Youtube - kontrola nastavenia
Moderátor: By.Bob
-
macejd
- Nováček

Youtube - kontrola nastavenia
Som nováčik s HD-Boxom, prosím o pomoc so sprevádzkovaním youtube. HD-Box je pripojený cez wi-fi - pripojenie do siete je funkčné, keďže funguje WebZeal. USB kľúč 2 GB je zasunutý, naformátovaný v HD-Boxe a v nastaveniazh nahrávania vybraný aj pre timeshifting aj pre nahrávanie. Ako náhle spustím youtube zobrazí sa mi upozornenie "Prosím skontrolujte nastavnia siete" a zatvorí sa, v sieťových nastaveniach mám zvolené wi-fi a pekne vidím aj pridelenú IP z DHCP. Firmware je 2.09.61. Prosím poraďte, čo som zle nastavil.
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: Youtube - kontrola nastavenia
Je docela možné že je to bug tohoto firmware ,
po drátovém připojení RJ45 to chodí , možná se někdo ozve kdo to provouje s tímto firmware přes wifi taky .
po drátovém připojení RJ45 to chodí , možná se někdo ozve kdo to provouje s tímto firmware přes wifi taky .
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
macejd
- Nováček

Bude to asi bug toho firmwaru. Nahral som starší v2.09.49 a tam mi youtube cez wi-fi funguje.
- gizmosk
- Nováček

- Dal poděkování: 1 poděkování
pridam sa k macejd-ovi. mam presne tu istu hlasku na wifi. Kabel som neskusal. Ale je to sprosty bug lebo na fw 2.9.35 to slo a na 2.9.49 box vytuhol :/ Na 2.9.61 zasa tato debilna hlaska... kedy uz konecne rakosnici vyladia aspon zakladne veci a potom nex sa hraju s volovinami.... stale mi chyba streamovanie do siete a nejke hry... aspon tetris kua :)
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ten bug sa da obist - ked zobrazi tu hlasku - 2x rychlo stlacit sipku v pravo na kruhovom a potom rychlo zadat 0 0 0 0 na dialkovom . potom to funguje- zial, po kazdom vstupe do Youtube to treba spravit, ale da sa to .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
macejd
- Nováček

-
lubo28
- Nováček

Môžem sa spýtať,že ako vám funguje Youtube?
Mne načítanie akéhokoľvek videa trvá na dnešnú dobu dlho - minimálne 30 sekúnd,aj to sa niekedy nie vždy podarí.
Dosť často zatuhne celý box.
A je jedno,či je to video 1080p alebo 240p.
Mám doma aj mediaplayer WD tv live a tam mi Youtube funguje bezchybne a okamžite sa spustia aj videa v HD 1080p,takže to asi rýchlosťou môjho internetu nebude.
Mám pocit,že táto funkcia na tomto Boxe je iba marketingový ťah.
Oproti môjmu mediaplayeru,tam v nastaveniach chýba aj možnosť prihlásiť sa na svoj account na Youtube a púšťať si svoje obľubené videoklipy.
Nemám optiku,môj net ide "iba" 6 MBit od T-Comu a ten stačí na PC a aj na WD tv live na plynulé prehrávanie aj videí vo vysokom rozlíšení 1080p z Youtube,takže neviem v čom môže byť problém.
V stb mám najnovší firmware 2.10.18,no aj pri verzii fw 2.09.87 fungovalo Youtube nanič.
Mne načítanie akéhokoľvek videa trvá na dnešnú dobu dlho - minimálne 30 sekúnd,aj to sa niekedy nie vždy podarí.
Dosť často zatuhne celý box.
A je jedno,či je to video 1080p alebo 240p.
Mám doma aj mediaplayer WD tv live a tam mi Youtube funguje bezchybne a okamžite sa spustia aj videa v HD 1080p,takže to asi rýchlosťou môjho internetu nebude.
Mám pocit,že táto funkcia na tomto Boxe je iba marketingový ťah.
Oproti môjmu mediaplayeru,tam v nastaveniach chýba aj možnosť prihlásiť sa na svoj account na Youtube a púšťať si svoje obľubené videoklipy.
Nemám optiku,môj net ide "iba" 6 MBit od T-Comu a ten stačí na PC a aj na WD tv live na plynulé prehrávanie aj videí vo vysokom rozlíšení 1080p z Youtube,takže neviem v čom môže byť problém.
V stb mám najnovší firmware 2.10.18,no aj pri verzii fw 2.09.87 fungovalo Youtube nanič.
Xtrend 9200
HD Box FS-9105
Opticum HD X402p
Parabola - 85E Multifokus 23,5°E + 19,2°E + 13,0°E + 01,0°W
HD Box FS-9105
Opticum HD X402p
Parabola - 85E Multifokus 23,5°E + 19,2°E + 13,0°E + 01,0°W
-
Noro C
- V.I.P.

Nieco mas spatne mne to ide do 5s bez problemov a internet mam rovnaky pripojeny lan skus posledne fw
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3