E2 OCTAGON SF1008SE+ plus PKT - HAARP v3 Image

Diskuze o Enigmě2.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
folcrun
Nováček
Nováček

E2 OCTAGON SF1008SE+ plus PKT - HAARP v3 Image

Příspěvek od folcrun »

Dnes som TU narazil na tuto enigmu a skusal som ju na hdbox 9105 keďže su to totožné prijimače tak som dufal že by mohla fungovať. Postupoval som podla navodu, ktory je uvedeny na tej stranke. Image som nahral cez HDclone na usb cez putty nahral pktloader6.2. Zasuniem usb pustim hdbox.Na displeji sa ukaze scan potom usb ale enigma sa nesputi stale tam je ten napis usb. Tak som vypol prijimac vybral usb a zase zapol podla navodu by sa mal spustit original soft z flash pamete. Aj sa tak stane. Na displeji postupne svieti scan potom flash - run a spusti sa original soft. Teraz neviem kde je chyba ci som zle nahral enigmu na usb alebo tato enigma nieje vobec vhodna pre hdbox9105? Mate niekto skusenosti s tymto postupom?

Coolstream Zee
folcrun
Nováček
Nováček

Re: E2 OCTAGON SF1008SE+ plus PKT - HAARP v3 Image

Příspěvek od folcrun »

Pridam vypis z putty pri spustany z usb.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Coolstream Zee
folcrun
Nováček
Nováček

Re: E2 OCTAGON SF1008SE+ plus PKT - HAARP v3 Image

Příspěvek od folcrun »

Takže problem vyrieseny po chvilkovom surfovani po nete som nasiel mozne riesenie a to zmena usb kluca. Predtym som použil corssir voyager 8GB s tym to neslo ale so sundisc cruzer 4GB už enigma nabehla v poriadku. Takže prva funkcna enigma pre hdbox 9105. Zatial testujem. dalšie postrehy pridam neskor.

Coolstream Zee
Odpovědět

Zpět na „Diskuze E2 pro HD-BOX“