XcamConfigure problem

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
eraser17
Nováček
Nováček

XcamConfigure problem

Příspěvek od eraser17 »

Zdravym. Chcem sa pripojit cez xcam na vzdialeny cerver cez newcamd , ale nejde mi zadat cez dialkove meno a heslo . Chcem to spravit teda cez FTP , ale nikde n emozem najst subor cardclient.conf , vie mi nekto poradit kde ho najdem alebo ako to tam zadat cez dialkove?

dym1 Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Re: XcamConfigure problem

Příspěvek od dym1 »

cardclient.conf najdes vo /var/etc alebo /var/etc/protect.

DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
eraser17
Nováček
Nováček

Příspěvek od eraser17 »

no ale ten subor tam nebol, musel som ho tam dat ja a ked ho hocijako zmenim tak nijako to nereaguje.

dym1 Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od dym1 »

Ked das cez menu/plugin/xcamclient start (zelene) co ti napise?Ak mas zapnuty tak najkor stop (zelene) az potom ho spusti znova.Alebo daj plugin na usb strc do boxu a daj zmazat uzivatelske data az potom nainstaluj xcam znova.

DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
eraser17
Nováček
Nováček

Příspěvek od eraser17 »

Uz som to vyriesil. ja som stale pozerat do var\etc a ono to bolo var\etc\protect tak som prepisal ten a naskocilo to. Ale dakujem za ochotu :115:

winzip
Nováček
Nováček

Příspěvek od winzip »

eraser17 píše:Zdravym. Chcem sa pripojit cez xcam na vzdialeny cerver cez newcamd , ale nejde mi zadat cez dialkove meno a heslo
mam ten isti problém, vzdy ked zadavam cez dialkove tak meno a heslo mam vyznacene bodkami a nejde to nijak zmenit.nepomaha ani reset uzivatelskych dat
PC nemam spojene s boxom preto bi som to potreboval vyriest usb klucom a dialkovym . skusal som aj ine verzie xcam a vždy rovnako.

dym1 Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od dym1 »

Stiahni si tu z fora rcc http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 223&t=4797.Spusti ho nemusis nic nastavovat iba jazyk daj cz pockaj chvilu a stac ftp v pravom okne (tvoje pc) si najdi plugin ktory si stiahol a rozbalil vojdi do plugin/etc a tam najdes cardclient.conf a nan klikni pravym a daj upravit tam si uprav co potrebujes a v lavo hore to modre (save).Upraveny plugin daj na usb a sformatuj uzivatelske data a potom klasicky nainstaluj.

winzip
Nováček
Nováček

Příspěvek od winzip »

vdaka za tip,, ale nešlo bi to len cez ten ovladac tv? v minulosti mi xcam na obrazovke pri meno a heslo písal dummy a to sa jednoducho dalo dialkovim zmenit, teraz to us zahadne nejde

tetelete
Nováček
Nováček

Příspěvek od tetelete »

eraser17 píše:Zdravym. Chcem sa pripojit cez xcam na vzdialeny cerver cez newcamd , ale nejde mi zadat cez dialkove meno a heslo . Chcem to spravit teda cez FTP , ale nikde n emozem najst subor cardclient.conf , vie mi nekto poradit kde ho najdem alebo ako to tam zadat cez dialkove?
Keď chceš manuálne zadať cez dialkový ovládač do XcamConfig user a password namiesto OK naťukáš 0000 a vtedy sa ti zobrazí tabulka na prepísanie .

HDBOX FS-9105, AB-Cryptobox 400HD SG2100, 2 paraboly offset 90cm, Skylink 0D96
winzip
Nováček
Nováček

Příspěvek od winzip »

dik super toto pomohlo

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“