neviem ci mas nieco na EPG alebo len cistu instalaciu img. v nastaveniach img sa daju nastavit jazyky na zvuk, titulky a EPG (mam pocit). ak mas nejaky plugin, tak v jeho nastaveni. s UPC EPG som maval problem skoro vzdy aj ja aj s nastavenou cestinousodd píše:Nemuze te mne nekdo poradit kde se da nastavit jazyk ktery se zobrazi v EPG? Potreboval bych tam mit cestinu .)
OpenRSI - OpenPLI 2.1
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
alihen
- Mírně pokročilý

Re: OpenRSI - OpenPLI 2.1
Octagon SF8008 Twin 2x tuner DVB-S2X, 64GB SDcard, LG OLED 55" Enigma 2 OpenATV
-
Bahnak
- Mírně pokročilý

Poradí někdo,a v kterém přehrávačí přehrávate filmy.Bahnak píše:Jak rozjet přehrávání filmů z NASU.Předem děkuji.
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Nerozumím kde máš problém zkus to víc popsat. Filmy přehráváme v Mediacentru a NAS bys měl v něm vidět jako disk.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
Bahnak
- Mírně pokročilý

Tak už jej vidím,odstranil jsem diakritiku,háčky čárky.Filmy avi(jiné jsem zatim nezkoušel) se spustí ale po celou dobu přehrávání se mi objevuje v levém rohu obrazovky spiner(u mně tučnák).V tu ránu nejde přetáčet či zastavit-pomůže jen reboot.At v media playeru nebo v media centru.Kde je chyba? Mám něco aktualizovat?visper píše:Nerozumím kde máš problém zkus to víc popsat. Filmy přehráváme v Mediacentru a NAS bys měl v něm vidět jako disk.
Image mám na USB.Test vůči RTI1.7.
Předem děkuji za odpovědi.
- Blackfire
- Nováček

- Dal poděkování: 5 poděkování
Doteraz som nemal problem s prehrávaním filmov, avšak v poslednej dobe mi blbne - Ak zapnem ts alebo avi, tak zvuk je pokazený (bublotajúci a aj obraz akoby išiel rýchlo. Pomôže aktualizácia? Nič som od nainštalovania Open nerobil. Súbor som prepísal a išlo aj nahrávanie HD a pod.
AZBOX Premium, LNB Inverto Black ULtra, SG2100, Gital, WI-FI, Interny HDD wd 2.5" scorpio blue 500gb, plazma Samsung PS50, pes
-
Bahnak
- Mírně pokročilý

Kde to Youtube vůbec najdu,nikde ho nevidím,musím ho stáhnout.[/quote]Bahnak píše:Vdaka, po aktualizacii to uz slape, deticky uz cumackuju na Pingu.pigiother píše:[Youtube jde už dlouho bez problémů, nech to zaktualizovat.
Už mi také jde ale nemohu zjistit jak vyhledávat tak abych zadal to co hledám.
-
Bahnak
- Mírně pokročilý

Bahnak píše:Tak už jej vidím,odstranil jsem diakritiku,háčky čárky.Filmy avi(jiné jsem zatim nezkoušel) se spustí ale po celou dobu přehrávání se mi objevuje v levém rohu obrazovky spiner(u mně tučnák).V tu ránu nejde přetáčet či zastavit-pomůže jen reboot.At v media playeru nebo v media centru.Kde je chyba? Mám něco aktualizovat?visper píše:Nerozumím kde máš problém zkus to víc popsat. Filmy přehráváme v Mediacentru a NAS bys měl v něm vidět jako disk.
Image mám na USB.Test vůči RTI1.7.
Mám Kernel z KOALY,nemůže být problém třeba v tomhle že u přehravání avi film jede ale mám kolečka.Nahrávání i přehrávaní nahrávek OK.Vše osztetní také OK.
Driver 863xdvb.ko z RSI 0.3 jsem zatím neměnil ,mám tak učinit?
- visper
- Odborník

Já mám taky kernel z Koaly a přehrávání avi je OK. Ale není avi jako avi. Třeba avi z mojí kamerky nepřehraje žádný MMC přehrávač, jenom PC.
-
Bahnak
- Mírně pokročilý

A ten driver?visper píše:Já mám taky kernel z Koaly a přehrávání avi je OK. Ale není avi jako avi. Třeba avi z mojí kamerky nepřehraje žádný MMC přehrávač, jenom PC.
mám to na USB-IMAGE,není problém tady.
Mně to taký přehrává ale pořád při tom jdou kolečka.nejde nic dělat-zastavit.posouvat,jen celé restartovat.Zaktualizoval jsem a nepomohlo.
-
Bahnak
- Mírně pokročilý

ještě jen pro jistotu -menu a objeví se dva přehrávače,Media center a přehrávač medií.V kterém z těchto dvou to přehrávate.Předem děkuji.
-
pigiother
- Nováček

Už mi také jde ale nemohu zjistit jak vyhledávat tak abych zadal to co hledám.[/quote]Bahnak píše:Kde to Youtube vůbec najdu,nikde ho nevidím,musím ho stáhnout.Bahnak píše:Vdaka, po aktualizacii to uz slape, deticky uz cumackuju na Pingu.pigiother píše:[Youtube jde už dlouho bez problémů, nech to zaktualizovat.
Ked otvoris Mytube, das tusim tl. exit a ponukne hned prvu polozku zavriet a prejst na vyhladavanie, potom uz len pises zadanie, na tv je vlavo hore s velmi malymi pismenami.
- visper
- Odborník

Mediacenter. Ten driver 863xdvb.ko z RSI 0.3 jsem tam měl ale nemám jistotu jestli se aktualizacemi nepřehrál zase zpět. Přehrává mi to vše co potřebuji jenom některé ts nepřetáčí.Bahnak píše:ještě jen pro jistotu -menu a objeví se dva přehrávače,Media center a přehrávač medií.V kterém z těchto dvou to přehrávate.Předem děkuji.
-
Bahnak
- Mírně pokročilý

Vyzkouším ještě ten driver,a nemůže být třebaproblém že to mám na flešce-Image.visper píše:Mediacenter. Ten driver 863xdvb.ko z RSI 0.3 jsem tam měl ale nemám jistotu jestli se aktualizacemi nepřehrál zase zpět. Přehrává mi to vše co potřebuji jenom některé ts nepřetáčí.Bahnak píše:ještě jen pro jistotu -menu a objeví se dva přehrávače,Media center a přehrávač medií.V kterém z těchto dvou to přehrávate.Předem děkuji.
-
Bahnak
- Mírně pokročilý

Je tu někdo kdo provozuje nahrávání a přehrávání filmů z NASU?
Mám tenhle Image na USB a Kernel KOALU.Uvažuji o nainstalování přímo do stroje-zdá se mi že má více kladů než RTI 1.7(ARCHÍVY).Vše mi funguje jen zaboha nemohu přijít na to abych přehrával filmy z NASU.Ze 6 případů 3x OK-šlo posunovat se v nahrávce přetáčení.3x zase s kolečky a nelze nic dělat jen restartovat.Kde je chyba?Je tu někdo komu to funguje.Klidně at mi někdo napíše soukromou zprávu jak tohle odstranit-případně nakonfigurovat jak se na ten NAS dostat.
Nahrávky ze satelitu na NAS OK i samotné přehrávání i s přetáčením v tomhle IMAGE.Jen ty filmy strašně často z kolečky.
Je problém v Kernelu(Mám KOALU)?
Je problém že to mám na flešce(Její rychlost)?
Je problém v nějakém nastavení -namapování na NAS(u nahrávek OK)?
Je problém v samotném IMAGE?
Je problém v Media centru-je nějaká novější verze případně nějaká stabilnější(mám tu co se nainstalovala při instalaci IMAGE)
Věřím že se mi někdo ozve a potvrdí že to má taky tak nebo ví jak z toho ven.
Přeji hezký den.
Mám tenhle Image na USB a Kernel KOALU.Uvažuji o nainstalování přímo do stroje-zdá se mi že má více kladů než RTI 1.7(ARCHÍVY).Vše mi funguje jen zaboha nemohu přijít na to abych přehrával filmy z NASU.Ze 6 případů 3x OK-šlo posunovat se v nahrávce přetáčení.3x zase s kolečky a nelze nic dělat jen restartovat.Kde je chyba?Je tu někdo komu to funguje.Klidně at mi někdo napíše soukromou zprávu jak tohle odstranit-případně nakonfigurovat jak se na ten NAS dostat.
Nahrávky ze satelitu na NAS OK i samotné přehrávání i s přetáčením v tomhle IMAGE.Jen ty filmy strašně často z kolečky.
Je problém v Kernelu(Mám KOALU)?
Je problém že to mám na flešce(Její rychlost)?
Je problém v nějakém nastavení -namapování na NAS(u nahrávek OK)?
Je problém v samotném IMAGE?
Je problém v Media centru-je nějaká novější verze případně nějaká stabilnější(mám tu co se nainstalovala při instalaci IMAGE)
Věřím že se mi někdo ozve a potvrdí že to má taky tak nebo ví jak z toho ven.
Přeji hezký den.
-
Bahnak
- Mírně pokročilý

A který kernel z Koaly máš,jsou tam tři.visper píše:Já mám taky kernel z Koaly a přehrávání avi je OK. Ale není avi jako avi. Třeba avi z mojí kamerky nepřehraje žádný MMC přehrávač, jenom PC.
viewtopic.php?f=256&t=9975
A jinak ti co pužívají kernel z Open PLI tak který jsou tam také dva?