Zamrzání obrazu - Prima

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
machys3
Nováček
Nováček

Zamrzání obrazu - Prima

Příspěvek od machys3 »

Dobrý den,jsem nováček,stáhnul jsem openxsat s multicasem a vše chodí až na Primu,které se seká a někdy se objevá zakodovano.Stahnul jsem mgcamd a newcs.Zakázal multicas a povolil mgcamd a newcs a dal je na první místa a vůbec se neobjeví žádný program.Používám CSlink.
Děkuji

pigiother
Nováček
Nováček

Re: Zamrzání obrazu - Prima

Příspěvek od pigiother »

Aj si ich nastartoval tl. OK (jednotlivo) po presune? Pozri aj ci nemas CAID karty v ignore liste. Este over, ci mas spravne pluginy pre tvoju kartu.

machys3
Nováček
Nováček

Příspěvek od machys3 »

pigiother píše:Aj si ich nastartoval tl. OK (jednotlivo) po presune? Pozri aj ci nemas CAID karty v ignore liste. Este over, ci mas spravne pluginy pre tvoju kartu.
Jak zjistím CAID kartu v ignore liste a kde zjistím spravné pluginy pro moji kartu?

pigiother
Nováček
Nováček

Příspěvek od pigiother »

Neviem, aku mas kartu, najdi si to cez vyhladavac (pr. CW karta skylink ma CAID 0D03, ICE 0D96 a pod.). Predpokladam, ze mas box na sieti s PC, cez FTP sa spojis, otvoris config (nie som doma-lokaciu si najdi) ignore list a priority list a poupravujes. Neviem, odkial si tahal pluginy, na tomto fore su zalohy pre jednotlive karty. Trosku studuj a hladaj, vsetko je tu popisane.

Blackfire
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Blackfire »

Najjednoduchsie je v Multicase zakázať zápisy a bude po probléme, alebo nahodiť kombináciu mgcamd a newcs bez zápisov. Nebudeš mať problém.

AZBOX Premium, LNB Inverto Black ULtra, SG2100, Gital, WI-FI, Interny HDD wd 2.5" scorpio blue 500gb, plazma Samsung PS50, pes
machys3
Nováček
Nováček

Příspěvek od machys3 »

Blackfire píše:Najjednoduchsie je v Multicase zakázať zápisy a bude po probléme, alebo nahodiť kombináciu mgcamd a newcs bez zápisov. Nebudeš mať problém.
Nějaký návod na zakázání v Multicase zápisy?Nedaří se mi to!

Blackfire
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Blackfire »

ADD : Added option about EMM Blocker for Cryptoworks card
: See 'example-cardkeydata.txt' possible to control by cws_emm_blocker = 0 or 1
musis prepisat example-cardkeydata.txt na cardkeydata.txt a na konci je riadok emm=0.

AZBOX Premium, LNB Inverto Black ULtra, SG2100, Gital, WI-FI, Interny HDD wd 2.5" scorpio blue 500gb, plazma Samsung PS50, pes
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“