Clarke Tech a X-trend (Xtrend)

Diskuze o přijímači Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
Honza7
Nováček
Nováček

Clarke Tech a X-trend (Xtrend)

Příspěvek od Honza7 »

Ahoj,
mám dotaz, jestli když je údajně X-trend ET-9000 HW stejný jako Clarke Tech ET9000 (resp. CT-9100), tak jestli do toho X-trendu můžu nahrávat vše co je pro Clarke (nejnovější bootloader, firmware, image, pluginy atd.)? A dál jestli s Clarke (resp. X-trendem) chodí externí USB disk Verbatim HDD 1TB 3.5" 7200 USB 2.0 - http://www........

Prý s tim chodí všechny externí disky, ale radši se ptám.

Díky

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Clarke Tech a X-trend (Xtrend)

Příspěvek od dempsey »

18 príspevkov a nepoznáš pravidlá fóra viewtopic.php?f=109&t=2797&p=17152#p17152

Prečítaj si ich pozorne a hlavne to prvé

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Honza7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honza7 »

Omlouvám se, ale nebylo to úmyslně. Nicméně uvítám odpovědi na dotazy. Díky

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Myslim ze ano, mozes pouzit vsetko aj pre xtrend. S tym usb diskom nemam info... niekde som tu daval zoznam podporovanych diskov, ale pokial tam das linux 3, tak ten zoznam podporovanych usb zariadeni je ovela sirsi...tiez som to tu niekde dal na forum, tak pohladaj a ziskas aj prehlad na fore ohladom clarka...
EDIT: ohladom toho co si mi pisal do SS: nemienim robit a zverejnovat moje full zalohy kazdy tyzden, alebo hned po vydani novych images...
Momentalne cakam na moznost online aktualizacie PLi image, (je momentalne nefunkcna), potom mozno urobim verejny backup... ale mozu sa realizovat aj ostatni :wink: je nas tu uz dost , co vlastnime tento skvely prijimac, no svoje zalohy sme zverejnili len dvaja... :???:

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Honza7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honza7 »

Díky, takže pro Xtrend funguje bootloader a image taky, tak to třeba pomůže ostatním. Akorád tam nějak habruje spolupráce s externíma diskama, tak pokud někdo nahrajete backup posledního uživatelského image (s Linuxem 3, novýma ovladačema, nastavením čteček a Enhanced Movie Centrem) bude to fajn. Díky

dym1 Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Příspěvek od dym1 »

A co tak si ten stb uz konecne kupit.

DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
Honza7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honza7 »

... nějak nechápu odpověď na dotaz? Koupenej je ...

ondrej9
Nováček
Nováček

Příspěvek od ondrej9 »

Pôvodný ET9000 už nie je v predaji. Teraz je CT9100, ktorý je úplne totožný s X-Trend ET-9000. Všetko čo funguje na ET9000 funguje i v CT9100 a X-trend9000. Odskúšané :106: Ak ti niečo nefunguje, nehľadaj chybu v označení ale v nastavení.

Xtrend ET 10000 Pli, HDD Western Digital 2TB, Toroidal 90, LG 50PV350
Honza7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honza7 »

ondrej9: když se koukneš o kousek výš, tak jsem psal, že na Xtrend šlo nainstalovat vše co na Clarke tech a nic s označením už jsem neřešil, ale prosil jsem o nahrání aktuálního uživatelského image s Linux3, čtečkama, EMC atd.

Honza7
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honza7 »

Vikino: díky moc za nahrání aktuálního image

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tak sa to vyjasnilo, ale každý užívateľ by si mal uvedomiť že podobnými žiadosťami by mohol dosť obťažovať pokročilejších.
Vyžadovať podobné veci je dosť nemiestne. Ak sa niekto rozhodne urobiť nejaký backup tak je to preto lebo to chce urobiť. Ani náhodou ho nepoteší ak niekto podobné veci vyžaduje. Po čase by sa mohol cítiť ako v práci za ktorú nič nedostane a samozrejme by ho takéto zamestnanie navyše mohlo prestať baviť.
Preto pripomínam menej pokročilých aby boli radi za to čo dostanú a už nikdy o nič podobné na tomto fóre nežiadali.
Linuxový prijímač je zábavka - ale nie pre tých ktorí by chceli všetko a hneď bez toho aby niečo preto urobili sami.

Samozrejme budeme podobné aktivity sledovať a tie najväčšie otravy, ktoré si vyžadujú osobnú pozornosť tu trpieť nebudeme.

PS: Ak Vás niekto príliš často obťažuje súkromnými správami tak napíšte marsimovi - my sa o to postaráme

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
streethawk
Nováček
Nováček

Příspěvek od streethawk »

Nechcem zakladat novu temu, ale mam podobnu otazku, je mozne nahrat do CT aj SW pre DreamBox???

Len tak pre zaujimavost sa pytam, ci uz niekto s tym experimentoval...ved aj DB ide na baze Enigma...alebo?

Díky

Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Jeden francuz na offico fore robi plugin na multiboot z usb, no vyskusal som ho s nie dobrym vysledkom a bol som rad, ze som dostal box do povodneho stavu.
Jediny mne znamy funkcny sposob ako do et9000 dostat image z dreamboxu a aj z VU+ je tu: viewtopic.php?f=290&t=8072 , viewtopic.php?f=287&t=8285

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Diskuze“