuješ.
Dovod preco som kupil modul je ze my proste nechodil mcas ani oscam korektne. Hlavny problem bol v na tv prima kde my po niekolkych minutach napisalo program zakodovany potom sa to zase rozbrhlo a za chvilu zase program zakodovany. Takto sa to opakovalo. Niekedy sa stavalo ze mcas nedekodoval po zapnuti prijimaca s pohotovostneho rezimu, pomohol len rester zadnym vypinacom. Nenasiel som zidnu kombinaciu mcasu a firmweru, kde by mi prima isla spravne. Vcera som vyskusal aj mcas upraveny pre ice ale stale to iste. asi je to problem len u mna pretoze nikto tu takyto problem nepopisoval.
Skratka kupil som modul a vsetko ide bezproblemov aj tv prima.
-
rejca
- Nováček

Mascom Cryptoworks/Irdeto 1.23 s dualdecrypt mi v HD-BOXu 7110 funguje jen na jeden kanál, tj. nefunguje ani pip ani souběžné nahrávání a dívání v rámci jednoho TP. Modul má tchán, tak jsem zkusil.
Čekal jsem, že se dualdecrypt bude chovat jako dualdecrypt, nechová...
-
luby
- Nováček

Mám stejnou zkušenost s Mascomem 1.23 na FS-9105. Jakmile zapnu PIP, hlavní program přestane běžet.rejca píše:Mascom Cryptoworks/I-deto 1.23 s dualdecrypt mi v HD-BOXu 7110 funguje jen na jeden kanál, tj. nefunguje ani pip ani souběžné nahrávání a dívání v rámci jednoho TP. Modul má tchán, tak jsem zkusil.
HD-BOX FS-9105 - fw 2.10.67, Parabola 93x85 - 19.2+23.5+28.2, LCD SAMSUNG LE60C650(panel SHARP)
-
zdent
- Nováček

[/quote]satanolog píše: Dovod preco som kupil modul je ze my proste nechodil mcas ani oscam korektne. Hlavny problem bol v na tv prima kde my po niekolkych minutach napisalo program zakodovany potom sa to zase rozbrhlo a za chvilu zase program zakodovany. Takto sa to opakovalo. Niekedy sa stavalo ze mcas nedekodoval po zapnuti prijimaca s pohotovostneho rezimu, pomohol len rester zadnym vypinacom...
Mám podobný problém a modul Smit Irdeto CI+ jsem také objednal. Pro EMU mám teď MCAS+EMU a chci zeptat, jak zapnu EMU až budu mít CI modul a MCAS+EMU vymažu. Je na to nějaký plugin? Díky za radu.
- bastlir1
- Nováček

Já jsem pro TVfreak testoval nějaké moduly pro nové TV, které mají CAM rozhraní. Pak jsem z nich některé moduly vyzkoušel i v HD-Boxu.
Pro TV propadly moduly starší SMIT a Mascom, protože buď otravovaly hláškami, nebo neumožňovaly PVR na USB. Nejlépe mi zatím dopadl modul Eurocam a poslední SMIT (Skylink), který se však musí na STV1 (bez karty!) aktualizovat.
V HD-Boxu se mi aspoň zatím osvědčil Eurocam. Testoval jsem na kartách Irdeto ICE vč. NEXT a CSlink-cryptoworks.
Pro TV propadly moduly starší SMIT a Mascom, protože buď otravovaly hláškami, nebo neumožňovaly PVR na USB. Nejlépe mi zatím dopadl modul Eurocam a poslední SMIT (Skylink), který se však musí na STV1 (bez karty!) aktualizovat.
V HD-Boxu se mi aspoň zatím osvědčil Eurocam. Testoval jsem na kartách Irdeto ICE vč. NEXT a CSlink-cryptoworks.
TV Samsung UE64D6530, STB1-Dreambox7000s, STB2-HD-Box TS-9105, MMC EMTEC Movie Cube D850H + 2x NAS server, Onkyo TX-NR616.
-
folcrun
- Nováček

Mám podobný problém a modul Smit I-deto CI+ jsem také objednal. Pro EMU mám teď MCAS+EMU a chci zeptat, jak zapnu EMU až budu mít CI modul a MCAS+EMU vymažu. Je na to nějaký plugin? Díky za radu.[/quote]zdent píše:satanolog píše: Dovod preco som kupil modul je ze my proste nechodil mcas ani oscam korektne. Hlavny problem bol v na tv prima kde my po niekolkych minutach napisalo program zakodovany potom sa to zase rozbrhlo a za chvilu zase program zakodovany. Takto sa to opakovalo. Niekedy sa stavalo ze mcas nedekodoval po zapnuti prijimaca s pohotovostneho rezimu, pomohol len rester zadnym vypinacom...
Ja pouzivam smit irdeto CI+ spolu so skylink ICE uz dva mesiace. Na emu pozitívam MCAS. Spolu to ide bezproblémovo. Takže kludne si nechaj v prijimaci MCAS na emu a modul s kartou spolu sa to nijak nebije.
Coolstream Zee