enigma2 - hdbox7119

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

enigma2 - hdbox7119

Příspěvek od grantec »

Kusok som poupravil PKT enigmu - prisposobil som ju na nase podmienky .
Kto ma v HDboxe 7119 uz multiboot (L7.06) , staci ked prilozene subory nakopiruje do korenoveho adresara na USB disk s FAT32 . Staci len vypnut box dialkovym do hlbokeho spanku. Potom pripojit USB disk so subormi root.img a uImage , a zapnut box dialkovym.
Netreba nic stlacat - staci nechat nacitat- multiboot vzdy scanuje pripojene USB disky .
Image je uz nakonfigurovany! Nastaveny slovensky jazyk. Opravena diakritika epg, pridane aktualne picony pre skylink ASTRA 23,5 . Naskenovana ASTRA23,5 a ASTRA19,2 .
Tuner zapojenie:
DiseqC 1.0
A - ASTRA 19,2
B - ASTRA 23,5
Zoznamy su pod modrym tlacitkom.
Instalovany Oscam - s automatickou konfiguraciou podla vlozenej karty . Spolupracuje aj s UPC kartami - treba ale naskenovat Thor. Start oscamu je trochu dlhsi - treba este popracovat na dvbapi.....
Radia sa zapinaju klasicky - tlacitkom TV/Radio . Vystup z modu radio je tlacitkom exit !
Emu manager je pod modrym tlacitkom - treba dlhsie podrzat . Kratke stlacenie modreho je PKT panel .
Nastaveny vystup HDMI 1080i, 4:3 ako PanScan,16:9 plny format .
Audio AC3 - downmix.
bootlogo.jpg
ftp/telnet : root, pkteam
oscamweb - port 8888, root, oscam
HDBOX7119_enigma2 :arrow: Tu klikni pre stiahnutie
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Re: enigma2 - hdbox7119

Příspěvek od Pastoman »

Toto ide aj na origo fw.2.10.67 s tym že v hlbokom spanku stb zasunieme usb z enigmou2 a na prednom panely hdboxu stlačime šipku dole/CH-/ a nabootuje E2 z USB. :89:

Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pastoman »

Ak vyp box v enigme 2 do hlbokeho spanku ,vyberieme usb kluč z E2 z hdboxu a stlačime na prednom paneli hdboxu šipku dole /CH-/ tak box nabootuje fw.2.10.67 :89:

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Kedze som mal rozne modifikacie PKT enigmy na viacerych klucochm, zistil som,ze rychlost startu je silne zavisla od rychlosti USB kluca. Idem kdesi pohladat najmensi a najrychlejsi USB kluc.
Nasiel som toto 4GB Patriot XT BOOST highspeed USB drive ,ale to nieje moc male .
takze- letmy pohlad cez google. Najrychlejsie s USB 2.0 su Buffaloo, Patriot a PQI .
Casto oznacovany ako rychly emtec je s maximalnou rychlostou zapisu 15 MB/sec ako posledny (aj ked patri medzi rychlejsie) . Asi to vyhra Patriot.

Steiner
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Steiner »

Sakriš prečo zas do tejto témy nejdú pridať prílohy, zas to musím riešiť po svojej línii,
to je taká kurňa robota :12:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Moje osobné testy mňa samotného prekvapili, inak bol tam aj Patrioti XT Rage a pod, ale už neviem kde som img zapatrošil
všetky som mal v ruke a testoval v PC na USB 2.0,
mimochodom keys USB 3.0 sú v USB 2.0 samozrejme lepšie ;)

jednoznačným víťazom je Adata-S102pro USB3.0
na chvost mu stúpal Corsair 16GB USB3.0, ale to je hovädo 2x väčšie ako normál, v prípade núdze použiteľný aj na sebaobranu

samozrejme že veľmi dôležitým parametrom bola aj hrúbka, aby aj dve USB-čka nad sebou zostali použiteľné,
čo sa toho týka tak do úvahy pripadali najviac ADATA-S101 a nejaký modrý prďous od kingstonu ktorý to ale inak nezvládol :D

suma sumárum podľa mňa, mojich kritérií a môjho výberu (s výsledkom R/W = cca 32/26) to vyhral Adata-S102pro-32GB, aj tá hrúbka je OK a aj nahrávanie HD fičí v pohode, okrem toho že je na ňom aj komplet adresár picons, plugins, ...
môj nákup teraz 22.60 € aj s DPH, vtedy pred cca 1/2 rokom ked som to robil asi 40€ s DPH :12:
Obrázek

Ďalej si treba všímať len nadpis nad obrázkom a horné číslo v obrázku, nič iné :D
(ide len o výcuc, všetko som neodložil)
(graf neznamená čím viac, tým lepšie alebo horšie, ale iba čas kedy som to ocapčil :D )

Pqi-1GB-Read:
Obrázek
Pqi-1GB-Write:
Obrázek
ADATA-S101-32GB-Read:
Obrázek
ADATA-S101-32GB-Write:
Obrázek
Adata-S102pro-32GB-USB3-Read:
Obrázek
Adata-S102pro-32GB-USB3-Write:
Obrázek
Corsair-USB3-16GB-Read:
Obrázek
Corsair-USB3-16GB-Write:
Obrázek

„Cross of Iron“
JirkaS

Příspěvek od JirkaS »

nejrychlejsi je enigma ve flasce.

joberuc Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od joberuc »

A mate informacie o E2 pre flash pre 7119? Pripadne, JirkaS mas nieco nove pre 7119? Na 7110 bezi super, ale 7119 ma 256 MB, tam uz neboli obmedzenia.
Komunikoval som s HDMU ohladne ich imagu pre 7119, je tam problem s driverom pre tuner, a kedze maju ine jadro, neda sa pouzit z PKT, tak ak da PKT zdrojove
kody pre fix tunera, bude aj dalsia E2 pre USB, a mozno aj flash (pre niektore modely to maju).

Dakujem za kazde info.

joberuc

VU+ Solo 2, Wetek OpenElec, Optibox EVO M7, EVO xFinity, DM 800, parabola Gibertini 90cm, motor Stab HH90, plazma LG 42PG6000, Receiver Yamaha RX-V563, repro Magnat 800 set, Wii, PS3, Mede8er 6003XD, Xtreamer Ultra, HP Gen 8 ako NAS, WD cloud
deamla
Nováček
Nováček

Příspěvek od deamla »

To Grantec: dik , stiahol som Tvoju enigmu , mam Irdeto kartu skylink , treba ešte niečo nastaviť ? , lebo nečíta...Ešte otázka od amatéra: Dve 7119 - stky v jednom Irdeto + klient v lokálnej - druhý by mal byť klient Irdeta + v lokálnej sieti druhá karta. Všetko v enigme .Akú konfig odporučate ? AK sa Vám chce odpovedať tak dík. :15:

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

skylink irdeto cita, ale len ak su aktualne zapisy - ak nie, cez web rozhranie si dopis do neexistujuceho oscam.dvbapi
P: 0624
ano, do neexistujuceho, dopisanim a kliknutim na save ho vytvori .

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

vo flash zatial e2 nieje a myslim,ze ani nebude- nema to vyznam, z USB kluca ide krasne spustit a popripade aj modifikovat, co pri flash verzii celkom mozne nieje - vacsina suborov tam byva len read. JirkaS pracuje na inom projekte.

ZizalTabor
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZizalTabor »

To Grantec:
Stáhnul jsem si Tvou enigmu, ale po průběhu načtení mi zůstane pouze černá obrazovka a na displeji svítí číslo 22. Když mačkám na ovladači Ch +-, tak se číslo mění, ale obraz a zvuk stále nic. Napadlo mě, že by problém mohl být v nastavení připojení, protože já mám starou televizi bez HDMI, takže to mám připojené přes jack (na 7119) a scart (přes cinch redukci) na TV. Nešlo by zkusit přizpůsobit a upnout ještě verzi s nastavením pro SCART a rozlišením 576i, abych mohl zkusit, jestli ten problém je v tomto. Předem díky za reakci.

HD-Box FS-7119 PVR
Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pastoman »

Stiahni si neupravenu verziu t.j original tam mas na vyber vystup HDMI/Scart atd.
Alebo skus tlac. resolution na dialkovom viac krat stlačit tym by ti malo menit rozlisenie obrazu. :89:

ZizalTabor
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZizalTabor »

Tlačítko Resolution mi u E2 nefunguje (U origo FW funguje). To jsem zkoušel jako první.

Neupravená verze mi naběhne v pohodě a nastavím si Scart atd., ale neobsahuje Oscam pro čtení mé Skylink karty a vzhledem k tomu, že v tomhle ohledu jsem zelenáč, chtěl jsem,aby to bylo všechno v jednom, protože když jsem si ho tam doplňoval sám nefungovalo to dobře. Tím myslím, že chvíli mi to bralo i kódované programy základní nabídky (ČT, Nova atd.), ale po určité chvíli to najednou přestalo fungovat, proto jsem chtěl mít Oscam přesně přizpůsobený od profesionála. Zkoušel jsem i podle neupravená verze naslepo nastavit verzi co je v tomhle příspěvku, ale to taky nefungovalo, proto jsem žádal o předělanou verzi vše v jednom.

HD-Box FS-7119 PVR
Pastoman Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pastoman »

Však oscam si stiahneš priamo v E2 PKT Nebula v pluginoch zelenym tlačitkom a už len prekopiruješ konfiguraky cez FTP do var/keys,reštartuješ oscam a jeto. Toto zvladneš?
Ak ano, konfiguraky by som ti poslal na mail len na aku kartu caid a mailovu adresu cez SZ?: :89:

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

jaj - to je problem, ked hd prijimac je na staruckom crt....

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7119 HD“