WEBBROWSER

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

modern
Nováček
Nováček

Re: WEBBROWSER

Příspěvek od modern »

Myslím, že běží stále na pozadí, protože když přepnu na TV stanice, které nabízí HBBTv , tak se mi na TV krátce zobrazí červené tlačítko , jako volba do hbbtv. Např. na CT24 mi to skáče na dvb portál....

Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue HD QuadPlus , 2 x DVB-S2 + Tuner DVB- T a ATV 6.2
Gigablue IPBox , ATV
aaaxxxaaa
Nováček
Nováček

Příspěvek od aaaxxxaaa »

Mám poslední image od Vikina - Backup_OpenPLi-2.1-beta-et9000_by_vikino_12092011
Změnil jsem bookmarks.cfg v programu DCC a poslal do ET9000. Po spuštění pluginu i po restartu přijímače se v pluginu webbrowser v položce bookmarks niz nezměnilo. Zkusil jsem i odinstalovat plugin webbrowser HbbTV,znovu nainstalovat a v souboru bookmarks.cfg - /usr/local/browser/bookmarks.cfg je úplně jiný seznam stránek,než je v po spuštění pluginu. Musí si to načítat ještě někde jinde.
Při přepnutí na ČT24 to skáče na DVBportál- jak se toho zbavit? Mě to jde pouze tak,že přes webbrowser načtu nějakou stránku a potom zavřu plugin. Potom při přepínání na ČT24 už to ten DVBportál nenačítá,ale pouze do příštího restartu přijímače.

modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

V nové verzi plugina HBBTv se záložky Bookmarks.cfg a Bookmarks_Private.cfg načítají z ETC/. Proto je musíš přehrát tady.
Osobně jsem si své vlastní záložky nahrál do Bookmarks_private.cfg
S tím čt24 mám stejný problém, škoda , že žádná naše TV nevysílá HBBTv.... :mad:

Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue IPBox , ATV
datcom
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od datcom »

Mne to akosi nejde spustiť. Nainštalované to je z USB kľúča / je to v :usr,lokal,browser /.Ale po zadaní /menu,pluginy,webbrowser,browser menu -bookmarks napr: search_google / sa nič nedeje. Kde robím chybu? Napríklad pluginCSFD.cz funguje bez problémov.

shiraz
Nováček
Nováček

Příspěvek od shiraz »

jirka106 píše:Chci se zeptat jak vypínáte webbrowser,nemůžu přijít jak ho vypnout,nebo stále běží na pozadí?
_______________________________________________________________________________________________

To by mne také zajímalo :-) nainstaloval jsem si backup od Vikina z 9.10.2011 a musím říct, že jsem s ním spokojen konečně mi přijímač nemrzne při restartu a startu z hlubokého spánku. Jediná věc která mi teď vadí je to, že když přepnu na ČT 24 tak se mi tam automaticky zobrazí DVB portál a nemohu se ho zbavit

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Ked Ti nabehne DVB portal na CT24, stlac cervene tlacitko na DO a exit. Ked Ta to otravuje, odinstaluj webbrowser.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
shiraz
Nováček
Nováček

Příspěvek od shiraz »

Vyřešil jsem to tím, že jsem webbrowser odinstaloval ...............

jirka106
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jirka106 »

Tak abych měl konečně funkční webbrowser v telce a nemusel furt odbíhat k PC,tak jsem si pořídil takovou malou krabičku - Google TVbox a vše je perfektně funkční:
Google TV/Internet box umožní přístup na Internet z vašeho televizoru, HDMI rozhraní pro připojení TV, možnost sledování IP-kamer přes LAN/Internet na TV (aplikace IPcam, DScam), součástí je multimediální Full HD přehrávač (filmy, hudba a fotografie), internetový chat, sledování internetových TV programů, on-line nakupování na internetových e-shopech, přístup k sociálním sítím (Facebook, Twitter..), e-mailový klient umožňuje přijímání a odesílání e-mailových zpráv, poslech internetového rádia, Google TV box používá OS Android 2.2, umožňuje stahovat a používat veškeré aplikace Android z oficiálních webových stránek "Android marketu", TV box má Ethernetové rozhraní a zabudovaný bezdrátový WIFI modul pro připojení k LAN/Internetu, bezdrátové rozhraní Bluetooth pro přenos dat, USB rozhraní pro připojení Flash paměti/externího HD disku, slot pro paměťovou kartu SD/TF, TV box je možno ovládat z dálkového ovladače nebo bezdrátovou myší a klávesnicí.
Cena 2600kč :))

Clarke -Tech ET9000 HD ,OpenPli- 4.0 _Beta - Plazma TV LG 50PK9505
modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

Zkusil jsem nainstalovat nejnovější verzi et-webbrowser 1.0 , instalace úspěšně proběhla a smazala původní verzi. Ovšem po restartu to skočí do zelené obrazovky. Nevím, co dělám špatně. Mám poslední aktualizaci PLI2.1 , skin Magic HD -lite.
Víte , co s tím ?
Díky

Gigablue IPBox , ATV
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Vyskusaj ten FIX na MQB ... je v downloade pre webbrowser. viewtopic.php?f=290&t=8314

modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

Díky ,ale tan fix bych měl nainstalovat asi až po instalaci nové verze webbrowseru ,ale ta mi po restarte hodí zelenou smrt....
Nebo to mám udělat obráceně ?

Gigablue IPBox , ATV
modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

vyzkoušel jsem ten fix, ale nepomohlo to.
Zkusil jsem se vrátit na týden starou zálohu, ale problém stále přetrvává, po restartu zelená smrt..... :sad:

Gigablue IPBox , ATV
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Tak mas problem niekde inde...
Dnes rano som urobil online update PLi, pre istotu som si urobil full backup a nainstaloval webbrowser v1.0 r0 priamo v boxe v pluginoch-extensions, restart e2 a vsetko ide ako ma...
WB som hladal v pluginoch, no tam som ho nenasiel, mam ho pod modrym tlacitkom v extensions uplne naspodku. Funguje OK, az na to, ze v beta verzii mi fungovala moja bezdrotova klavesnica a mys, v tejto v1.0 mi to nejak nechce ist, ale nevadi, ja WB v sat prijimaci nepouzivam a na to vynimocne sem tam pouzitie staci aj DO.

modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

Vikino, díky ....
Tuším, že problém bude viset někde jinde, ale zase se mi kvůli tomu nechce flashovat surové PLI a pak tam všechno dohrávat.
Používám MQB a pod modrým tlačítkem mám nastavené své jiné položky , tak možná se to s tím bije......
Možná je problém v některém ze skinů, protože se mi nechce spustit PLI HD skin, skáče také do zelené obrazovky....

Gigablue IPBox , ATV
aaaxxxaaa
Nováček
Nováček

Příspěvek od aaaxxxaaa »

Nezkoušel někdo instalovat webbrowser 1.2 v Open PLI? Mě to píše,že verze není kompaktibilní. Nainstaloval jsem si Webbrowser Qt 1.6, ten je funkční,ale mám problém s bezdrátovou myší Logitech-nefunguje. Bezdrátová klávesnice funguje. Dá se nahrát do boxu ovladač pro myš? Díky

Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“