Nováček a zamrzání

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

jardafilip
Nováček
Nováček

Re: Nováček a zamrzání

Příspěvek od jardafilip »

Ne nestáhl ještě jsem se teď díval ale problém mimo jiné nastal s mazání var po mazání které proběhlo "dobře to nahlásilo chybu err 071a dál s tím nejde nijak komunikovat.Chyba asi bylo že při mazání programem putty tak v návodu tady někde je popis mě naskočil jenom jeden řádek default settings tak v návodu u stejné verze 6 tam byly tři řádky ještě o dva více jestli tam nebyla chyba asi jo jsem prostě osel že jsem si toho nevšiml hned no a potom už ten eror 071 a nepomůže ani výmaz cleanem prostě nic.Ještě jednou dík všem za Vaši ochotu trpělivost se mnou.

KAMIL8808
Nováček
Nováček

Příspěvek od KAMIL8808 »

Zdravim,taky mě to po 5 přepnutích zamrzalo a ejhle,poslechl jsem radu z 5.2.2012
na aktualizaci z 2.9. na 2.10 a musím říct že jsme louskali 3h pořad do kola a ani jeden zámrz
Tak at to klapne i ostatním.
Toto jsem tam dal:nainstaluj posledni fw: FAC.HD BOX.FS9105HDPVR.v2.10.11.2012Feb01.ird

peko59
Nováček
Nováček

Příspěvek od peko59 »

Suhlasim s KAMIL8808, posledny fw 2.10.11 ide super. MCAS mam z 18.1.2012 a ziadne hlasky ze zakodovany obraz.

jardafilip
Nováček
Nováček

Příspěvek od jardafilip »

Při er. 071 jsem tam nahrál přes Porter program nový firmware, odkaz je tady, nahrál se dobře potom to chtělo restart tak jsem to vypnul připojil k tv dohrál mcas, odkaz také tady a už jedu od pátku noci a zatím bez problémů.Děkuji tady všem za velikou pomoc a rady třeba o programech které mě pomohli řešit ten problém který jsem si způsobil ještě jednou veliké dík tady všem.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“