SKYTEC ROYAL

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
Urbji Czech Republic
Nováček
Nováček

SKYTEC ROYAL

Příspěvek od Urbji »

Má někdo nějaké poznatky a první zkušenosti s tímto 2tunerovým HD přijímačem, nápadně podobným HDboxu 9200 ? Jak se chovají originální fw a pluginy od bulharského výrobce?

Radis
Nováček
Nováček

Re: SKYTEC ROYAL

Příspěvek od Radis »

Na Royal lze použít originální pluginy od výrobce, ale i pruginy z HD Boxu, fungují bez problémů.

rosiman
Nováček
Nováček

Příspěvek od rosiman »

Urbji píše:Má někdo nějaké poznatky a první zkušenosti s tímto 2tunerovým HD přijímačem, nápadně podobným HDboxu 9200 ? Jak se chovají originální fw a pluginy od bulharského výrobce?
Zdravím - mám tento přístroj, v pořadí již druhý.První zakoupený u CzC.cz jsem do 14 dnů vrátil z důvodů, že jsem nedokázal Upgrade FW (http://www....................../forum ... pro-fw-v2), na značku jsem nezanevřel a koupil další už s posledním FW a potřebnými pluginy - ten mám v denodenním (cca 8 hod.) provozu již 3 týdny a vše funguje perfektně, včetně sdílení -
velmi dobrá recenze, která s konečnou platností i přispěla že jsem se rozhodl pro tento přijimač je ZDE,. Rád odpovím na jakékoliv dotazy.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Je to Tvoj prvý príspevok a tak Ťa len upozorním, aby si si prečítal pravidlá fóra. Hlavne tú časť kde sa píše o vkladaní odkazov na fórum

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
rosiman
Nováček
Nováček

Příspěvek od rosiman »

dempsey píše:Je to Tvoj prvý príspevok a tak Ťa len upozorním, aby si si prečítal pravidlá fóra. Hlavne tú časť kde sa píše o vkladaní odkazov na fórum
Velmi se omlouvám, že se nemá podporovat komerce vím, chtěl jsem jen upozornit na anabázi,která je velmi podrobně (celkem 3 stránky) popsaná právě na zmíněném odkazu a mohla by některé zájemce zajímat a přispět i k jejich rozhodování, v tom jsem více-méně viděl jen pomoc, ještě jednou se moc omlouvám.

Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“