WEBBROWSER
Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock
-
modern
- Nováček

Re: WEBBROWSER
Myslím, že běží stále na pozadí, protože když přepnu na TV stanice, které nabízí HBBTv , tak se mi na TV krátce zobrazí červené tlačítko , jako volba do hbbtv. Např. na CT24 mi to skáče na dvb portál....
Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue HD QuadPlus , 2 x DVB-S2 + Tuner DVB- T a ATV 6.2
Gigablue IPBox , ATV
Gigablue IPBox , ATV
-
aaaxxxaaa
- Nováček

Mám poslední image od Vikina - Backup_OpenPLi-2.1-beta-et9000_by_vikino_12092011
Změnil jsem bookmarks.cfg v programu DCC a poslal do ET9000. Po spuštění pluginu i po restartu přijímače se v pluginu webbrowser v položce bookmarks niz nezměnilo. Zkusil jsem i odinstalovat plugin webbrowser HbbTV,znovu nainstalovat a v souboru bookmarks.cfg - /usr/local/browser/bookmarks.cfg je úplně jiný seznam stránek,než je v po spuštění pluginu. Musí si to načítat ještě někde jinde.
Při přepnutí na ČT24 to skáče na DVBportál- jak se toho zbavit? Mě to jde pouze tak,že přes webbrowser načtu nějakou stránku a potom zavřu plugin. Potom při přepínání na ČT24 už to ten DVBportál nenačítá,ale pouze do příštího restartu přijímače.
Změnil jsem bookmarks.cfg v programu DCC a poslal do ET9000. Po spuštění pluginu i po restartu přijímače se v pluginu webbrowser v položce bookmarks niz nezměnilo. Zkusil jsem i odinstalovat plugin webbrowser HbbTV,znovu nainstalovat a v souboru bookmarks.cfg - /usr/local/browser/bookmarks.cfg je úplně jiný seznam stránek,než je v po spuštění pluginu. Musí si to načítat ještě někde jinde.
Při přepnutí na ČT24 to skáče na DVBportál- jak se toho zbavit? Mě to jde pouze tak,že přes webbrowser načtu nějakou stránku a potom zavřu plugin. Potom při přepínání na ČT24 už to ten DVBportál nenačítá,ale pouze do příštího restartu přijímače.
-
modern
- Nováček

V nové verzi plugina HBBTv se záložky Bookmarks.cfg a Bookmarks_Private.cfg načítají z ETC/. Proto je musíš přehrát tady.
Osobně jsem si své vlastní záložky nahrál do Bookmarks_private.cfg
S tím čt24 mám stejný problém, škoda , že žádná naše TV nevysílá HBBTv.... :mad:
Osobně jsem si své vlastní záložky nahrál do Bookmarks_private.cfg
S tím čt24 mám stejný problém, škoda , že žádná naše TV nevysílá HBBTv.... :mad:
Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue IPBox , ATV
Gigablue IPBox , ATV
-
datcom
- Nováček

- Dal poděkování: 1 poděkování
Mne to akosi nejde spustiť. Nainštalované to je z USB kľúča / je to v :usr,lokal,browser /.Ale po zadaní /menu,pluginy,webbrowser,browser menu -bookmarks napr: search_google / sa nič nedeje. Kde robím chybu? Napríklad pluginCSFD.cz funguje bez problémov.
- shiraz
- Nováček

_______________________________________________________________________________________________jirka106 píše:Chci se zeptat jak vypínáte webbrowser,nemůžu přijít jak ho vypnout,nebo stále běží na pozadí?
To by mne také zajímalo :-) nainstaloval jsem si backup od Vikina z 9.10.2011 a musím říct, že jsem s ním spokojen konečně mi přijímač nemrzne při restartu a startu z hlubokého spánku. Jediná věc která mi teď vadí je to, že když přepnu na ČT 24 tak se mi tam automaticky zobrazí DVB portál a nemohu se ho zbavit
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Ked Ti nabehne DVB portal na CT24, stlac cervene tlacitko na DO a exit. Ked Ta to otravuje, odinstaluj webbrowser.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- shiraz
- Nováček

- jirka106
- Mírně pokročilý

Tak abych měl konečně funkční webbrowser v telce a nemusel furt odbíhat k PC,tak jsem si pořídil takovou malou krabičku - Google TVbox a vše je perfektně funkční:
Google TV/Internet box umožní přístup na Internet z vašeho televizoru, HDMI rozhraní pro připojení TV, možnost sledování IP-kamer přes LAN/Internet na TV (aplikace IPcam, DScam), součástí je multimediální Full HD přehrávač (filmy, hudba a fotografie), internetový chat, sledování internetových TV programů, on-line nakupování na internetových e-shopech, přístup k sociálním sítím (Facebook, Twitter..), e-mailový klient umožňuje přijímání a odesílání e-mailových zpráv, poslech internetového rádia, Google TV box používá OS Android 2.2, umožňuje stahovat a používat veškeré aplikace Android z oficiálních webových stránek "Android marketu", TV box má Ethernetové rozhraní a zabudovaný bezdrátový WIFI modul pro připojení k LAN/Internetu, bezdrátové rozhraní Bluetooth pro přenos dat, USB rozhraní pro připojení Flash paměti/externího HD disku, slot pro paměťovou kartu SD/TF, TV box je možno ovládat z dálkového ovladače nebo bezdrátovou myší a klávesnicí.
Cena 2600kč
Google TV/Internet box umožní přístup na Internet z vašeho televizoru, HDMI rozhraní pro připojení TV, možnost sledování IP-kamer přes LAN/Internet na TV (aplikace IPcam, DScam), součástí je multimediální Full HD přehrávač (filmy, hudba a fotografie), internetový chat, sledování internetových TV programů, on-line nakupování na internetových e-shopech, přístup k sociálním sítím (Facebook, Twitter..), e-mailový klient umožňuje přijímání a odesílání e-mailových zpráv, poslech internetového rádia, Google TV box používá OS Android 2.2, umožňuje stahovat a používat veškeré aplikace Android z oficiálních webových stránek "Android marketu", TV box má Ethernetové rozhraní a zabudovaný bezdrátový WIFI modul pro připojení k LAN/Internetu, bezdrátové rozhraní Bluetooth pro přenos dat, USB rozhraní pro připojení Flash paměti/externího HD disku, slot pro paměťovou kartu SD/TF, TV box je možno ovládat z dálkového ovladače nebo bezdrátovou myší a klávesnicí.
Cena 2600kč
Clarke -Tech ET9000 HD ,OpenPli- 4.0 _Beta - Plazma TV LG 50PK9505
-
modern
- Nováček

Zkusil jsem nainstalovat nejnovější verzi et-webbrowser 1.0 , instalace úspěšně proběhla a smazala původní verzi. Ovšem po restartu to skočí do zelené obrazovky. Nevím, co dělám špatně. Mám poslední aktualizaci PLI2.1 , skin Magic HD -lite.
Víte , co s tím ?
Díky
Víte , co s tím ?
Díky
Gigablue IPBox , ATV
Gigablue IPBox , ATV
-
vikino
- V.I.P.

Vyskusaj ten FIX na MQB ... je v downloade pre webbrowser. viewtopic.php?f=290&t=8314
-
modern
- Nováček

Díky ,ale tan fix bych měl nainstalovat asi až po instalaci nové verze webbrowseru ,ale ta mi po restarte hodí zelenou smrt....
Nebo to mám udělat obráceně ?
Nebo to mám udělat obráceně ?
Gigablue IPBox , ATV
Gigablue IPBox , ATV
-
modern
- Nováček

vyzkoušel jsem ten fix, ale nepomohlo to.
Zkusil jsem se vrátit na týden starou zálohu, ale problém stále přetrvává, po restartu zelená smrt..... :sad:
Zkusil jsem se vrátit na týden starou zálohu, ale problém stále přetrvává, po restartu zelená smrt..... :sad:
Gigablue IPBox , ATV
Gigablue IPBox , ATV
-
vikino
- V.I.P.

Tak mas problem niekde inde...
Dnes rano som urobil online update PLi, pre istotu som si urobil full backup a nainstaloval webbrowser v1.0 r0 priamo v boxe v pluginoch-extensions, restart e2 a vsetko ide ako ma...
WB som hladal v pluginoch, no tam som ho nenasiel, mam ho pod modrym tlacitkom v extensions uplne naspodku. Funguje OK, az na to, ze v beta verzii mi fungovala moja bezdrotova klavesnica a mys, v tejto v1.0 mi to nejak nechce ist, ale nevadi, ja WB v sat prijimaci nepouzivam a na to vynimocne sem tam pouzitie staci aj DO.
Dnes rano som urobil online update PLi, pre istotu som si urobil full backup a nainstaloval webbrowser v1.0 r0 priamo v boxe v pluginoch-extensions, restart e2 a vsetko ide ako ma...
WB som hladal v pluginoch, no tam som ho nenasiel, mam ho pod modrym tlacitkom v extensions uplne naspodku. Funguje OK, az na to, ze v beta verzii mi fungovala moja bezdrotova klavesnica a mys, v tejto v1.0 mi to nejak nechce ist, ale nevadi, ja WB v sat prijimaci nepouzivam a na to vynimocne sem tam pouzitie staci aj DO.
-
modern
- Nováček

Vikino, díky ....
Tuším, že problém bude viset někde jinde, ale zase se mi kvůli tomu nechce flashovat surové PLI a pak tam všechno dohrávat.
Používám MQB a pod modrým tlačítkem mám nastavené své jiné položky , tak možná se to s tím bije......
Možná je problém v některém ze skinů, protože se mi nechce spustit PLI HD skin, skáče také do zelené obrazovky....
Tuším, že problém bude viset někde jinde, ale zase se mi kvůli tomu nechce flashovat surové PLI a pak tam všechno dohrávat.
Používám MQB a pod modrým tlačítkem mám nastavené své jiné položky , tak možná se to s tím bije......
Možná je problém v některém ze skinů, protože se mi nechce spustit PLI HD skin, skáče také do zelené obrazovky....
Gigablue IPBox , ATV
Gigablue IPBox , ATV
-
aaaxxxaaa
- Nováček

Nezkoušel někdo instalovat webbrowser 1.2 v Open PLI? Mě to píše,že verze není kompaktibilní. Nainstaloval jsem si Webbrowser Qt 1.6, ten je funkční,ale mám problém s bezdrátovou myší Logitech-nefunguje. Bezdrátová klávesnice funguje. Dá se nahrát do boxu ovladač pro myš? Díky