neustale problemy s NXP256HD
Moderátor: 005jon
-
solide
- Mírně pokročilý

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
neustale problemy s NXP256HD
ahoj chcel by som poprosit o radu niekoho kto mal podobny problem. V marci tohoto roku som si zakupil NXP256HD. Neviem ci to je prijmacom alebo cim ale od jeho kupy mam s tymto prijmacom permanentny problem a to je ze mi striedavo idu a nejdu kodovanie programy. Po jeho prineseni domov som preflashoval FW na vselijake verzie vzdy som sa vsak nakoniec vratil k fw 1.16 ktory sa mi zdal najspolahlivejsi. Avsak aj v tomto zacali miestami vypadavat programy zo zakladnej ponuky. 2 mesiace mi prestala ist z nicoho-nic najprv Markiza a TV Doma. kedze vlastnim kartu IRDETO Skylink aktivovanu v CZ pisa som do firmy do Ostravy. Tam mi napisali ze mi opat poslali aktivacny balik. Spravili to niekolkokrat a tie dva programy mi stale neisli. Kedze som mal v lete na chate matku a ta chcela pozerat tie turecke hluposti bol som z toho dost na nervy, ale nepomohol som si. Po lete zrazu tie programy zacali ist ale prestali ist Nova, Nova Cinema, Prima. preflashoval som fw na ine verzie , vzdy dal tovarenske nastavenie, a nove vyhladanie na slepo a aj na verziu 1.1 full a tam mi teraz nejde nic kodovane. Mal som viac prijmacov ale takyto smejd aky mam teraz a tolko starosti s nim som este nemal. Neporadi mi niekto co okrem jeho vyhodenia z okna s tym?
- jerry00
- Mírně pokročilý

Re: neustale problemy s NXP256HD
S čistou Irdeto kartou to není jednoduché nikde.Dokonce i některé certifikované Skylink stroje s nimi blbnou. Jinak je to sázka do loterie s každým jednotlivým stb.Ale každopádně fw 1.16 je dost starý. Dej tam poslední fw, na něm procházejí zápisy( u většiny strojů)
Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
-
solide
- Mírně pokročilý

nechapem ako to mysliz ze s cistou kartou? Ma niekto podobne skusenosti ako ja?jerry00 píše:S čistou I-deto kartou to není jednoduché nikde.Dokonce i některé certifikované Skylink stroje s nimi blbnou. Jinak je to sázka do loterie s každým jednotlivým stb.Ale každopádně fw 1.16 je dost starý. Dej tam poslední fw, na něm procházejí zápisy( u většiny strojů)
-
peterxxx
- Nováček

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- jerry00
- Mírně pokročilý

Čisté Irdeto dekóduje pouze Irdeto.Jelikož na to je-či brzy bude třeba certifikovanou čtečku, tak mohou nastat nespecifické problémy.Zatím to řeší neoficiální software v uni čtečkách nebo soft v linux. stbčkách. Obecně velká spousta stb čisté irdeto neumí, nebo s tím má problémy. Stačí, že provider přes Idreto nahraje jinou specifikaci a je vymalováno.
ICE dekóduje Irdeto i Kryplworks
ICE dekóduje Irdeto i Kryplworks
-
solide
- Mírně pokročilý

tak co mam robit aby mi pristroj fungoval a budem veeelmi neskromny len na pozeranie kanalov? Nahral som teraz najnovsi Fw z tohoto fora. Kde mam skontrolovat ze je citacka zapnuta?
-
tras
- Nováček

Nemám Irde., s oscamom neide? Minimálne použi modul pre danú kartu (28 €), Skylink sľubuje bezproblémovú prevádzku kariet s modulmi ktoré schválili, na ich stránke by mal byť zoznam s ktorými karty fungujú.
-
Ja idem na g-sh*r + dvb-t.Čo som skúsil starú kartu CW s oscamom tak spokojnosť.
-
Ja idem na g-sh*r + dvb-t.Čo som skúsil starú kartu CW s oscamom tak spokojnosť.
Amiko A3
AMIKO A3 Combo
Formuler F3
AMIKO A3 Combo
Formuler F3
-
solide
- Mírně pokročilý

prosim a neporadi niekto ako sa konkretne ten oscam pouziva? Treba aj nieco c prijmaci nastavit?tras píše:Nemám Irde., s oscamom neide? Minimálne použi modul pre danú kartu (28 €), Skylink sľubuje bezproblémovú prevádzku kariet s modulmi ktoré schválili, na ich stránke by mal byť zoznam s ktorými karty fungujú.
-
-
tras
- Nováček

-
solide
- Mírně pokročilý

tak som nahral oscam najnovsi ale programy su stale zakodovane. Zlaty Openbox s EMU. Neporadi niekto konkretne ako na to? Mam kartu ICE 01
- jerry00
- Mírně pokročilý

ICE chodí normálně, mám ji taky. Musiš vypnout oscam popřípadě zapnout čtečku v menu instalace
-
solide
- Mírně pokročilý

to som samozrejme spravil
, nejde to ani so zapnutym ani s vypnutym oscamom, citacka je zapnuta.
-
Radek
- V.I.P.

Pokud jseš na síti možná jedeš přes G-Share. Tam je to co popisuješ docela běžné.
Proto vypni G-share, nejlépe přes F1+000 (patch disable).Pak máš jistotu, že jedeš jenom na kartu.
Jinak uznávám, že NXP256HD je pro lidi, kteří mají hodně trpělivosti.
Proto vypni G-share, nejlépe přes F1+000 (patch disable).Pak máš jistotu, že jedeš jenom na kartu.
Jinak uznávám, že NXP256HD je pro lidi, kteří mají hodně trpělivosti.
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
- jerry00
- Mírně pokročilý

Tak udělej továrko.A nepoužívej seting ze starší verze.!!!!! Kartu máš doufám aktivovanou s platnými zápisy.
-
solide
- Mírně pokročilý

aj to som spravil a nic. Mne by skor pomohlo keby mi poradil niekto kto mal podobny problem a vyriesil ho. Rady vseobecneho typu som vyskusal vsetky a nepomohli. :mad: