Nefunkční Travel Channel HD
Moderátor: 005jon
-
ppauliss
- Nováček

Nefunkční Travel Channel HD
Zdravím.
Potřebuji poradit...Mám zaplacený Travel Channel HD na frekvenci 12109 MHz u Skylink.Program hraje pouze z anglickou zvukovou stopou.Když zapnu češtinu nabo polštinu ,černá obrazovka a klasická hláška "Program je bez obrazu nebo kodován".Neměl jste někdo podobný problém?Dík za pomoc.
Potřebuji poradit...Mám zaplacený Travel Channel HD na frekvenci 12109 MHz u Skylink.Program hraje pouze z anglickou zvukovou stopou.Když zapnu češtinu nabo polštinu ,černá obrazovka a klasická hláška "Program je bez obrazu nebo kodován".Neměl jste někdo podobný problém?Dík za pomoc.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční Travel Channel HD
Tých Travel Channel HD kanálov je tam viac. Na jednom z nich určite pôjde aj česká stopa

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
ppauliss
- Nováček

Našel jsem tři Travel Channel.Ale pouze na tom jednom mám výběr z více audio stop.Na ostatních je pouze angl...
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Tak hľadaj ďalej

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- Steiner
- Pokročilý

Skús porovnať, u mňa OK.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
„Cross of Iron“
-
ppauliss
- Nováček

-
santos
- Nováček

No já mám uplně tem samý problém,anglické jdou,ale tem český píše zakodován.Zkoušel sem to několikrát a stále stejný. 
-
5007
- Nováček

Ahoj.
Potřebuji vědět, jestli máte kartu v modulu CA nebo v uničtečce (tam by to mělo fungovat) - jestli v modulu tak v jakém?
Taky mi to nešlo a přišel jsem na to u modulu "Mascom irdeto/cryptovorks". Je to o nastavení přímo v modulu
U Smita od Skylinku mi také nejde
Potřebuji vědět, jestli máte kartu v modulu CA nebo v uničtečce (tam by to mělo fungovat) - jestli v modulu tak v jakém?
Taky mi to nešlo a přišel jsem na to u modulu "Mascom irdeto/cryptovorks". Je to o nastavení přímo v modulu
U Smita od Skylinku mi také nejde
Dreamsky NXP256HD
motor SG2100 USALS 75E-30W, Al MASCOM
koníček - montáže kámošům zdarma, ale manželka je na mrtvici - já v pohodě
motor SG2100 USALS 75E-30W, Al MASCOM
koníček - montáže kámošům zdarma, ale manželka je na mrtvici - já v pohodě
-
santos
- Nováček

Já to mám v modulu,ještě v tom starém modrem CryptoWorks a nepomohla ani nová instalace,dal sem ruční.Jinak se uplně vše. 
-
santos
- Nováček

-
popik
- Nováček

Zdravím všechny a mám pro vás,kteří používají modul dobrou zprávu.S firmwarem 1.59 jede travel channel HD v češtině!
Chyba nebyla v žádném modulu,ale ve firmwaru Dreamsky.