Timeshift navod please

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
nopat
Nováček
Nováček

Timeshift navod please

Příspěvek od nopat »

prosim moze niekto poskytnut podrobny navod pre timeshift na tomto prijimaci (mal som predtym dm500 a tato funkcia je pre mna nova). Zaujimali by ma aj rozdiely pri automatickom a manualnom nastaveni.

Vdaka

P.S.: Prosim neodkazujte ma na precitanie navodu od prijimaca (v anglickom som nemal o nahravani ani ciarku a v tom ceskom bol timeshift popisany velmi stroho)

gsxr1100
Nováček
Nováček

Re: Timeshift navod please

Příspěvek od gsxr1100 »

Automaticky znamena to, ze sa ti sledovany program nahrava stale. Od okamihu, jak si ho pustis. Potom sa mozes sa vratit v ''case".
Manualne znamena to, ze sledovany program sa ti zacne nahravat az od okamihu, kedy stlacis PAUSE.

HD-BOX FS-9200 PVR, HD-BOX FS-7110HD, AB IPbox 400S,QNAP TS-219P+,AB CryptoBox 150Twin, dva tarelky a zopar dual LNB
nopat
Nováček
Nováček

Příspěvek od nopat »

vdaka gsxr1100, este ma zaujima: 1. ci sa to riadi podla EPG (a ci sa to da nejako ovlyvnit, ked EPG nezodpoveda skutocnemu stavu)
2. co sa stane ked prepnem program (predchadzajuce nahravanie sa zmaze?)

Vdaka

gsxr1100
Nováček
Nováček

Příspěvek od gsxr1100 »

S EPG to nema nic spolocne. Proste prepnes na nejaky kanal a ten sa bud okamzite, alebo po stlaceni pause zacne nahravat. Podla nastavenia. A ked prepnes na iny kanal, povodna nahravka je okamzite zmazana a nahradena novou nahravkou.

Idealne je, pripojit do jedneho USB klucik, trebars 4giga a ten nastavit pre timeshift a do druheho USB nejaky 2.5 externy HDD a ten nastavit na nahravanie. Proste nech sa HDD stale netoci, ked nenahravas, ale pritom timeshift je stale funkcny.

HD-BOX FS-9200 PVR, HD-BOX FS-7110HD, AB IPbox 400S,QNAP TS-219P+,AB CryptoBox 150Twin, dva tarelky a zopar dual LNB
nopat
Nováček
Nováček

Příspěvek od nopat »

gsxr1100 vdaka za info, uz v tom nemam taky "hokej" :87:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“