Biling.shitacum

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
jimmy Czech Republic
Nováček
Nováček

Biling.shitacum

Příspěvek od jimmy »

Zdravím,

našel by se někdo, kdo využívá služeb bilng.shitacum ?
Stačí mi odpověď, jestli mu funguje SKY programy v HD (myslím němcké SKY). Mě nejdou.

Koukal jsem se do pravidel fora, a tento dotaz neporušuje pravidla. Nikoho nežádám o přístup ani jej nenabízím.Pouze chci zjistit, jestli je chyba u mě.

Pravodlo :
16. Je zakázáno žádat od uživatelů přístup ke sdílení, stejně jako jej nabízet.

tessi
Nováček
Nováček

Re: Biling.shitacum

Příspěvek od tessi »

A jakeho klienta pouzivas?
Ja mel neco podobneho, pouzival jsem Newcs, a tam byl problem s jinym CAID pro HD programy [ neni kde nastavit replce CAID]. Tak jsem presel na Oscam, kde je nutne nastavit mapovani , respektive Betatunneling. Pak sly i HD programy.
neco viz viewtopic.php?f=280&t=6692

a co se tyka nastaveni OSCAM na http://streamboard.gmc.to/wiki/OSCam/en ... -Unlimited.

Tak mnoho stesti pri studiu :D

DREAMSKY NXP256HD , FW 1.21, Oscam active, Dual LNB - 19,2 ; 23,5
jimmy Czech Republic
Nováček
Nováček

Re: Biling.shitacum

Příspěvek od jimmy »

tessi píše:A jakeho klienta pouzivas?
Ja mel neco podobneho, pouzival jsem Newcs, a tam byl problem s jinym CAID pro HD programy [ neni kde nastavit replce CAID]. Tak jsem presel na Oscam, kde je nutne nastavit mapovani , respektive Betatunneling. Pak sly i HD programy.
neco viz viewtopic.php?f=280&t=6692

a co se tyka nastaveni OSCAM na http://streamboard.gmc.to/wiki/OSCam/en ... -Unlimited.

Tak mnoho stesti pri studiu :D
Díky za odpověď,

ze začátku jsem jel taky na Newcs, a HD u Sky nešlo. Pak jsem přešel na protokol CCcam a HD programy šly.
Ale teď asi 3 týdny nejedou. Nevím, jeslti je to tím, že jsem přešel na nový soft nebo jestli blbne WI-Fi. Tak hlednám příčinu.
Zrovna dneska v podvečer ale SkySport1 HD se zobrazil, ale pouze na 10s. Pak zasebez signálu nebo kodovyný program.....
Zkusím něco udělat s internetovým připojením, snad to pomůže.

Jimmy

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“