FW 2.09.87

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

zdent
Nováček
Nováček

Re: FW 2.09.87

Příspěvek od zdent »

George2 píše:Je možné ikony uspořádat podle svého ? Takto po přidání se automaticky přidají na další podstránku menu.
Nezkoušel jsem, ale podle popisu novinek by mělo jít do ikon menu jen přidávat položku:

--> Short Cut menu function add. (Icon Menu) :
--> With MENU Button
--> You can add. menu item what you want on icon menu
--> List by pressing FAV Button
--> Selected menu will be displayed with yellow star
--> Yellow star with circle is default menu item in Icon menu
--> Unter Menu Display Setting you cna choice Default Menu Type
--> In Icon Menu, press Left or Right button, you can move menu pages

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Takový menší zátěžový test na problematickém TP kde je mimo jiné prima sd.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
amater1
Nováček
Nováček

Příspěvek od amater1 »

grantec píše:hlavne si vypnite media server- ak ho nepouzivate, defaultne je spustany automaticky.
Inak - ma to aj facebook (skoda,ze som zrusil konto) a twitter . CT24 mi v internet tv nesla (nesla ani v rezime file, ani stream), ocko tv som uz potom ani neskusal.
Ak viete nejake adresy URL do Internet TV+ tak napiste.

George2
Nováček
Nováček

Příspěvek od George2 »

zdent píše:
George2 píše:Je možné ikony uspořádat podle svého ? Takto po přidání se automaticky přidají na další podstránku menu.
Nezkoušel jsem, ale podle popisu novinek by mělo jít do ikon menu jen přidávat položku:

--> Short Cut menu function add. (Icon Menu) :
--> With MENU Button
--> You can add. menu item what you want on icon menu
--> List by pressing FAV Button
--> Selected menu will be displayed with yellow star
--> Yellow star with circle is default menu item in Icon menu
--> Unter Menu Display Setting you cna choice Default Menu Type
--> In Icon Menu, press Left or Right button, you can move menu pages
Jasně, takto jsem přidal několik ikon. Ale všechny se zařadily na podstránku 2 a nepřišel jsem na to, jak je uspořádat.

HD-BOX 9105, Octagon SF1008G+SE+, Offset 105, Toroid 8LNC, LNB Inverto Black, plazma Samsung PS50A476
zdent
Nováček
Nováček

Příspěvek od zdent »

zdent píše:Tak jsem objevil problém: Nahraný pořad s českými titulky na starším fw je na této verzi fw bez titulkú...
Tak jsem musel zformátovat disk, aby se mi nahrávaly titulky. Na rozdíl od minulých fw se pro záznamy vytvoří složka Recordings. Do root adresáře disku asi zapisuje záznamy pro timeshift. Zkoušel jsem na NGC, kde jsem zvolil pro titulky cze a nahrával jsem "ručně i pomocí časovače.

dedajan Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od dedajan »

Také nahrávky pořízené starším fw nejdou přetáčet, funguje jen posun-mám nastaveno po 1min. Nové nahrávky ve složce recording už přetáčet jdou. Mimochodem, procentuální posun mě nejde, nebo to neumím nastavit? Jak rychlé máte přepínání programů na HD, na parabole někdo psal, že 1.5", to se mě nezdá, mě asi 3".

peko59
Nováček
Nováček

Příspěvek od peko59 »

grantec píše:nie. Stlac menu a prejdi sipkou celkom doprava - tam je toho viac, ako sa ukaze na prve stlacenie. :)
grantec, to som robil a ziadny facebook ani Twitter tam nemam. Mam tam ikonu Free TV, You Tube a Earth Touch, plus addony.

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Thomik1 »

@dedajan

Tedka jsem to zkoušel ,mám starší nahrávky i s 1.xx.xx verze fw a ty přetáčet jdou . Ponechal jsem u nich i ty 2 soubory s koncovkou IDX a RAP. (možná si je smázl a proto ti to nejde).
Ano u HD programů cca 3 sek. U sd to může být těch 1,5.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Thomik1 »

peko59 píše:
grantec píše:nie. Stlac menu a prejdi sipkou celkom doprava - tam je toho viac, ako sa ukaze na prve stlacenie. :)
grantec, to som robil a ziadny facebook ani Twitter tam nemam. Mam tam ikonu Free TV, You Tube a Earth Touch, plus addony.
Tohle funguje s podmínkou ,že máš na hdd nebo usb flash nahraný WebZeal_v2.51su a ve správci zařízení (načten soubor WebZeal_v2.51su)

Obrázek
zdent
Nováček
Nováček

Příspěvek od zdent »

Thomik1 píše:@dedajan

Ano u HD programů cca 3 sek. U sd to může být těch 1,5.
Já mám podobné hodnoty, ale asi záleží na tom, zda se připíná na jiný TP nebo na stejný.

dedajan Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od dedajan »

Tak se omlouvám, přetáčení funguje i na nahraných pořadech se starším fw. Mám kartu Skylink ICE ve čtečce, Mcas z 9.9.11-fw 2.09.87 a teď jsem si předplatil balíček HD Plus na jeden měsíc a vše funguje, ale to přepínání programů je 4-6" ? Tady něco nehraje, interní čtečku mám vypnutou, Mcas na automaticky. Když v menu dám CAS, tak ukazuje "slot přístupové karty-prázdný". Kde je chyba? Přístroj mám v ložnici od dubna a kartu jsem měl do teď v modulu. Jak se vůbec projevuje vadná čtečka? Ještě na nahrávání mám v zadním usb disk Samsung 320GB, nahrávky v pořádku, jen pokud je přístroj v pohotovostním stavu, disk se nevypne. Dík za rady

zdent
Nováček
Nováček

Příspěvek od zdent »

dedajan píše:... pokud je přístroj v pohotovostním stavu, disk se nevypne. Dík za rady
Tak tohle mne také udělalo. A navíc mám nepřekonatelný problém, pokud má program titulky. Jednou se po nahrání ukazují, ale jindy se stejným nastavením ne. Takže jsem se vrátil na fw 2.09.49, kde to chodí normálně.

style78
Nováček
Nováček

Příspěvek od style78 »

Jeden postreh. Tiez ste zaznamenali, ze pri vypinani boxu, ci uz do stand-by alebo do deep stand-by (tam castejsie) sa box nevypne, ale zamrzne (na obr. svieti Pristroj sa vypina a zacne sekat obraz a uz potom nereaguje, len zadne tlacitko pomoze)?

Mate rovnaku skusenost?

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Nie . ale proces vypnutia (hlavne uspesnost ) je zavisly od spustenych sluzieb na boxe. Ked ziadne hracky nepouzivam - vypne sa hned . Takze treba napisat co vsetko je spustene, aby sme vedeli porovnat .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
jarynn92
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarynn92 »

Zdravím ,mám přetrvávající problém se synchronizací zvuku u avi,je jedno jestli fleška či HDD,začátek jde synchronně,pak se zpožduje čím dál víc,ale stačí posunout dozadu neb dopředu a jde souběžně(na chvíli).Poradí někdo?FW poslední,žádné spuštěné aplikace.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“