Dotaz k přehrávání videa

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
karel568
Nováček
Nováček

Dotaz k přehrávání videa

Příspěvek od karel568 »

Dobrý den, dokáže tento model v módu video načítat soubory .avi? Zkoušel jsem ho přes USB připojit k ext. HD, ale tyto soubory nevidí.

drto
Nováček
Nováček

Re: Dotaz k přehrávání videa

Příspěvek od drto »

v 2-kovom fw by to uz malo slapat. dokonca aj mkv subory by mala satelita potom zvladat. ale neskusal som to osobne mam to len z prispevkov inych ktori to skusali :wink: vyskusaj a uvidis

LipcaCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od LipcaCZ »

Umí, ale avi je jenom kontejner, to video v něm může být v různém formátu (enkódované různými kodeky) takže u některých ti to vypíše něco jako že kodek není dostupný. A ano, umí i mkv.
Pokud tam nic nevidíš, tak se pomocí tlačítka 0 (nula) na DO musíš přepnout na přehrávání videí, já jsem taky první nadával jaktože tam nic není když to má umět, ale osvědčená metoda zmáčnivšechnocosedávonotoněcoudělá zafungovala :grin:

dodkomajka Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od dodkomajka »

Teraz som to skúšal, vložil som usb so 17timi filmami a na všetkých išiel iba zvuk, obraz nie. Mám fw z 9.11. V2 možno na novších to ide.

HD-BOX FS-9200 PVR,fw 1.11.57 , plugin Oscam 8972 , Mcas + Xcam , SatElita 2000HD ECO,
petino
Nováček
Nováček

Příspěvek od petino »

caute ja mam tiez SatElite 2000 HD a tiez mi nejde prehravat avi subory. Ked sa prekliknem 0 na video tak vidim subory ale niektore nejdu prehrat ide iba zvuk. Pouzivam fw V 2.14B1. Vedeli ste mi prosim pomoct ? Vopred dakujem

antulr2
Nováček
Nováček

Příspěvek od antulr2 »

premigroval som Satelitu z fw. 1.06B6 na 2.16B6 v nadeji ze dokaze konecne prehravat .avi subory

1.satelita nedokaze prehravat vlastny video zaznam urobeny v starom fw. 1.06B6, v hlavicke nahravky je len nazov TV kanalu, datum a cas vykonaneho zanamu je zobrazeny nekorektne vtvare 00/00
otazka: je nejaka sanca ze staelita bude vediet prehrat tieto stare zaznamy alebo je to na naformatovanie usb boxu ? nove nahravky idu samozrejme normalne, moznost extrahovat nahravky v pc cez Ali DVB export tool nie je pre mna zaujimava.

2.do korena usb boxu som nakopiroval nejake filmy v roznych formatoch .avi, .mpg, .ts (ziskany po extrakcii v Ali DVB export toole) nic z toho Media player v satelite nevidi, po stlaceni 2x 00 su vidiet len tie stare nahravky ale tie tiez nejdu ako pisem v bode c.1

vsimol som si ze tento fw. uz nerobi zaznam vo formate .dvr ale.ts, tym by v pc odpadala extrakcia ako tomu bolo predtym,

Mohol by mi prosim niekto fundovane vysvetlit ako vlastne ten media player funguje ? a odkial to mate ze dokaze prehravat avi a mkv kontajnery. (o obsahu kontajnera sa teraz nebavime) ide len o to aby ich bolo mozne z media nacitat
dakujem

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“