Zamŕzanie

Nastavení a vše kolem HD-BOX IRD-8000HD PVR Irdeto,linux.

Moderátor: By.Bob

koxo
Nováček
Nováček

Zamŕzanie

Příspěvek od koxo »

Ahoj,
občas sa mi stane, ze musim prijimac restartovat. Neviem ci mu vadi rychle prepinanie programov, alebo to je firmwarom?
Stava sa to aj pri prepnutia do EPG. Zobrazi sa iba nadhladove okno programu v lavom hornom rohu a ostatna grafika sa zobrazi az po cca 10 sekundach, alebo vobec. A niekedy vytuhne. Ale nastastie to nieje pravidelne.

smoura
Nováček
Nováček

Re: Zamŕzanie

Příspěvek od smoura »

Mám uplně stejný problém,také dochází k zamrzání a nekdy musím restartovat,někdy se to po chvilce vzpamatuje :sad:

tommix Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tommix »

VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T - BH - HDD 1TB + DVD mech.
VU+ Ultimo 2x DVB-S2- 1x DVB-T - BH - HDD 1TB
HD-box FS-9200 PVR + HDD 500GB
AZBOX Premium
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
folcrun
Nováček
Nováček

Příspěvek od folcrun »

tommix píše:Skús posledný MCAS:
viewtopic.php?f=359&t=4865&p=76598#p76598
No to je už len pomoc. Zabudnite konečne na to že do tohto prijímača nacpete mcas alebo nebodaj oscam. Keďže ma licencovanu čitačku kariet irdeto tak každý software skôr ako ho vydá výrobca musí byť poslaný a potom schválený vo firme irdeto. To hovorí za všetko.

Coolstream Zee
dvb.cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od dvb.cz »

Zkuste si nejdříve vypnout dynamickou aktualizaci kanálů, jinak bude přijímač pořád ladit již smazané programy a při tom na chvíli vytuhne...

smoura
Nováček
Nováček

Příspěvek od smoura »

Dynamickou aktualizaci kanálů mam vypnutou od začátku a zatuhává stejně.Neměl jsem ještě na to moc času,ale připadá mi,že
se to stává skoro pořád na stejných kanálech (čt,prima...)ikdyž signál i kvalita je dobrá.

robca
Nováček
Nováček

Příspěvek od robca »

a prosím kde se vypíná ona dynamická aktualizace kanálů?
prosím? ic jsem nenašel :(

denniy
Nováček
Nováček

Příspěvek od denniy »

Problém se projevuje i při vypnuté funkci DCM. Zamrzává při přeskládávání vícero programů a taky při rychlejším listování mezi programy. Neví někdo, kdy má vyjít nový firmware?

Milan39
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milan39 »

Zdravím. Mám stejný problém a úplně stejné příznaky. Při rychlejším přecvakání programů to najednou zamrzne a nehne se to. Musím restartovat kolébkovým vypínačem vzadu. A také se mi zdá, že to dá stále na stejných programech, hlavně čt1. Nemám sice HDBOX8000, ale SkyTec 110 IR, který prý je absolutně stejný jako ten HDBox, včetně FW. To zamrzání mi klidně udělá i 3x do hodiny. Jsem z toho fakt na doktora. Mám ho úplně nový, cca 3 dni a zítra jde z5 k prodejci.

modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

přehraj firmware, u mne to pomohlo a zamrzá zcela výjimečně

Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue HD QuadPlus , 2 x DVB-S2 + Tuner DVB- T a ATV 6.2
Gigablue IPBox , ATV
bovaj
Nováček
Nováček

Příspěvek od bovaj »

Zdravím, mně to taky najednou zmrzne a ani se nehne. Děje se to při rychlejším přepínání programů nebo při používání internet.prohlížeče. Někdy musím přístroj restartovat dvakrát i třikrát denně a někdy celý den v po
ho. Není to na reklamaci? Mám ho asi měsíc.

jendabenda
Nováček
Nováček

Příspěvek od jendabenda »

Dobrý den, zatnul jsem u tohoto přijímače zuby a myslel si, že už se s dalšími problémy nebudu dělit. Ale...
Tomuhle nerozumím! Nevíte prosím někdo, proč mi přijímač zamrzává "jen" u stanice TV Barrandov? Mám ho nastavený podle dat SKYLIKu a dynam. aktualizaci mám vypnutou.

bovaj
Nováček
Nováček

Příspěvek od bovaj »

bovaj píše:Zdravím, mně to taky najednou zmrzne a ani se nehne. Děje se to při rychlejším přepínání programů nebo při používání internet.prohlížeče. Někdy musím přístroj restartovat dvakrát i třikrát denně a někdy celý den v po
ho. Není to na reklamaci? Mám ho asi měsíc.
V poslední době se mi stává, že asi tak jednou denně se mi přijímač sám od sebe restartuje. Neví někdo co s tím?

mirek33
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirek33 »

Já mám sice hdbox 9115, ale na Barrandově mi "vymrzne" pokaždé, je jedno jestli mám čtečku řízenou pluginem Mcas nabo Oscam. V podstatě nedokážu přepnout na Barrandov.

Xtrend ET9500, Xtrend ET9200, NAS Synology DS212
supersat
Nováček
Nováček

Příspěvek od supersat »

mirek33 píše:Já mám sice hdbox 9115, ale na Barrandově mi "vymrzne" pokaždé, je jedno jestli mám čtečku řízenou pluginem Mcas nabo Oscam. V podstatě nedokážu přepnout na Barrandov.

Je potřeba nastavit uložiště pro EPG na neexistující disk , Tzn např síťový disk , Tlačítko EPG a pak Fav ...
Používat poslední soft !
Příčinu pravděpodobně 3x EPG pro DUCK TV které je na stejném Transpordéru kde je Barandov .
HD-BOX si ukládá všechny EPG na disk a umožnuje i vyhledávání v TP , příliš mnoho infomrací pak přeplňují paměť .
Bylo by dobré kdyby provozovatel ( http://www.ducktv.tv/sk/kontakty ) tohoto akčního kanálu DUCK TV se trochu
přeuspořádl své nároky na EPG .

Odpovědět

Zpět na „Diskuze - HD-BOX IRD-8000HD PVR“