MCAS plugin ICE a CW

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
cmelak598
Nováček
Nováček

MCAS plugin ICE a CW

Příspěvek od cmelak598 »

Zdravím všechny,
Dnes jsem zakoupil 7119, samozřejmě v továrním nastavení. Mrknul jsem na viewtopic.php?f=166&t=6557 návod na update firmware. Není lepší než začnu skenovat provést rovnou update? Další dotaz se týká připravených balíčků s MCAS pluginem viewtopic.php?f=359&t=9458&start=15 mám tam dát packet celý nebo stačí pouze MCAS plugin?
Jak jsem se dočetl tento plugin umožňuje číst ICE karty. Já ještě dojíždím CW na ICE budu asi až za měsíc. Nebudou problémy se čtením? :colombo:

Omluvte mé začátečnické dotazy, dělal jsem pouze v AB DSR 510 SKY. :52:

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Re: MCAS plugin ICE a CW

Příspěvek od Pastoman »

Daj si update f.w a potom naskenuj družice a nahraj mcas.Mcas čita aj CRW v pohode aj ja ju mam.Pokial maš jeden prijmač tak ti stači Mcas. :89:

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

cmelak je stary abforak :)
by ma zaujimal cmelakov nazor na hdbox . ja mam vcul furt e2 zapnutu - SPDIF je lepsie rieseny - zvuk na radiach nevypadava a nieje tak "zastrety" ako na klasickom sw. Ma plnu dynamiku - skoro ako stary sd ipbox (ten mal najlepsie vyrieseny DD vystup zo vsetkych prijimacov, co som mal v rukach) .
v tej e2 je nestastny sci driver - dufam,ze ho budu updatovat. A problem e2 na sh je aj funkcny emulator- Mgcamd sice ide, ale nema dobreho partnera na readers . S oscamom je to hroza. A newcs straca dych - skusim ten patch na irdeto, co mi arab poslal , ci vobec pojde nasa 0624 . to by bolo celkom fajn .
a skoncim ako kedysi zacinal Ein Kessel Buntes a moderator Milos Skalka : Hezky obraz a dobry zvuk, preju vsem divakum u obrazovek . :55:

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
cmelak598
Nováček
Nováček

Příspěvek od cmelak598 »

Zdar starý ABéčkáři :106: , jsem darebák ještě jsem to nevybalil s tašky :51: . Nejsem pánem svého času. Vidím to na konec tohoto týdne, zatím musí synek vystačit s Technisatem :D. Nechci něco začít a když to nepůjde nechat rodinu bez TV. Hlavně musím rozchodit CW a pak už to nějak půjde. :jednicka:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7119 HD“